JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5445
View
103
Reply

K-Pop Mak Hang! Sharnaaz Ahmad Tak Setuju BTS Masuk Malaysia

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-4-2019 04:57 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Sharnaaz Ahmad tak setuju!


Pelakon ini tentang habis hasrat Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman dalam usaha membawa masuk kumpulan K-Pop terkenal, BTS ke Malaysia.


  



Saddiq sebelum ini kata pihaknya cuba nak bawa BTS datang sempena Tahun Melawat Malaysia.


Katanya kalaulah dia diberi peluang jadi Menteri Belia dan Sukan, Sharnaaz nak bawa  Metallica, Blink 182, Avenged Sevenfold.


"Ni apa? Kpop? Mak hang!"


Foto: IG


Marah betul gayanya.


Ada ke yang setuju dengan Sharnaaz? -CARI

  
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Penting ke pendapat ko abang jebat oiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:02 PM | Show all posts
kadang kalau pikir logik la (aku bukan macai dan tak mint politik) kalau jemput BTS memang dapat tarik pelancong luar ke Malaysia. I mean kalau jemput retis malaysia nak ke pelancong luar datang tengok? BTS kan ramai peminat maybe boleh tarik pelancong dari luar negara masuk malaysia sekaligus meningkatkan taraf pelancongan di negara kita korang faham tak ni  woiii


sekali karangann kauuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dh baik dgn bini ke yg komen cmni??asal kpop je xleh..aku x stju dgn Metallica cmna plak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu pak hang ni jd menteri belia mmg melingkup jua la..

Org mengikut arus zaman..

Metallica ni zaman bila? Youths sekarang ni dgr lg ke metallica?

They have their own fans but for now, kpop mendonia laa..dh smpi US debut set2 ni kalah retis US pon....

I bukan fan of kpop but i nampak la kpop sekarang ni market dorang dh serata dunia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tolak BTS tp suruh bawak masuk Metallica etc.. Ingat kan tolak BTS tapi suruh spend untuk yg lebih berfaedah tadi.. Kalau macam ni baik jemput je BTS tu. Dah sah2 ramai fan satu dunia expecially yg belia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang salahnya bawa BTS...memang majoriti belia minat kpop skg

Dan xde beza pn dgn bwk Radiohead Deftones Muse Metalicca bla bla bla

Lain orang lain minat lagunya
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit hati pulak tokey sambal ni pd kpop kenapa..?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila kecam adik ipar dulu yang ddu ddu ddu diameletop
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:40 PM | Show all posts
salah jawapan sungguh ler
dari bawa BTS or Metallica ... better bawak Cat Steven aka Yusuf Islam
lagi elok kan kan kan kan ....

actually nak bawa BTS ke Monsta X ke ... bawa jer lah
cuma harap diorang ikut rules yang ditetapkan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kpooop and pooopersss
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahh kau nenas 2 kali 5 ja
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik ipaq hang baru lepas berjoget sakan lagu kpop..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 24-4-2019 05:52 PM

dah berbaik belom dgn bini bang? dh nk masok bolan puase ni

kite bawak beyonce je la bang jebat..bole adek ipaq abg join nanti

all the single ladies..all the single ladies..all the single ladies..now put your hands up!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh dia sindir adek ipar kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh sibuk lah kau. Ni zaman budak skrg. Asal zaman kau pulak nak bawak.. Mulut hangsuang.. Dari thn lepas ceo air asia nak bawak lah. Bkn baru

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 24-4-2019 05:50 PM
dah berbaik belom dgn bini bang? dh nk masok bolan puase ni

kite bawak beyonce je la bang jebat.. ...

Ehh.. Terbayang aku lopak joget kemain terkangkang.. Tak balance
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bawangkecik replied at 24-4-2019 05:02 PM
kadang kalau pikir logik la (aku bukan macai dan tak mint politik) kalau jemput BTS memang dapat tar ...

Betuiiiii.. Karangan yg hebat
Famous malaysia sikit ler impak nya
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Redhead at 24-4-2019 06:40 PM

Wlaupun aku minat Metallica tp aku sokong la tak smua org pergi Metallica punya concert paling bapak2 je.. Dah nama pun belia dan sukan mesti la dia penting kan Belia.. dah belia Msia ni minat kpop sbb artis belia kt Msia ni asik nak tyng bebird je nak buat mcm mna siapa nak minat.. bodoh punya paria.. sbb tu la Tuhan tu jd kan kau plakon sendu bwk watak pondan dan tak jd kan kau menteri belia sukan sbb benda kecik mcm ni pun kau tak boleh nak jd bijak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
bawangkecik replied at 24-4-2019 05:02 PM
kadang kalau pikir logik la (aku bukan macai dan tak mint politik) kalau jemput BTS memang dapat tar ...

Kan kalau nak promote bakat Malaysia mcm Kak Ani showcase kat MATIC pon terpaksa guna minus one, xde live band
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064607s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list