Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30411
View
302
Reply

'Hidup Fake Acah Kaya Tumpang Glamour Mak Tiri Kau' - Zarina Anjoulie Serang Anak Tiri TokTi

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-4-2019 08:18 PM | Show all posts |Read mode

Hidup Fake Acah Kaya Tumpang Glamour Mak Tiri Ko - Zarina Anjoulie Serang Anak Tiri Dato Siti





Baru-baru ini, Zarina Anjoulie telah memuat naik sebuah video kontroversi yang membuatkan ramai netizen ragu-ragu dengan tahap kewarasannya.


Tidak ketinggalan, anak tiri Datuk Seri Siti Nurhaliza turut memuat naik komen mengenai video tersebut.





FOTO: TWITTER







FOTO TWITTER





Tidak berpuas hati dengan komen pedas tersebut, Zarina Anjoulie menempelak komen Aezief Khalid dengan mendakwa dia hanya menumpang populariti penyanyi berkenaan.


"Kau teruskanlah dengan hidup pura-pura 'acah' kaya tumpang glamor mak tiri kau dan jangan kacau orang... ," tulisnya.





FOTO TWITTER





Nampaknya, tidak habis-habis Zarina membuat hal di media sosial. Sendiri memuat naik video yang tidak bertamadun seperti itu, apabila dikecam tahu pula nak melenting? - CARI


Setakat ini tahap perbalahan mereka berdua masih tidak diketahui, Aezief pun belum lagi membalas status Zarina tersebut.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan gilaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Somebody please basuh si anju nih! Menyampah iols!
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp bagos gak dia serang ajip tu. Better yet serang gf dia heheheeehehehe lg teruk tumpang populariti mak tiri bf!
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Samseng kampung chelet sgt sheolls ni.. Anju ni mcm kena sgt dgn tag line "benda boleh gaduh, buat apa bincang"
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Berpegang pada tagline tu aaa.. ish anju ni haihhh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lalok ke dia nih dengan semua manusia ke dia nak buat musuh
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa masalah betina ni? Gila saiko meroyan ari2, idup ko bermasalah sgt ke? Bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Asyik nak cari gadoh je
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang nak hidup aman2 jah tapi tidak pada Anju yachh.. kije nak bergadohhh jah tau
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:13 PM | Show all posts
dia ni macam ' i'm untouchable ' gitewwww
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
In the first place kenapa anak tiri tokti mencapub sibuk nak komen. Lantaklah si anju tu. Lainlah dia kaco ko dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:20 PM | Show all posts
dia mungkin bosan kalau xbgaduh dgn org...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampahnya. Bajet bagus padahal kau yg loser
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohlah bukak thred sundal ni hari2!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang anak tiri pun sibuk komen pasal dia ni buat pe
Kan dah mendapat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:23 PM | Show all posts
masalah jiwa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut Mak Iti tgk Ig live ko Anju...jgn laa bg terperanjat2 Mak Iti...dia try nak beranak lagik satu tu.....tp klu diamat-amati mmg betul laa apa Anju sindir2......sapa bread winner kat umah tu sbnrnya skrg kannn???
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 13-4-2019 08:42 PM
Tp bagos gak dia serang ajip tu. Better yet serang gf dia heheheeehehehe lg teruk tumpang populariti ...

Knp aku mcm nk setuju je part gf anak tiri tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali apa yg dia post xpyh bagi komen.. Biar dia meroyan sorang2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116450s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list