Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12959
View
133
Reply

Punca Utama Fathia Latiff Buka Hijab, Sekarang Baru Terbongkar...

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-8-2019 11:39 AM | Show all posts |Read mode
Dah berbulan-bulan berlalu sejak Fathia Latiff buat keputusan untuk membuka hijab. Namun, sampai sekarang dia masih dicemuh, diserang bertubi-tubi oleh netizen.




Foto: IG




Tawaran berlakon pun habis menjunam, tiada siapa pun yang mahu mengambilnya.


Tapi, bagi Fathia dia selesa dengan imej rambut pendek sekarang dan akan kekal begini.




  



  



Sekarang baru tahu, punca utama buka hijab adalah demi mengejar cita-cita nak menjadi penyanyi antarabangsa.


Boleh tengok video dari mStar Online, pengakuan dari Fathia Latiff.







Tambahnya, dia tahu apa yang dilakukannya adalah salah di sisi agama.

"Saya akui diri ini jahil. Namun, siapa tahu saya bakal menemui calon suami yang dapat membimbing diri ini ke arah yang lebih baik suatu hari kelak," ujarnya.




  



  



Okey, marilah sama-sama kita doakan Fathia. Semoga dia mendapat hidayah kembali suatu hari nanti. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:42 AM | Show all posts

hijab cuma budaya arab
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:47 AM | Show all posts
kenapa pulak kau nak jatuhkan tanggungjawab kepada bakal suami pulak utk membimbing diri ke arah lebih baik.

kalau kau takleh berubah sendiri, orang lain takkan boleh ubah kau
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:48 AM | Show all posts
Kepamnya ko Tekya oi!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar pakai jubah hitam tu dah nampak macam pongkid
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:55 AM | Show all posts

pakai hijab lebih mudah dari buka hijab,

pakai hijab ramai puji, comel cantik macam bidadari hijrah ahli syurga sejuk mata dll,

buka hijab ramai keji, tapi kejian menjadikan orang itu strong, sebab itu srikandi-srikandi melayu zaman dulu tak berhijab, ciri strong female
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:56 AM | Show all posts
yuna ok je pakai turban... helok je boleh jadi penyanyi taraf internasenel
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:59 AM | Show all posts
konfiden nye kau sis nak kejar cita cita jd penyanyi antarabangsa
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:00 PM | Show all posts
kesian dia..jauh sngat tersasar dlm mencari diri sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:02 PM | Show all posts
tua sangat  muka sheol

nampak busuk
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:03 PM | Show all posts
muka lawa, genetik elok tp siann... biol
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:06 PM | Show all posts
semoga mendapat hidayah Allah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Supaya dapat suami??? Cerdik sikit lah. Jgn letak hidup n nyawa kau ditangan manusia lain. Manusia makhluk lemah n xsempurna
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:15 PM | Show all posts
bogel jela jadi retis xhamster..sure' job' xputus2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:17 PM | Show all posts
lapar perhatian ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:17 PM | Show all posts
harap suami bimbing?
abis bapak tu apa gunanya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:18 PM | Show all posts
dia tampak sakit mcm iqram
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:31 PM | Show all posts
kepamnya beliau sekarang. iols minat dia dulu mase cite nur kasih. nampak sweet maniss je.

ape dah jadi
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:32 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 15-8-2019 12:17 PM
harap suami bimbing?
abis bapak tu apa gunanya..

umur FL dah 30+ kot
dah lama akil baligh dan berakal
ada banyak kuliah agama di masjid dan surau
sila bimbing diri sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 12:37 PM | Show all posts
lain nya muka sheolls
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.141586s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list