Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6610
View
53
Reply

Salah Anggap Zip Seluar Terbuka, Instagram Maya Karin Dipenuhi Komen Nakal..

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-7-2019 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 16-7-2019 08:24 PM
Baca komen2 kat ig retis buat iq aku drop 10 points.
Kepochinya lahai.
Semua pun jadi isu.

Acik2 kat  sini laharan dable triple brutal tp ala2 penuh sarcasm.compare ngn acik2 fb ..dah la x cerdik bapak lah holier than thou..sbb tu meol delete ja account fb.aman2 hidup..ig plak mostly bebdk..boring sungguh bc komen2 pervert ala gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 07:48 AM | Show all posts
semua pun nak jadi isu la netizen ni. tu pun zoom ke.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 16-7-2019 07:18 PM
Huhu mak aku siap gi market hypermarket xde sape sedar. Aku blk kj tgk dia aku tnya knp bju terbal ...

Mak hang nampak fashionable kot dengan baju terbalik. Orang ingat fashion terbaru.

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 09:00 AM | Show all posts
zip mcm tu pun netizen lapar nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 09:05 AM | Show all posts
Aku tak nampak pn mcm zip tu terbuka. hurrmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 10:11 AM | Show all posts
netizen sangap nak mampos
expect Maya nak kata ehhh iye lah i tak perasan
mmg ptt la ada byk komen yg maki2 je netizen ni
ptt jgk la cerita2 psl video lucah menteri2 masih jadi modal politik
ni je la tahapppp diorg
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Wartawan cari pasal zip pun nk buka thread
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-7-2019 02:08 AM
Hahah..lawak pun ada bila kenang balik

Tapi peliknya.. Umah ig nampak sungguh seluar x zip.

Org jns cmni bahaya . Dia pandai scan pmpuan tembus pakaian siot .
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:15 PM | Show all posts
sungguh ke tak zip tu?
gaya mcm tak sampai stesen sikit je pun ketapi nyer.
dia memang seksi jugak... apedehal setakat gitu.
netizen pun tak boleh ke just aman2 menikmati view background dia bila tengok gambar2 artis ni...
nak telek smpai zoom2 bagai.. pervert betul.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 01:06 PM | Show all posts
adoi bodohnya. Zip Maya terbukak pun jadi isu. Bukannya boleh nampak apa pon. Kalau zip sajat terbukak baru la patut risau.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 02:12 PM | Show all posts
tajam naw mata..gigih pulak nak ngezoom nya...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 04:16 PM | Show all posts
canteknye si maya ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
rajin netizen belek zip, ketiak basah, ketiak tetas, ketuat kat kengkang huhu.. iols suka perut je, samada geleber atau flat macam pelakon Hollywood
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Celah mana yg terbukaknya, tengok helok jer, pervert betul la
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 09:30 AM | Show all posts
lazim replied at 16-7-2019 07:18 PM
Huhu mak aku siap gi market hypermarket xde sape sedar. Aku blk kj tgk dia aku tnya knp bju terbal ...

pernah jugak dah pergi office keluar lunch bagai nak sembahyang baru perasan lengan butang kat luar. terbalik rupanya. nasib baju hitam tak obvious sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Panas ke kat sana? Xpat bayangkan bau keti dia kat sana mcm mana... Byk forumer bgtau dia ada masalah bau keti kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
anda rs sy ada ms utk sakit kepala???
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 03:01 PM | Show all posts
boojaat replied at 18-7-2019 10:00 AM
Panas ke kat sana? Xpat bayangkan bau keti dia kat sana mcm mana... Byk forumer bgtau dia ada masala ...

Dia pernah hadir program kat FRIM. Rasanya dia ni percaya pada natural products.. Deodorant pun pakai yang natural je.. Tahan 10 minit je la kot camtu. Lepas tu memang pengit bau. Tapi respect. Ramai orang cakap dia ni kalau boleh memang ambil public transport je naik lrt.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni mmg tkde keje ya..dok tilik gmbr artis yg kecik2 tu....sampaikan zip pun kau zoom ya...haha...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
jengl0t replied at 18-7-2019 03:01 PM
Dia pernah hadir program kat FRIM. Rasanya dia ni percaya pada natural products.. Deodorant pun pa ...

Xdpt nak bygkan bau dia mcm mana ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094156s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list