Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4289
View
81
Reply

Heboh! Ditangkap Cium Perempuan Lain, Miley Cyrus Bakal Diceraikan Liam Hemsworth

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 13-8-2019 11:28 AM | Show all posts
ingatkan miley pernah sewel buat ntah hape2 dlu tu pasal clash ngan liam...rupanya kaki sapu cat jugak...memang perangai macam tu...haizzz...ye2 macam frust sangat clash ngan liam dulu...choyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:21 PM | Show all posts
Damn, I thought dia yg terhegeh2 sayang lebih kat Liam selama ni

So dia bisex ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:17 PM | Show all posts
couple sampai 9 tahun kawen 7 bulan saja...bitch!
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:30 PM | Show all posts
eira2310 replied at 13-8-2019 10:09 AM
kena baca isi ceritanya baru faham..hahaha..ingat laki dia..

iolss pun baca sampai 2 kali ..kekeke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 03:34 PM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 13-8-2019 02:21 PM
Damn, I thought dia yg terhegeh2 sayang lebih kat Liam selama ni

So dia bisex ke apa ...

Dia bukan bisexual jer, dia pansexual (lelaki, perempuan, transmen, transwomen, queer) semua sapu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:42 PM | Show all posts
baca kat Twitter semalam
Miley ni lebih ke arah pansexual


jodoh tak panjang ... bertabah lah Liam
jauh tenor Miley and Liam punya karakter
seorang buas yang amat, seorang jenis low profile



Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:50 PM | Show all posts
Liam , im gonna pack my bag fly to oz to pick up u. ehh ngada hahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 08:11 PM | Show all posts
Liam katanya sedang bersedih dan dipujuk ahli keluarga

Liam Hemsworth spends time with family after Miley Cyrus breakup



Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian liam... miley tu mmg dah x betul.. buat lagu baru pon tah hapa2.. suruh respect pompuan tp video mcm merendah2 kan pompuan.. liam ramai lg pompuan lain...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:39 AM | Show all posts
sayangnyaaa.. Liam nie sangatlahh husband material, jenis family man mcm abg dia gak..

Liam nie mmg sayang giler kat Miley,  a few years lepas diaorg breakup, Liam cite time interview kat dlm magazine yg Miley ni special, and dia mmg treasure relationship dia ngn Miley.. lepas interview tue kluar yg Miley contact Liam balik.. and they get back together, pastu kawen.. tp ended up berpisah plak..

Miley ngn Kaitlyn nie rasanya just a fling je, maybe dia blum ready nk settle down and accept role as a wife.. bertabahlahh Liam
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Miley ni x reti bersyukur.. dah cukup lengkap dah hidup.. ada family & kewangan pun stabil. Pi buat hal plak.  Dok layan kan nafsu.. kalau iolls dapat laki cam Liam, just focus pada jaga family and sama2 mantapkan financial jer. Mmg Liam tu agak sendu careernya tapi personality dia baik..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia wild girl lah tak sepadan dgn Liam yg goody goody good boy duduk rumah jer.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:25 PM | Show all posts
Liam dia more conservative. Dia nak start family dgn Miley dah lama tp Miley tak nak. Miley nk open marriage sedangkan Liam is one woman man.
Sob. I love this couple since diorg balik semula, tp kalau 2 org yg nak kan benda yang berbeza dlm relationship memang takkan ke mana. Sebab tu Liam heartbroken sgt. TP dia senang je kut ramai yg beratur. Iols pun nak beratus since Liam lebih hensem dr Chris skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:13 PM | Show all posts
tak pernah tau pun miley dah kawen...tetau je dah bercerai...mungkin iols masih stuck kat aksi twerking sheols agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 10:46 AM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 13-8-2019 03:42 PM
baca kat Twitter semalam
Miley ni lebih ke arah pansexual

pansexual pula depa ni.. ni jenis ikut personality kan.. attracted to personality, so semua bedal..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:25 PM | Show all posts
Dah dia sedari dulu pun ting tong tapi gigih jugak nak buat bini
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 03:39 PM | Show all posts
rosli_nurizzati replied at 16-8-2019 10:46 AM
pansexual pula depa ni.. ni jenis ikut personality kan.. attracted to personality, so semua bedal. ...

yes
and guess what ... tak jadi nak cerai pula
Miley keluar single baru Slide Away ...
hahaha ...
please lah Miley you aren't worth to Liam
kot yer nak pansexual ke bisexual ke ..
please remain single ... atau simpan kekasih gelap tu baik-baik
sian ler tengok Liam ..
macam baik sangat Liam ni .. very low profile
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 04:00 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 16-8-2019 03:39 PM
yes
and guess what ... tak jadi nak cerai pula
Miley keluar single baru Slide Away ...

hahaha.. for me pansexual tu term baru ja sbb nak justifies sexual tendencies.. so if they minat budak kecil, depa bleh kata dont call me pedo, call me pansexual, i like the personality of a child gituh... geli jugak la bila bella thorn, miley dok kata depa ni pansexual.. padahal nak cover napsu tu kuat tp takmo ngaku.. hihihihihi.... liam better look for a new gal jela,.. ala the girl next door cmtu.. mcm apa dah tgk.. masa wedding depa pun tak nmpak gambaq family liam pun.. ke, saja create issue, sbb nak launch single ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 04:57 PM | Show all posts
rosli_nurizzati replied at 16-8-2019 04:00 PM
hahaha.. for me pansexual tu term baru ja sbb nak justifies sexual tendencies.. so if they minat b ...

entah ler ...
nak upkan diri and buat yang bukan-bukan

apa-apa pun better Liam cari orang lain
hidup aman damai
bad girl not suitable with your personality lah Liam
unless dia bad girl tapi appreciate you lain cerita
tapi ada ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 05:11 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 16-8-2019 04:57 PM
entah ler ...
nak upkan diri and buat yang bukan-bukan

mcm takdak ja.. liam tu mcm cushion ja.. bila girlfriend break, ada laki gitu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088838s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list