Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
26075
View
304
Reply

"Pakai Baju Bulu-Bulu, Kuman!"-Komen Isteri Sheikh Muszaphar Shukor Buat Che Ta Bengang

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2019 11:23 AM | Show all posts |Read mode
Kecoh jadinya bila Dr Halina Mohd Yunos komen di IG Rozita Che Wan.


Dr Halina yang juga isteri kepada angkasawan negara itu mempertikai cara pemakaian Rozita atau Che Ta semasa lawatan aktres itu ke Hospital Dungai Buloh baru-baru ini.


  







Che Ta sendiri terkejut apabila dituduh sedemikian sedangkan dia tidak memakai baju berbulu pun.


Dia tak 'follow' saya di Instagram, tapi sempat juga dia tulis komen di gambar yang saya kongsikan. Pada waktu itu, saya dijemput oleh pihak hospital untuk melawat dan meraikan pesakit mereka.


  



"Saya tak pakai pun baju berbulu. Kenapa nak kena pakai baju berbulu? Suhu di hospital pun bukannya -10 darjah Celsius pun. Jadi, saya pakai baju sequin yang berjurai dan biasa saja," katanya kepada Harian Metro.


Tambah Che Ta dia duduk di atas katil bersama pesakit atas permintaan individu itu sendiri.


  



  



"Bila pesakit minta untuk bergambar bersama, dia menjemput saya untuk duduk di katil di sebelahnya. Saya hormat permintaan mereka. Takkan saya suka-suka hati nak duduk atas katil orang."


Che Ta kata kalau nak tegur, sila tegur pihak hospital.


Kredit foto: IG


"Lain kali, kalau nak komen atau tak puas hati, tuju terus kepada hospital. Bukan tulis di Instagram saya."


Dr Harlina mungkin tersalah tengok. Iyalah kadang-kadang tengok dalam gambar dengan tengok depan-depan memang jauh bezanya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:30 AM | Show all posts
memang baju ko pakai tu tak sesuai la nenek ta.
aku kerja hospital, faham sangat orang datang hospital tapi baju tak sesuai.

maaf lah ye #teamdrHarlina
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:33 AM | Show all posts
orang lain makin berumur, akal pun makin byk
dia mmg tak pernah ada akal, sejak dua menjak byk aib keluarga dia tersebar
nmpk dia mcm lost
sequin kah berjurai kah berbulu kah
tu unit budak2 yg tak berapa sihat.
mana dia faham pun sebab kena look perfecto on IG
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:33 AM | Show all posts
#teamdrhalina
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:34 AM | Show all posts
susahnya jadi che ta.. buat apa apa pon org akan ada rasa sumthing
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:35 AM | Show all posts
apooo nekta
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kasa nak balik kumah??!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:37 AM | Show all posts
tahnya..bukan nak gi amik award pakai baju gitu, sequin bagai..
#teamdrharlinajuga
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:37 AM | Show all posts
betul dah tu dr halina tegur.. kang ko n family yang terkena kuman  dari hospital tu cekta oi .. dr tu concern kat ko..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah chekta ni masuk tadika belajar ngeja dengan ecah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:39 AM | Show all posts
kemain berkati mekap ko cekta
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik ta dan over berpisah tiada
Dah tau jd tetamu kat spital, pakai la pakaian yg bersesuaian.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa aku dgn pengunaan "q" sheols dlm loghat utagha!!! "q" ka cheq??bkn ka "gha'!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:41 AM | Show all posts
betul lah baju tu ada bulu2, lg nak korner baring che ta ni pun.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Overnye dress up.  Pakaila casual je.. Macam maya karin tu ke.
Aku kalau jalan2 pakai tshirt.. Pakai tudung sarung cl..msti ada makcik tego tanya aku sekolah atau belajar kt mana?  Sbb dress up simple kot..  Pehh sempat lak aku puji diri sendiri.  Kdg2 pemakaian kita yg overr menampakkan diri makin tua.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:51 AM | Show all posts
Pergi hospital tapi pakai baju macam ni mmg tak kena pun.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap Dr.Halina pun boleh sound retis2 yg bermakeup sekati, siap promot product timbangkati masa nak beranak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 12:03 PM | Show all posts
Meollss memang menantikan saat ini yachh..
Padan lah muka ko Che Ta kena sedebikkk..
Bodoh tu simpan sikit kat rumah boleh..

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 12:08 PM | Show all posts
Overnya baju che ta.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Go Dr Halina go!

Dah sampai masa intelectual group stand up dari biar retis retis bodoh ni buat benda sesuka hati. Ingat depa retis boleh sesuka hati nak buat anything ka?

Great for public awareness jugak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128729s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list