Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20878
View
401
Reply

Song Jong Ki & Song Hye Kyo Berpisah??

[Copy link]

Author: princess_kunang       Show all posts   Read mode

Post time 27-6-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Joong ki lepas kawin dah tak jambu ke mata iols je
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 06:51 PM | Show all posts
Madel replied at 27-6-2019 06:17 PM
Aku tak terperanjat pun kalau depa berpisah.,sbb mmg dah boleh agak derang tak akan kekal lama.
Joo ...

Yes. I agreed with you. Seems like SJK wanted to get married with SHK as an actresss not the real SHK.

Mcm Tom Cruise and Katie Holmes. She married her crush too.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Golden couple.. berpisah jua hmmm
Nape la, muka nak sama dah
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 07:20 PM | Show all posts
Tmpg sedih....tp pd msa yg sma ceq xtrkjut sgt....mcm mna dlu kluar gosip depa couple smpai depa sndiri announce nk kahwin.....mcm tu jgk la kluar gosip depa nk brcerai tp rmai hrp yg tu cuma gosip semata2 tp rupa2 betul....n ceq pun prcy ja kenyataan dr agensi msing2 sbb depa nk bercrai....n ceq stju dgn komen dr Madel tu....SJK mmg nmpk syg SHK....yela dpt kahwin dgn wanita cantik dan popular....tp bila dah khwin....xsmuanya indah sprti yg dijgka

SHK ni mmg antr nm besar dlm industri hiburan Korea....n mgkin SHK ni sbnrnya x btul ready nk settle down...bila SJK jls tnjuk rsa syg kt SHK...tu yg depa trus khwin....tp disgkakan pns rupanya hujan di tgh hr......

Tp ceq sdih plak rsa...sbb SJK mmg nmpk syg kt SHK....ceq hrpkn yg baik2 ja tu couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ya...alahai...msg2 cinta kan....last2 berpisah jua....igt kbr2 angin je mrk nk berpisah hari tu....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
My friend ada text me pasal this pagi tadi. Terkejut juga sebab belum lama depa dua kawen kan? Masa couple pun senyap2 je, tup2 kawen. Ni pun sama, senyap2 je, tup2 cerai. Penah baca bapa SJK tak berkenan SHK jadi menantu tapi pastu ada baca bapa SJK refuted that news. Mungkin ada betulnya orangtua ni tau lebih based on experience.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Apparently, love alone is not enough..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
JDT replied at 27-6-2019 08:37 PM

ni fake news.SHK tak ada buat any pc pn hrini. -sumber twitter-
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 08:42 PM | Show all posts
Bila duit dah kurang

Bila dah kahwin peminat lari


Gang biawak terencat sahaja yg gila kpop dan kdrama ni

korea tanpa artis -artis ,xakan dikenali didunia.

Ko ko semua yg menjadikan mereka kaya-raya ,sedangkan ko ko semua hidup ala kadar .

Biawak nya sebuah pengorbanan peminat kpop kdrama  soju pig belly ini semua.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 08:42 PM
ni fake news.SHK tak ada buat any pc pn hrini. -sumber twitter-

O ye ke...thank you, nanti saya delete ya. Sori sangat2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I saw this coming.
But not this soon.

Kapel yg too good to be true.
Song Joong Ki ni level anak2 sangat compare to Hye Kyo.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 27-6-2019 09:53 PM
I saw this coming.
But not this soon.



Iols tak rasa pun level anak2 tapi lebih kepada kakak adik. Kalau dengan Bogum tu yer level anak2
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 04:38 PM
another songsong couple??

Tapi Ji hyo guna stage name... valid tak songsong couple?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 27-6-2019 10:20 PM

Kat Korea sana, Knetz macam lebih banyak sebelahkan Jongki sebab SHK banyak rekod cinlok. Lagi 1, sebab SJK yang file divorce dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
C1k_J4h replied at 27-6-2019 04:39 PM
dlm tahun lepas juga rasenya
aiols xjumpa plak da video tu kat youtube

Masa tu dah ada problem la kot... knetz mesti tau kan... media China tu pun boleh tau pasal relationship songsong couple ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 04:55 PM
percaya tak
ai ngk DOTS lepas dorang kawin
sbb hype sgt berita dorang kawin

Agree komen uols...

Percaya uols... I ada try tengok sikit citer DOTS ni tapi entahlah macam tak minat nak tengok... hehe...

Boleh tak i nak speku SHK ni masih fasa cinlok lagi... so bila dah takde rasa cinta, tu yang rasa tak serasi...

Tapi i rasa faktor divorce diorang ni make sense je... kat Malaysia pun ada reason divorce hal2 kecik je e.g pasal toothpaste je...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cabai7 replied at 27-6-2019 05:01 PM
Brands Respond To Questions Regarding Replacement Of Their Model Song Hye Kyo
CELEB
Jun 27, 2019

Terukkan... I teringat satu kdrama... tak ingat title... divorcee tu tak boleh apply keje kat kindergarten sebab bagi image tak elok untuk kanak2... no wonderlah company ni nak replacement Hye kyo...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 27-6-2019 05:28 PM
I suka tgok dia ngn jo in sung dlm That Winter, the Wind Blows tu..
Mmg cntik sgt dia..
Joong ki ...

I pun suka citer That winter the wind blows tu... citer tu best & sedih...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
C1k_J4h replied at 27-6-2019 05:31 PM
confirm pasal harta
shk byk models products
da lama berlakon konfirm reta banyak tu

Tapi takkan joongki nak tuntut pulak kan... ke joint account...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:49 PM | Show all posts
delia3003 replied at 27-6-2019 10:08 PM
Iols tak rasa pun level anak2 tapi lebih kepada kakak adik. Kalau dengan Bogum tu yer level anak ...



dgn Bogum tu, wlpon level anak2,
kissing scene drama diorg kemain rakus dr kissing scene dgn hasben sendiri kt DOTS tuu

tbh, meolss pon tak paham why Bogum terima drama dgn wife kwn bek sendiri?
nak plk Bogum tu satu company dan kawan baik Joongki..huhu//

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084280s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list