Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
7098
View
74
Reply

"Tak Manis Cium Mulut," Netizen Pertikai Norman Hakim Cium Mulut Anak Perempuan..

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2019 10:30 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon Norman Hakim sememangnya dikenali sebagai seorang ayah yang manja dan penyayang. Dia kerap memeluk dan mencium anak-anaknya baik lelaki mahupun perempuan walaupun anak-anaknya sudah pun besar.





Terbaru, Norman telah memuat naik satu video di mana anak bongsunya bersama bekas isteri, Abby Abadi iaitu Danisha dilihat sedang memeluk manja Norman. Norman juga dilihat beberapa kali mencium kepala anak perempuannya itu.







  



Bagaimanapun, ada netizen yang menegur Norman untuk menjaga batas antara dirinya dan anak perempuan kerana tidak manis dilihat seorang bapa mencium mulut anak gadisnya.


Boleh bermanja tapi perlu ada batasnya kerana tidak manis pada pandangan orang..










Kredit foto : Ig Norman Hakim




Namun ramai yang menganggap ianya bukan merupakan satu kesalahan untuk ayah mencium mulut anak perempuannya selagi masih dalam batas agama.












Kredit foto : Ig Norman Hakim




Biasalah tu, setiap orang mempunyai pendapat yang berbeza. Untuk mengelakkan sebarang kontroversi sebaiknya tidak perlu dikongsi video sebegitu kepada umum walaupun niat Norman baik dan sekadar untuk berkongsi sikap manja anak perempuannya itu. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Berpada pada la cium anak tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 11:12 AM | Show all posts
greeting with kiss


Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita cannot la cium mulut dengan bapak hehe ..
Orang kata kita tak open minded sebab benda ni dah jadi trend even among my friend pun ajar anak cium mulut. Takpelah, Kita salam peluk cium pipi je ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 11:24 AM | Show all posts
norman hakim sendu ni byk gak benang dia tapi semua kisah anakkan
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul lah tu tak manis
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm incest je...xmanis la buat mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau anak tu kecik lagi xpa la
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:03 PM | Show all posts
tak urban la kalau tak cium mulut kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:06 PM | Show all posts
EEEE. giler ke apo. Nak kiss2 lips walaupon apak dgn anak.

Iols dah pesan awal2 kat laki ai, takmo kiss2 lips daugther yang 3 tahun tue. Even iols pon tak kiss lips daugther iols.

Jaga tingkah laku tue.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:21 PM | Show all posts
hmmm
norman ni obses kt anak dara sdri ke
gilo apo




Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:30 PM | Show all posts
iols pun dah besar2 ni bagi tau batas2 ayah dan anak..ngan mak nampak ok skit..teringat masa I kat sekolah dulu..ada budak kecik 5 tahun anak jiran tp selalu datang umah, satu hari dia nak balik dia kiss mulut I..so I cakap kenapa adik kiss kakak gitu..selamba je dia jawab..semalam adik nampak Papa makan mulut mama..so adik nak rasa mulut kakak..camna rasa dia..aduyaiii terkedu aku masa tu maklumla masih virgin
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:36 PM | Show all posts
Kalau mmg jadikan norm kissing anak kat mulut, kena juga jadikan norm utk igtkan dia yang hanya parents boleh buat mcm ni. Takut kes pedophile tapi anak confused sbb mak ayah buat benda yang sama pd dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Angkut tilam kat opis pagi2 buta manis x?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila cium mulut ikut barat... (dgn abang Dia pun cium mulut juga ka)
Harap ilmu pelajaran pun macam org barat juga ya dik....
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lah kejadian incest banyak sekarang. Muka anak2 pun dah mcm muka Memey bini dia. Please lah elak kan. Nanti ada pulak yg buat French kiss dgn anak....
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
betul tu x elok...bagi aku jer yg cium..hah3
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah...cam xmanis, pastu share pulak kat social media
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
walaupun anak sekali pon kena ada batas.. iolss pon segan ok dgn ayah iolss sndri..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Prasan gk norman ni agak mengepak gk bile crite psl anak2..long way man...loooonnnngggg way



Bsederhanalah highlite anak2 smda artis atau org biasa..org tggu tepuk tgn ni ramai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102838s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list