Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
2319
View
59
Reply

Kang Daniel Tubuhkan Agensi Syarikat Sendiri. UPDATE: KD In KL 21 Sept #49

[Copy link]

Author: Telolet       Show all posts   Read mode

Post time 8-8-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpah27 replied at 8-8-2019 09:21 AM
weh aku pun ada gak bukak sekali.. pastu nampak banyak indon2 dok buat ayat kecewa bla bla.. dah l ...

Fans Indon mmg..giler over
Masing2 berangan melangit..,syok sendiri
Mcm kan si Daniel tu nak kan depa..kenal pun tidak..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpah27 replied at 8-8-2019 09:16 AM
Hahahahaha.. Okay je weh.. Dah bersedia dari awal sejak dia masuk happy together lagi yang akan ad ...

Dia couple diam2 la tu dlm rumah dia
Dispatch kan mmg jahat, bersekongkol dgn LM..LM mmg tunggu masa je nak jatuhkan Daniel.
Baca kat ig semalam., ada sorg tu blog tulis ada 4 org spy si LM tu pasang utk perangkap Daniel.
Mcm ari ni bnyk media play dari LM..jenis fans bbnu mmg terpengaruh dgn cerita2 tokok tambah gini.
Page Allkpop, Koreboo tu pun sama..benda dah senyap, sat lgi depa up lagi konten yg menyakitkan hati.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 8-8-2019 03:51 AM
tulah sebab jihyo ni good girl, perangai pon sweet2 je baik hati etc so apa salahnya support kan.  ...

Kan..
Jihyo ni dlm mana2 variety show tak mengelitis tergedik meliuk lentuk mcm yg lain.
Ok sgt dah tu pilihan Daniel.
Kanan kiri depan belakang Daniel kena kecam..si Jihyo nya relax2 je nak shooting new MV..aish
Yg pling aku geram tpi cam kelakar bila ada yg komen., daniel kena ada wake up call, dah mula berlagak, nak kan duit aje.
Whatt?..bila masa la Daniel tu berubah..
Dari hari 1st showcase debut album smpai la hari last fansign dia..gitu je la peel si kang daniel
.sengih, gelak, choding manjang..asik la ckp tq kat fans2 dia.
Tetiba keluar gossip dating..terus Daniel  jahat bla bla bla.
Gerammmmm nyaaaa!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:02 AM | Show all posts
Madel replied at 8-8-2019 06:28 PM
Dia couple diam2 la tu dlm rumah dia
Dispatch kan mmg jahat, bersekongkol dgn LM..LM mmg tunggu m ...

Haah weh.. Aku pun baru baca thread kat twitter malam tadi.. Patut la takde proper picture macam couple2 lain kena tangkap dating.. Kan akan ada gambar berdua2an.. Gambar yang jihyo daniel yang dorang attach tu tak match.. macam tangkap di hari lain2 gittew.. Baju yang daniel pakai pun baju yang sama masa dia pakai waktu announce vlive tu hahh.. pastu besa la panchoa ohmes allkshit semua tu suka highlight issue in negative way gittew.. translate netizen comment pun yang negative2 jah.. kojaqq.. haiihh.. sekarang tak berapa nak ada masa nak follow daniel sangat.. scroll twitter pun sekali lalu jah.. uols beli tak dia punya album? lawa lah cover dia.. jadi pelangi2 gittew bila kena cahaya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 12:20 PM | Show all posts
sebaya kan dua2... suka tgk 2 orang ni, paling minat dalam both group, plus jungyeon... n dua2 body meletop..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
byz_87 replied at 9-8-2019 04:20 AM
sebaya kan dua2... suka tgk 2 orang ni, paling minat dalam both group, plus jungyeon... n dua2 body  ...

Daniel 23..lahir 1996
Jihyo 22..lahir 1997,.beza setahun tpi sbb body Jihyo gebu gebas, muka dia nampak mature.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 10:37 AM | Show all posts
Madel replied at 8-8-2019 05:44 PM
Kan..
Jihyo ni dlm mana2 variety show tak mengelitis tergedik meliuk lentuk mcm yg lain.
Ok sgt  ...

time reunion dinner w1 tu wahhh ramainya bash daniel. so-called wonobels ni takyah cakap laa. time members lain takde bagi support ke apa kat daniel publicly waktu lawsuit tu reti pulak cakap we never know what happened behind the scene yadda yadda.
tiberrr bila daniel tak join private reunion dinner tu terus hentam daniel cakap dia lupa diri bagai. amboiiii memasing iols perati je yehh
sah2 dah tulis manager jisung which is from LM yang organize. aje gila dia nak join event yang diatur orang dari tempat yang dah betray kepercayaan heols? bak kata sungwoon, think! cuba kalau dating news tu takde, agaknya masih la nak defend daniel

