Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1293
View
37
Reply

Henry Golding Bakal Jadi Dewa Air Dalam Black Panther 2?

[Copy link]

Author: akubujang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-8-2019 01:20 PM | Show all posts
joannakimberly replied at 6-8-2019 03:40 PM
wow, indon dh bkempen nak Joe Taslim jd Namor kat IG. Koserrr sgt!

Serious ker.. english pun bunyi jawa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:47 PM | Show all posts
ananyaperfume replied at 7-8-2019 10:59 AM
Takper jangan malu,yang claim dia james bond pun bukan calang 2 orng kat hollywood tu,si jimmy f ...

tula..tapi harap kali ni jadi la..mutu lakonan dia pn dah mantap ..jauh beza dgn si kayu & alep sukri..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ananyaperfume at 7-8-2019 10:22 PM
buragazz replied at 7-8-2019 01:18 PM
Kann.. hari tu kat youtube si Agmo yang konon urband nak melonjak kat US kalah ngan Yuna.. sebab A ...


Hahaha tau kemain mak indon kembang iDong konon agnezmok akan jdi fenomena siap wat perbndingan di utube tapi hasil nan hado psal agnezmok
1.berpakaian bitch n bajet2 bigstar.
2. padahal kat sana org nk bakat yg asli dari pendatang luar,kalau selain itu derang x nak yg overshadow bajet2 omputih yg tatu,rambut kalerpul,hidung subang,pakaian x cukup kain bgi derang bnda nmpak sama n boleh carik kat chinatown U.S sana.
3.yup yuna Excellenty fly high in the sky
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 7-8-2019 01:20 PM
Serious ker.. english pun bunyi jawa..


1.language satu hal
2.experience ,knowledge...si henry ni jauh tinggi dari si joe ni..yerla henry bekas host travel kot kat bbc dulu,pokoknya.joe taslim hnya bisa bicara tentang bakso,ojek,merapi dan sbagai nya
3.indon Selalu takleh trima knyataan yg derang kalah ngan malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mfzg89 replied at 7-8-2019 04:47 PM
tula..tapi harap kali ni jadi la..mutu lakonan dia pn dah mantap ..jauh beza dgn si kayu & alep  ...

Hopefully,hehe dia blakon nmpak kesan woo..prince charming
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:25 AM | Show all posts
wahhhh tak sabar nii
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 10:29 AM | Show all posts
ananyaperfume replied at 7-8-2019 10:09 PM
Hahaha tau kemain mak indon kembang iDong konon agnezmok akan jdi fenomena siap wat perbndingan  ...

Tau tak pe.. baru duet ngan TI yang sendu pun dah poyo...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Rob07 replied at 7-8-2019 12:57 AM
Kan? Aku pun minat mamat nih lepas  nengok Crazy  Rick asian tuh. Wife dia pun lawa dan sexy gile ...

untung wife dia..mencik menciikkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 9-8-2019 01:29 AM
untung wife dia..mencik menciikkkkk

hahahahaha! amboiiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 03:27 PM | Show all posts
nice. tgk crazy rich asian punnnnn rse melting
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:12 PM | Show all posts
Mfzg89 replied at 7-8-2019 09:32 AM
jangan canang dulu..xpasal mcm kes jemsbon ritu...canang 1 dunia tup2...malu oooo..

yg pasal jemsbon tu la meols tak salahkan henry. sbb mmg suma nama2 hot pun naik, tetiba umum jemsbon wanita pulak. lgpun bukan henry yg pegi canang kt org die tu bakal jemsbon. bknnye mcm ramilah begum tew
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Mfzg89 replied at 7-8-2019 09:32 AM
jangan canang dulu..xpasal mcm kes jemsbon ritu...canang 1 dunia tup2...malu oooo..

Tak silap akak, yang tu, fans (netizens) punya canangan. Memang beritanya bukan dari mana2 sumber media cetak/atas talian rasmi. Ngkorang tatau kokesen2 berkempan hangat di ruang komen Youtube huntok Henry jadik the next Bond.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 7-8-2019 01:18 PM
Kann.. hari tu kat youtube si Agmo yang konon urband nak melonjak kat US kalah ngan Yuna.. sebab A ...

Agnes tu bawah tapak kaki Yuna ja bagi akak. Lagu lansung tiada soul, baik sheol dok Indon jah, lagi bagus lagu2 sheol.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ananyaperfume replied at 7-8-2019 10:09 PM
Hahaha tau kemain mak indon kembang iDong konon agnezmok akan jdi fenomena siap wat perbndingan  ...

Even lagu2 Zee Avi, 100 kali lebih kreatif, brrmakna dan bagus banding lagu2 sundal Agnes di US.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 13-8-2019 01:41 AM
Even lagu2 Zee Avi, 100 kali lebih kreatif, brrmakna dan bagus banding lagu2 sundal Agnes di US.

Yup btul,zee avi lagu ada nilai bahasa tinggi n classy
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
I pray the best for him. Moga2 ada rezeki dia. Suka juga tengok watak dia dalam CRA.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 07:00 PM | Show all posts
ananyaperfume replied at 7-8-2019 10:59 AM
Takper jangan malu,yang claim dia james bond pun bukan calang 2 orng kat hollywood tu,si jimmy f ...

Dia sendiri tak pernah cakap pun dia bakal jadi James Bond. Gossip di Hollywood. Buat apa nak malu. James Bond yang baru pun tak pasti siapa lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
cruisekeanu replied at 17-8-2019 07:00 PM
Dia sendiri tak pernah cakap pun dia bakal jadi James Bond. Gossip di Hollywood. Buat apa nak malu ...

Betul..henry tgah meletop..kat sana ada new movie last christmas
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099396s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list