JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4233
View
67
Reply

Tahniah! Dynas Mokhtar Selamat Melahirkan Bayi Lelaki

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-5-2019 10:55 AM | Show all posts |Read mode




Tahniah diucapkan kepada pelakon Dynas Mokhtar yang selamat melahirkan cahaya mata ketiga, semalam. Dynas berkongsi khabar gembira tersebut kepada peminatnya di Instagram.


"Ketentuan Ilahi, Alhamdulillah. MasyAllah. A baby boy for us. We are well. #170519," tulisnya.




  



Rata-rata peminatnya mengucapkan tahniah selain selamat berpantang kepada Dynas. Mereka juga mendoakan kesihatan Dynas dan bayi yang baru dilahirkan itu.








Untuk pengetahuan semua, Dynas berkahwin dengan pengusaha ladang ayam, Shazrik Din pada April tahun lalu selepas empat tahun menjadi ibu tunggal. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tahniah dynas dan selamat berpantang
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:04 PM | Show all posts
tahniah,

entah kenapa aku mcm x leh move on kisah gosip dulu2.. dia gugurkan kandungan dia tuh sb kecacatan bayi sb dia kuat merokok, minum2.... dan dia x hadir majlis anugerah ape ntah sb keguguran.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:05 PM | Show all posts
congrats...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:05 PM | Show all posts
tahniah to dynas n husband
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu baru aku cerita pasal bimbo ni lambat bayar duit. Tu pun mintak kurang harga
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tastenya laki heols..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:09 PM | Show all posts
Tahniah...siap sedia nak ganti puasa ye...banyak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:21 PM | Show all posts
Alhamdulillah..tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:22 PM | Show all posts
tahniah dynas n family
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dynas. Selamat berpantang
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 02:07 PM | Show all posts
Tahniah.. baby dah ada IG?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94: Tastenya laki heols..



kann..sedappp slurp2 hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:12 PM | Show all posts
laki nye tokey ayam je ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat a few years back mak nye si dinas ni tetamu kat kenduri makcik aku, beriya dia kenalkan diri as "i ni mak dinas, yg artis tu" sambil sengih2 bangga...... dalam kepala aku dh terngiang2 "dinas yg kaki mabok n kako lalok tuh ker?", tapi yg terkeluar hanyalah "dinas? sori MAKCIK, saya tak minat"..... terkulat2 n terkelat2 muka dia dipnggil makcik n kita tak minat anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 20-5-2019 12:48 PM
Tastenya laki heols..

khen

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126104s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list