Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25839
View
386
Reply

"Barang Kemas Dicampak Dalam Keropok Ikan.." Aishah Rasa Terhina Diperlekehkan Dato Vida

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-7-2019 12:29 PM | Show all posts |Read mode


Isu mengenai kemelut barang kemas palsu antara Dato Vida dan penyanyi Aishah akhirnya berakhir apabila usahawan kosmetik itu telah menunaikan janji menggantikan berlian palsu yang dihadiahkan kepada Aishah sebelum ini.


Namun yang menjadi isu baru apabila penyanyi yang popular dengan lagu Janji Manismu itu berasa terhina dan diperlekehkan kerana tindakan Dato Vida yang meletakkan dua butiran berlian yang berharga RM 27 ribu dan RM 13 ribu di dalam keropok kulit ikan.




Menurut Aishah ketika diwawancara Harian Metro, beliau hanya meminta hak beliau tapi kesal kerana diperlekehkan sedemikian rupa. Anda sendiri boleh tengok orang ikhlas atau tidak. Pernah ke orang bagi barang tapi campak dalam kerepek?"


Tambahnya lagi, beliau tidak mengetahui mengenai sidang media yang dianjurkan Dato Vida dan menafikan sekerasnya dakwaan Vida yang mengatakan beliau tiba lebih awal di kedai emas untuk membuat pemilihan barang kemas.







"Bagi saya ini merupakan satu penghinaan dan rasa diperlekehkan. Saya dan suami dituduh tidak menyempat memilih barang kemas sedangkan saya mempunyai jadual padat dan masa itu saja yang ada. Jadi tak perlu lekehkan kami macam tak pernah jumpa berlian," ujar Aishah.


Aishah juga menjelaskan peguamnya sedang sibuk dan sebab itu mereka terus ke kedai emas. Dia juga memberitahu Vida supaya menyelesaikan bayaran pada hari tersebut kerana ianya merupakan hari terakhir untuk menjelaskan hutang.


Sampai bila agaknya isu ini akan berakhir? Diharap kedua belah pihak menyelesaikan isu dengan sebaik mungkin kerana industri hiburan ini kecil sahaja, pi mai pi mai tang tu juga! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
X memasal org dh kenal kopok ikan cik bbb. Tq ecah. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:14 PM | Show all posts
dah kua kata dari dulu lepas settle makamah yg si Bida ni x kan berdiam diri  nye..mesti ada je agenda bodo dia nak balas dendam...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
gila apa vida ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tpikir plak mcmn dtg idea dia nk relate kan berlian n kopok kulit ikan. Serius. Keropok tu dh la x sedap. Jauh lg sedap kopok ikan yg biasa kita mkn
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:20 PM | Show all posts
marketing bersama belian gitteww,
kopok ike setaraf diamond tauuu..

berlapang dadalah,
nk gaduh sampai bila?
dah dpt kn diamond tu..

Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:20 PM | Show all posts
nampak la hati DSV cmne bila buat macam nie.. in another perspective, dia amik kesempatan sementara kes tu tengah hot, dia marketkn skali la product cikB tu. otak2 entrepreneur jaman now.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
I tengok video tu pon rasa mcm aishah diperlekehkan.geram jaaa!!

Bakpe loyer pon mcm org bodo tak nasihatkan anak guam? I tot u better than this encik loyer!
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai bila la acik ecah n acik bida nak gado2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:25 PM | Show all posts
aku sorg je ke rase nak penerajang muke vida terjuih pegang kopok tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Betina kurang ajar.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:27 PM | Show all posts
mana video katanya dicampak ke dalam keropok ikan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:31 PM | Show all posts
slalu menderma beramal

ade pusat tahfiz madrasah bagai

siap masuk tv program baca quran

dgn sharifah qasif

tp sume amalan baik tu

masih blum dpt membentuk

keperibadian adab n akhlak yg baik lg mulia

Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:36 PM | Show all posts
ok 1st ak nak ckp salmon skin cik b tu mahai bebenor....2nd bila ak tgk press conference tok vida ni mati2 dia dok pertahankan y dia tak salah, n diamanusia y baik sbb xpanjangkan kes...dan kasi si ecah tu pilih diamond sendiri..dia kata mintak maaf tak semestinya salah, dia just tak nak panjangkan kes...wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Pokok krismas bergerak yg ada je akal nak balas dendam ngan kak ecah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:39 PM | Show all posts
jangan sampai jatuh terduduk baru nak beringat vida oiii...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokvida ambik peluang ler promote product kopok ikan....80k dia kena bayarkan....nampak tak beradab ler di situ.... ituler jadi bila duit lebih penting dari akhlak dan nilai murni. Di ig tokvida pun aku tengok vid dia anak beranak makan dengan lahap.....macam no manners celup sudu lauk sana sini....slurp... kunyah punyer kuat...   tak terfikir ker ader orang2 yang tengok tu kurang berkemampuan.... maybe itew cara dia promote product....peduli haper dengan orang walaupun nampak tak beradab
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:41 PM | Show all posts
tagas replied at 18-7-2019 01:31 PM
slalu menderma beramal

ade pusat tahfiz madrasah bagai


org kata kena betulkan niat yg kat hati tu dulu..



Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Terserlah personaliti sebenar dia ni. Jenis yang takmo kalah. Buruk perangai
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 01:44 PM | Show all posts
si gemok bibir tebal ni mmg tak kn penah puas kalau dh kalah..
die main cara penghinaan plak..
spe laa yg miskin hodoh tu..
yg still support beli produk2 die...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.984858s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list