Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7650
View
1093
Reply

MISI BANTU NEWBIE KUMPUL KRDT SAMPAI LUPA DIRI

[Copy link]

Author: seroja23       Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2019 11:19 AM | Show all posts
Tengah buat apa semua ni?
Bosan kat opis ni
ada keje tapi otak tepu nak menulis2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:19 AM | Show all posts
iol nk ajar cara reply yg laju
bila aa forumer lain yg reply/quote posting uol, mesti uol nk reply kan.
iol cdg kn, uol right click kt REPLY tu n reply la posting org tu.
dkt page yang asal uol scroll je. then reply la ikut turn

faham idok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:20 AM | Show all posts
zaddiszz replied at 5-4-2019 11:17 AM
alamak i salah tulis ke ni..  bukan Kg Baru..
kena balik kg, baru boleh dapat yg kena tekak.. n ...

kikiki.. baru nk search kt ig/fb kot tmpt tu kt kg baru. gigih kang iol cri
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:17 AM
ye. forum no heart feeling.
forum aje. xyh sentap2

Khennn. Rasa macam dah syok berforum pulak rather than fb. So many fake people there. Belum kira yg merepek meraban, cyber bullying bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Uih baru tgk kjap. Byk ye pgumpul kacang sini.tmasuklah i sendri. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 10:53 AM
haah.sila la uol bergigih. tu dh page 100 dh tu

Hahahahahha. Mcm tau2 kan smua ni nak tgk thread mana. Berusaha la kt ye newbieee sklian termasuk i. Heheheh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:22 AM | Show all posts
Kakngahmuna replied at 5-4-2019 11:20 AM
Khennn. Rasa macam dah syok berforum pulak rather than fb. So many fake people there. Belum kira y ...

betul. forum pn sbnrnya lbh kurng je mcm fb or ig.cuma ikut pada thread la. kl kt CI tu mmg bahasa hape je depa guna.
jgn masok situ kl hati x kental
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:22 AM | Show all posts
annamz replied at 5-4-2019 11:20 AM
Uih baru tgk kjap. Byk ye pgumpul kacang sini.tmasuklah i sendri. Lol

dgn iol sekali nmpk sakan ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:23 AM | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:20 AM
kikiki.. baru nk search kt ig/fb kot tmpt tu kt kg baru. gigih kang iol cri

ye la dah katanye hantu putu piring kat segenap pelusuk pon sanggup cari yg sedap2
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:22 AM
dgn iol sekali nmpk sakan ni

Nak tnya master ni.kikiki. Kt buka thread kalo org komen kt ada dpt kacang tak hehehehe. Kalo org byk komen gtu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:22 AM
betul. forum pn sbnrnya lbh kurng je mcm fb or ig.cuma ikut pada thread la. kl kt CI tu mmg bahasa ...

Yeahhh. I pon tjebak sini da. Ig sllu tgk personal shoper us hahahaha. La ni keja nak tmbah kacang je. Jadah btol.hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:22 AM
betul. forum pn sbnrnya lbh kurng je mcm fb or ig.cuma ikut pada thread la. kl kt CI tu mmg bahasa ...

Alamak CI tu apa? Hahaha ampun I nubis
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:17 AM
ye. forum no heart feeling.
forum aje. xyh sentap2

ehhh..sama nama kite ek, actually nama ni i beragan nk ltk nama utk ank girl..sweet kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Petunia replied at 5-4-2019 11:19 AM
Tengah buat apa semua ni?
Bosan kat opis ni
ada keje tapi otak tepu nak menulis2

dekat opis gak..baru bos jeling tadi..sebok menaip henpon, bukan menaip pc..hahahah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:28 AM | Show all posts
zaddiszz replied at 5-4-2019 11:23 AM
ye la dah katanye hantu putu piring kat segenap pelusuk pon sanggup cari yg sedap2

ssh nk jumpa yd sdp dh skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
annamz replied at 5-4-2019 11:21 AM
Hahahahahha. Mcm tau2 kan smua ni nak tgk thread mana. Berusaha la kt ye newbieee sklian termasuk  ...

hahahahahaha...tau, sbb niat nak membaca je x lebih dari tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:30 AM | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:28 AM
ssh nk jumpa yd sdp dh skrg ni

mmg susah skrg.. putu piring gula merah pon sedap jugak

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:31 AM | Show all posts
annamz replied at 5-4-2019 11:24 AM
Nak tnya master ni.kikiki. Kt buka thread kalo org komen kt ada dpt kacang tak hehehehe. Kalo org  ...

kl kt bod borak ni mcm xde rsnya. tp kalau kt bod2 lain blh jd ada.

cth;
uol buka thread kt bod gosip. kt intro or first post tu uol bg maklumat detail psl gosip tu.
boleh jd akn dpt tacang tu.
tp bergantung pd budi bicara mod jgk.

uol blh jgk pegi kt bod fotografi x silap. blh share pic tu ada jgk dpt tacang. cuma bnyk mana tu iol x sure.

kl uol g bod travel n uol bt 1 report kt thread tu psl uol g tmpt tu beserta pic kdg2 mod bg jgk.

gituuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:32 AM | Show all posts
annamz replied at 5-4-2019 11:25 AM
Yeahhh. I pon tjebak sini da. Ig sllu tgk personal shoper us hahahaha. La ni keja nak tmbah kacang ...

nanti jd addicted. hahahaha
mcm iol dulu2. sbb berkwn kt luar lg.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:33 AM | Show all posts
Kakngahmuna replied at 5-4-2019 11:25 AM
Alamak CI tu apa? Hahaha ampun I nubis

CI tu bod current issue. bod tmpt org politik segala.

klik ni

https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=154
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083288s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list