Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
980
View
27
Reply

[Fakta] marah kite dulu2

[Copy link]

Author: KumbangPoIkaDot    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-6-2019 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 2-6-2019 08:09 PM
Lagu wajib nk provoke membe yg dah tak kawan..

Tak kawan sudah

Meolls plak provoke member dari jauh selang 3 rumah dari rumah meolls, sambil buat gaya nyanyian
"kapal terbang kapal terbang tersangkut, tersangkut, masuk dalam lubang, masuk dalam lubang.. tertutup, tertutup..." (rhythm: lagu Are You Sleeping Brother John)

*sampai sekarang meolls rasa lagu & gaya ni carutans paling tahap ganas kuajaq...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa kecik saya pernah tercakap 'babi' kat kakak sebab geram sangat dia mengacau saya buat homework, tibah ayah dengar dari ruang tamu ayah cakap tak baik cakap kat kakak macam itu. Meolls keluar bilik g amek wuduk, amek muqaddam trus ngaji. Ya ALLAH kain putihnya meolls waktu itu
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 04:16 PM | Show all posts
mak paling power...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 11:52 AM | Show all posts
sebut bodoh pun mulut dah kena cili .....
budak sekarang kecik2 dah pandai memaki .....
seriau hakak dgr dik
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
New kids learn from 'budak' yg bgtau mak dia tu jgk
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:08 AM | Show all posts
hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau berebut brg lak aku dah chop. Alif lam lam ha
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080179s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list