JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10978
View
207
Reply

"Habis Shooting Kita Buat Anak No.3 Ye!" Hairul Azreen Usik Hanis Zalikha, Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-4-2019 02:41 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang terhibur apabila semalam, pelakon Hairul Azreen memuat naik video buat isterinya, Hanis Zalikha di akaun Instagram miliknya.





Hairul yang merakam video tersebut semasa sedang menjalani penggambaran untuk filem Wira 2019 menitipkan pesanan buat isterinya untuk menjaga anak mereka, Yusof.


"Ayang, I shooting dulu. Ayang jaga anak kita ye," ujar Hairul.


Paling melucukan apabila Hairul mengajak Hanis untuk 'membuat' anak yang ketiga seusai penggambarannya kelak sambil diselangi dengan nyanyian dan tarian daripada teman-temannya yang juga merupakan krew produksi dan pelakon bagi filem Wira 2019.


  



Rata-rata terhibur dengan posting Hairul tersebut.









Kredit foto : Ig Hairul Azreen




Rakan artis pun terhibur..











Kredit foto: Ig Hairul Azreen




Anak kedua pun belum keluar dah nak yang ketiga pulak..





Kredit foto : Ig Hairul Azreen





Nakal sungguh ye Hairul ni. Yang tak menahannya 'back up dancer' dekat belakang tu pun sama naik. Haha! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg win ntah.. Hayoooo
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang kelakar sangat hanat??? Memalukan bini jerr

Dengan lelaki menari nari kat belakang

Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by SherryZass at 12-4-2019 03:04 PM

Apa yg win dan kelakarnya???
Kalau ye pun nak mengeseks, tak reti whatsapp, video call
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt twitter ramai yg kecam hairul ni..beribu tweet kecam dia katanya rempit dan memalukan wife.bg I mmg btul pn,perlu ke begurau mcm tu lps tu digelak rmai rmai dgn kwn kwn dia.. attention seeker btul.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Trending trus nama herul kat twitter. Warga twitter semua bash. Tapi kt ig kemain memasing terhibur.
Malunya i klu jd keknis. Makin lama makin terserlah imej rempit laki bini. Mamasawan tanak komen sepatah dua ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
xkelakar la oiii! sangap kekrul ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:07 PM | Show all posts
bodoh...send bideo pm je bini xleh ke..dah la dpn kwn2..cheap sgt weh!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:08 PM | Show all posts
bukan keknis pregnant anak kedua ke sekarang? ke dah beranak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:09 PM | Show all posts
Wife punya la classy, mai tang husband serupa budak bodo.
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Apabyg lawak sangat ni.. nak beromen pun nak inform
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Keknis kalau baca porum nak cakap sikit, kesian nya keknis dpt laki mcm ni. Low class!
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:20 PM | Show all posts
baca kat twitter semua hencap dia.
I belum tgk video tu. takut termuntah pulak.
tapi rata ramai kata kesian keknis, dulu beria tulis dlm inibelogsaya nak ciri2 suami cenggitu, cenggini last2 dpt rempit terencat mcmni
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
So? Terhibur ke idok?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:25 PM | Show all posts
kat twitter komen hencapan tak boleh delete
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww..Apo...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian keknis yang classy tuh dapat laki sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:36 PM | Show all posts
geli ok.. ramai2 lelaki kat belakang menari2 mcm tu.. malu giler.. benda dlm kain kot.. masalahnya bini tgh sarat kot..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau laki aku buat macam ni aku carutkan je ,buat anak tu maksudnya ngesek kan, nak pancut dalam..pgii bgtau kt sume org tu dah kenapa..sejenis lembam...memalukan je ada laki macam ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089631s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list