Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2896
View
41
Reply

Tanda Lahir Seluruh Muka, Lihat Ibu Bapa Kreatif Ini Sambut Hari Jadi Anak Mereka

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-7-2019 04:15 PM | Show all posts |Read mode
Sepasang ibu bapa yang berasal dari Brazil yang memiliki seorang bayi perempuan yang ada tanda lahir berwarna hitam di wajah telah mengadakan majlis istimewa untuk anaknya. Foto anak mereka itu menjadi tular di internet.




Carol Fenner dan suaminya, Thiago Tavares mengadakan majlis itu dengan memuat naik beberapa gambar di laman Instagram rasmi anaknya, Luna Tavares Fenner.


  



Bayi berasal dari Brazil ini lahir dengan tanda hitam yang hampir menutup wajahnya kerana perubahan genetik ketika dalam kandungan.


  



Pasangan itu juga mendedahkan yang mereka perlu mencukur bulu pada wajah anaknya seminggu sekali. Walaupun tidak menyakitkan, namun kadang kala ia menjadi gatal dan secara tidak langsung mengganggu penglihatan anaknya itu.


  







Apa perasaan anda, kongsikan bersama kami. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:41 PM | Show all posts
kesiannya baby comelllll
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:51 PM | Show all posts
bagus mak pak sporting, kesian baby girl comel. ada teknologi boleh hilangkan birthmark ke? kat Malaysia mcm pernah nmpk instafemes ad birthmark mcm ni besar kt muka
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:08 PM | Show all posts
Comel je walau bertakda mak pak pun comel macam family batman pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:13 PM | Show all posts
COmel babynya.. Harap teknologi bedah plastik mampu buang tanda tu.. Nanti kat sekolah takut kena buli. Setengah orang suka hina/buat joke tentang kekurangan orang lain. Good luck baby
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
comelnya baby... walaupun ada birth mark, still cute {:childlike{:childlike{:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
siannya hope ble remove birthmark ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cutenye baby...semoga x kena buli kt sek nant ye
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
siyes ly comel sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem bapaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ibubapa yg bijak dan baik.. Kesian tengok baby dia..Harap2 tanda lahir baby ni akan hilang ataupun berkurangan di masa akan datang..In sha allah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby comel. Bertuahnya baby parents sayang sangat tu.




Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga baby ni membesar jd manusia yg kuat dan tabah.. i cant imagine what kind of life yg bakal sheols tempuh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp budk ni mmbesar ada jati diri yg kuat. Sedangkan ada jerawat besar pon da rasa rendah diri.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus Mak pak gini, dah besar sket buleh bwk rawatan
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel pulak satu family ni. Tak pe baby.. Acik doakan baby dikelilingi org yg sayang baby dan life baby best
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
comel baby...build up confident dari kecik, besar2 jadi model..confirm famous
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebak tgk baby sengih..dia x tau ape2 pn lg.dh bsr sikit esok baru sedar kekurangan diri dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 03:47 PM | Show all posts
comel baby.mudah2an adalah pakar2 dr yg bole
tolong baby ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus mak ayah dia. bersyukur. orang melayu baby lahir sibuk tarik hidung kasi mancung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121526s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list