Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
694
View
25
Reply

Korang prefer foodpanda ke grabfood?

[Copy link]

Author: Cece1234    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Time lunch kat opis mmg malas sungguh nak kuar makan. So hari2 mmg akan order makanan guna  foodpanda or grabfood. As for me, lg ske grabfood sbb grabfood slalu bg voucher..korang plak cmne? Ce cite ce cite..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Prefer grabfood sebab byk promo menarik. De voucher diskaun de free delivery.
Guna foodpanda untuk variasi pilihan makanan. Kadang2 sebab ada free delivery promo. X suka guna foodpanda time urgent sebab dua kali terkena order tak berjaya. Foodpanda x mention kedai buka ke tutup or x ada rider just terima order n biar 20-30 minit masa menunggu habis macam tu je. Dedolu time xde grabfood rider foodpanda siap suruh iols tunggu tepi jalan laluan ke tempat keje sebab jauh dari lokasi delivery. Hm

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
missinpiece replied at 3-8-2019 03:02 AM
Prefer grabfood sebab byk promo menarik. De voucher diskaun de free delivery.
Guna foodpanda untuk  ...

Aah betul..i pun hari tu penah tunggu foodpanda skali tunggu pnye tunggu ttibe order kena cancel atas alasan restaurant xdpt fulfill the order..sakit hati sgt sbb dah la mmg tgh lapar pastu pas 20 minit br nak btau..last2 terus order grabfood plak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 3-8-2019 04:45 PM
Aah betul..i pun hari tu penah tunggu foodpanda skali tunggu pnye tunggu ttibe order kena cancel a ...

Menyirap je. Lama baru cancel order. Kadang tu order masa tengah cari parking so x belek sangat aps tu. Lalu kedai yg iols order tu eh kenapa tutup? Tapi elok je order masuk kt foodpanda. Hm. Kadang lama tunggu ingat x masuk order, order sekali lagi kedai lain alih2 jadi order dua kedai. Apparaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Setakat ni aiols guna foodpanda okay. Service pun okay. Hr tu order drpd tmpt yg sama aiols dpt hrga lagi murah, tak ada delivery charge.

Grabfood aiols mcm tak reti nak guna pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak pernah try lagi dua2 ni. Tapi selalu tgk org promote dahmakan dekat ig. Nampak mcm best jugak hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Fox tak pernah try lagi dua2 ni, tapi thanks semua sebab share pengalaman
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:39 AM | Show all posts
grabfood  sudah semestinya
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:15 PM | Show all posts
tak pernah guna grabfood lagi. pernah guna foodpanda dua kali.

1st tu baguslah memang hantar ikut masa yang dia tetapkan. yang 2nd tetibe cancelled sebab restoran tu busy. nasib baik terus refunded.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:13 PM | Show all posts
aku almost every week mesti guna service food panda.
order mekdi pon guna food panda sebab free delivery.
so far ok je semua.
maybe kawasan aku kepadatan penduduk still x ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:52 PM | Show all posts
area rumah aku ada food panda je. tapi yang menyirap selalu jugak kedai2 sendu ni suka cancel order last minit. memang aku report la dekat food panda cerita dia

kalau dekat office aku ikut mood, kadang food panda kadang grab food.
kalau area office tak pernah kena cancel lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:10 PM | Show all posts
tak penah guna dua2.. nnti boleh try
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols balik kampung haruslah penuh order foodpanda

Almaklumler mastautin kat area2 kg
Food panda grabfood whuareyuss katanyahhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:22 PM | Show all posts
area tempat i ada foodpanda je uolss.. tapi tak banyak pilihan la.. office pula area kawasan cina. so mmg susah la nk cri makan.. kadang iols bawa bekal sendiri je..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:24 PM | Show all posts
KakPahJ replied at 5-8-2019 05:52 PM
area rumah aku ada food panda je. tapi yang menyirap selalu jugak kedai2 sendu ni suka cancel order  ...

iols tak pernah pula kena camtu kak pah boleh eh dia cancel order kita.. hahhaa.. lagi la menyirap time tu tngah lapar order cancel pula ek..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:37 PM | Show all posts
duradanis replied at 5-8-2019 03:24 PM
iols tak pernah pula kena camtu kak pah boleh eh dia cancel order kita.. hahhaa.. lagi la menyirap ...

menyirap gila. 3x kena lepas tu report food panda
puas hati aku haha

kalau tak nak open kedai, jangan la open apps food panda
geram je
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:39 PM | Show all posts
KakPahJ replied at 5-8-2019 07:37 PM
menyirap gila. 3x kena lepas tu report food panda
puas hati aku haha

mungkin time kak pah order tibe2 menu tu habis stock pula hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 03:47 PM | Show all posts
duradanis replied at 5-8-2019 03:39 PM
mungkin time kak pah order tibe2 menu tu habis stock pula hehe

itula.

sekali pernah dapat macam ni .. had to cancel your order because they ran out of an items you chose.

lagi 2 memang sengaja cancelled.

..  had to cancel your order. Sorry about that, we've already started processing your refund if you were charged.

blergh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana yg ade promotion.. food panda tmpat i xbyk pilihan restoran, tp sbb weekendmayhem punye promo tu terpaksa la..
Grab food mcm awal2 je byk promo.. skrg tah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
GRABFOOD cepat terbaik
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092906s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list