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 10:39 AM | Show all posts
cikpah27 replied at 9-8-2019 10:02 AM
Haah weh.. Aku pun baru baca thread kat twitter malam tadi.. Patut la takde proper picture macam c ...

tulah kannn tak match up date diorang bagi tu. siap cakap lepas showcase daniel diorang jumpa tapi hari showcase tu hujan lebat, gambar yang diorang expose kononnya hari showcase tu punya la kering kontang jalanraya tu
kekonon dispatch cakap diorang delay news tu sebab nak considerate kat daniel punya debut. considerate hapenya yihhh geram la.
habis semua achievement dia kena overshadow dengan dating news ni.
kalau ikutkan jyp & konnect boleh je nak deny sebab bukti tak kukuh pon, tapi tulah diorang nak jujur je kot alang2 dah kantoi tu kan. ni kalau comp lain mesti dah outright deny je.
kesian daniel kiri kanan depan belakang LM dok perati je macam helang, memang diorang tunggu je dia tersalah langkah skit. so unfair la buat budak tu macam tu

iols beli album heols tapi tak sampai2 lagi yihh. rengsa menunggu ni.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 10:45 AM | Show all posts


jom ramyeona/malaysian noname sekalian, kita support
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:19 PM | Show all posts
Telolet replied at 13-8-2019 10:45 AM
jom ramyeona/malaysian noname sekalian, kita support

wawawawa.. Uols p dengan shue tak? Iols macam biasa tak boleh pergiiiiiii kalau pergi nnt tangkap la gambar heols banyak2 tepek kat sini.. Hehe.. Album I dah sampai last week..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 02:34 PM | Show all posts
cikpah27 replied at 13-8-2019 01:19 PM
wawawawa.. Uols p dengan shue tak? Iols macam biasa tak boleh pergiiiiiii kalau pergi nnt tang ...

inshaAllah weols pegi walaupun ada hal siang hari tu, hopefully diorang buat FM malam cam biasa la. kalau petang matiklaa iols takleh join, mau meraung sebulan gamaknya

aaa bestnya album dah sampai. iols punya dah seminggu stuck kat courier, diorang tak anta2 yihh

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 13-8-2019 02:37 AM
time reunion dinner w1 tu wahhh ramainya bash daniel. so-called wonobels ni takyah cakap laa. time ...

Sakit jiwa doh bertekak dgn toxic fans ni..
Rasa mcm nak baling hfon..hehehe
LM pandai main media putar belit cerita..fans bbnu mmg la cepat terpengaruh.
Tapi skrg puas hati aku..berapa hari ni kemenangan memihak pada Daniel..paling best 1st win kat Music Bank tu, si Baebae siap kasi thumb ups membuktikan bahawa sa nya Danik hyung kesayangan..
Padan muka toxic2 fan ,antis n haters yg dok ckp danik dah besar kepala, dah cut kontek dgn members W1..skrg masing2 dok senyap sepi..kahkahkah
Aku nya album pun masih lum smpai..masih otw.
Tapi fansmeet kat Sipore aku pegi..esok kata nya Danik sampai, dia tak ikut laluan vip pun..
Tapi idok le aku nak tunggu dia kat airport
., jumpa kat fanmet sudah la..
Kena sedor diri, bf org tuu..meminati dari jauhh udah le..huhuhuwarghhhhh


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 02:09 PM | Show all posts
Madel replied at 13-8-2019 05:34 PM
Sakit jiwa doh bertekak dgn toxic fans ni..
Rasa mcm nak baling hfon..hehehe
LM pandai main medi ...

kannn padan muka antis, in your face sangatttt bila baebae thumbs up, tunjuk bunga kat camera n siap menari lagi.
terus depa krikk krikkk padahal sebelum tu kemain kata dia lupa diri bla3 siap gelak2 mocking daniel kena blacklisted. macam dah lama berdendam pon ada sebab bias masing2 kena overshadow  dalam w1 sebenarnya
hari jumaat tu memang macam2 daniel dapat. iklan samsung note 10+, cover magazine, 1st win, start saman k-netz bowdow, jadi cartier friends ha semua dalam satu hari.

