JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9199
View
164
Reply

"Aku Pakai Proton, Hari-Hari Makan Udang Galah. Kau Pakai BMW, Makan Ikan Reject"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-3-2019 11:30 AM | Show all posts |Read mode
Siapa yang follow di Instagram dah faham benar dengan celoteh dan perangai gila-gila Zarina Anjoulie.


Tak kira isu apa pun, Zarina memang berani menyuarakan pendapatnya. Ada yang bersetuju, ada juga yang meletup jadi isu besar disebabkan mulutnya.


  



Tapi apa pun, Zarina boleh dilihat sebagai seorang yang suka berterus terang.


Baru sahaja dia beli kereta baru jenama Proton. Mesti ada yang kata, artis tapi beli Proton je?


Foto: IG


Ha, sebelum nak kata bukan-bukan, Zarina dah bagi ayat padu.


"I'm happy with my life keta aku proton. Tapi hari-hari aku mampu makan udang galah. Dari kau bawak BMW makan ikan reject kat pasar," tulisnya.


  



Betul juga apa yang dia kata. Di ruangan komen ramai yang bersetuju.


Maklumlah sekrang ini ramai yang bergaya lebih tapi poket kering.


  



  



Tiap-tiap bulan terseksa sebab nak bayar kereta.


Apa pun terpulang dengan pilihan masing-masing.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:39 AM | Show all posts
hhahahaa....

klu pakai BMW ke merz kee.......biasa makan kat hotel2 or restaurants mahal2 ....hahhahaa.....bukan gini ke...?

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:40 AM | Show all posts
pakai X70 ni pun kira "ada-ada" gak anju ooii.. CC besar, roadtax pun beratus.
belum cerita maitenance lagi. anyway, good choice.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:41 AM | Show all posts
Ada juga ker yang nak pertikaikan ko beli kereta jenama apa? Koserrrr!
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
hari hari makan udang galah courtesy of aunty aini's garden cafe ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:46 AM | Show all posts
nobody peduli pun people nak pakai kereta apa..
dia yang look down kat proton bila cakap proton je..
ala-ala nak pakai suv tapi mampu proton je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:49 AM | Show all posts
baru dapat makan udang galah dah kecoh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:51 AM | Show all posts
mkn udang hari2?? kang gout naik padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:53 AM | Show all posts
udang galah ke udang kecik ke aku xpandang
xsuka udang dan ketam .... lipas dan labah2 laut
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
La kete baru mati2 igt proton saga kaler merah yg 1st edition tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:56 AM | Show all posts
sendiri butthurt...takde sapa nak kisah pun kau pakai kereta apa..paknil pun aman2 ja beli X70. Norman Kru pun..kau je yang tetiba rasa org nak mengata bukan2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 18-3-2019 11:42 AM
hari hari makan udang galah courtesy of aunty aini's garden cafe ke?

Aku lupa dh sape retis so called anak ke anak buah pd aunty aini. Anju ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul apa dia ckp tu..aku ada je ipar..pkai honda bru..duit upah jaga anak kt mak sendri bg rm100 je (3 org anak ok?)..bila mak suh beli lauk tuk anak2 dia mkn beli ikan reject ..sdey taw .tp bini g kje melaram bju tudung mcm2 gaya..dlm fb kemain post kete/holiday segala tp tang mkn hr2 blk hadap dlm tudung saji mak tu time amik anak hr2..
Udang galah tu perumpaan je aku rs anju 2 nk ckp..xkan nak list segala lobster/steak bgai kut
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:20 PM | Show all posts
satu je iols nak ckp
when she's right she's right...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey: Ada juga ker yang nak pertikaikan ko beli kereta jenama apa? Koserrrr!

Kan sissssss ... koser la sangat
Same goes ngan phone
Sibuk nak kata option mereka paling bagus
Padahal x gun duit depa pun ... koserr
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Chefwan pun pakai X70 jugak. Yang penting bayar gaji driver....kereta mahal2 tapi tak bayar gaji driver buat apo
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:32 PM | Show all posts
lahaii x kesah pon proton ke hape
lgpon mcm sesuai jer

lain la kalau patah amin ke...tok ti ke...lopak ke
anak menantu naza ke pakai protong

u know what i mean
kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:33 PM | Show all posts
KekDurian replied at 18-3-2019 12:07 PM
Betul apa dia ckp tu..aku ada je ipar..pkai honda bru..duit upah jaga anak kt mak sendri bg rm100 je ...

kesiannyaa mak mertua ko...anak laki dia jugak salah, bini melawa, diorang belanja gah..gamak bagi rm100
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:36 PM | Show all posts
MarryPottet replied at 18-3-2019 11:42 AM
hari hari makan udang galah courtesy of aunty aini's garden cafe ke?

ye lah kot..perlu ke nk bgtau makan udang galah? sengal
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:38 PM | Show all posts
ramai jelah budak muda skrg.
biar papa asal bergaya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096123s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list