weiii bestnya!! first FM tuuu kat sg. sorak kuat2 weh, bagi full support kat dia. mesti korang akan emo sesama nanti have fun uols!
baca gak pasal daniel tak ikut laluan vip tu tapi risau la, paham2 la fans gimana kan. hopefully diorang semua behave la n since dia sampai midnight maybe tak la ramai sangat orang kat epot.
hahaha dok baca kat twitter ada fans yang mula2 sedih lepas dating news tu n nak tinggalkan fandom tapi berpatah balik after iklan samsung tu.
pastu diorang cakap "jihyo will just have to deal with sharing daniel with us" lawak la diorang niiiii


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:41 PM | Show all posts
Madel replied at 13-8-2019 06:34 PM
Sakit jiwa doh bertekak dgn toxic fans ni..
Rasa mcm nak baling hfon..hehehe
LM pandai main medi ...

wahhhh.. Nanti tangkap gambar banyak2 post kat sini k.. Uols p dengan kengkawan ke? Bestnyaaa..
Eh dulu kitorg aktif dekat group p101 sana tau.. Dah vol berapa ntah tapi dah stop kena spam dengan update izone.. kahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Madel at 14-8-2019 07:23 AM
Telolet replied at 14-8-2019 06:09 AM
kannn padan muka antis, in your face sangatttt bila baebae thumbs up, tunjuk bunga kat camera n si ...


Itu la
Bila aku komen, time Daniel buat debut showcase, tak ada sorg pun members W1 yg kasi ucapan tahniah or sent bunga.
Daniel sorg2 je. (Wktu ni masih tak tahu yg dia dah dating dgn Jihyo)..bila dah tau dia berdating.,aku pun rasa mcm lega gitu at least Daniel ada sesorg yg boleh disandarkan bahu wktu2 dia dlm kesulitan.
Tapi mmg puashati sgt aritu cite pasal daniel sesaja yg naik.
Ari ni pun CF KT dah 2.4view hanya 4hari release,.1 pencapaian hebat juga tu.
Skrg mana2 artikel yg terkait Daniel n Jihyo antis, haters semua senyap tak nmpk byang..depa tu tunggu berita brokeup je..sat lgi masing2 mcm org gile mengecam..tenguk la nnti.
Daniel nya flight mlm ni kol 6.40pm..so tghmlm dia mungkin baru smpai Spore..baik aku membuta n simpan tenaga nak jumpa dia jumaat nnti dari berasak2 tunggu dia kat airport...haha

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpah27 replied at 14-8-2019 06:41 AM
wahhhh.. Nanti tangkap gambar banyak2 post kat sini k.. Uols p dengan kengkawan ke? Bestnyaaa..
...

Ye gi dgn kekawan.
Kalau ada sen, nak pergi lagi fanmeet kat KL pulak..huhu.
Rinduuuuu banget sey dgn Daniel..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 03:47 PM | Show all posts
Madel replied at 14-8-2019 02:07 PM
Itu la
Bila aku komen, time Daniel buat debut showcase, tak ada sorg pun members W1 yg kasi uca ...

kannn bunga ke apa pon dia tak dapat time showcase tu. tapi idok pulak fans daniel bising2 bash members lain.
tula bila pikir balik jihyo yang ada dengan dia waktu disbandment n lawsuit semua tu, rasa macam at least ada jugak la orang yang dia boleh luahkan pape kan.
dah la dedua terkait kes burning sun, daniel kekononnya seungri kenalkan dia dengan sugar mummy HK.
jihyo pulak ada lookalike sheols dalam video hidden cam dalam phone si lehnet jung joon young tu sampai orang betul2 ingat tu memang sheols.
mesti masing2 depend on each other a lot waktu tu.
ooo memang midnight la sampai kan. tah elok la tunggu jumaat je, time tu boleh guna segala energy yang ada untuk bersorak gituuu.
nanti share la experience time FM tu kat sini hehek

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:06 AM | Show all posts
Telolet replied at 14-8-2019 03:47 PM
kannn bunga ke apa pon dia tak dapat time showcase tu. tapi idok pulak fans daniel bising2 bash me ...

kes ni yang jihyo tu nangis kat epot kan? Kesian tengok.. Dah ada boypren tapi orang tak tahu waktu tu.. Dah terkait sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:49 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 04:28 PM | Show all posts
cikpah27 replied at 15-8-2019 09:06 AM
kes ni yang jihyo tu nangis kat epot kan? Kesian tengok.. Dah ada boypren tapi orang tak tahu wakt ...

yezza sebab kes ni la dia nangis kat epot. sian ni mesti rasa stress time tu. dengan bopren pon sekali terkait.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078486s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list