Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15431
View
220
Reply

"Aku Nak Tengok Siapa Kecam!" - Fiza Halim Buka Tudung?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-8-2019 11:56 AM | Show all posts |Read mode
Terkejut bila tiba-tiba nampak Fiza Abdul Halim muat naik gambar tidak bertudung di Instagramnya.


Dah memang buka tudung ke? Bukan main panjang lebar kapsyennya. Menurut apa yang ditulis, memang sengaja minta kecaman daripada netizen!




Foto: IG




Pelakon ini bengang dengan sikap sesetengah netizen yang sentiasa mencari kesalahan tentang penampilan artis.

"akai jubah kena kecam, rambut sehelai pun hampa boleh zoom," tulisnya.


Katanya, dia tidak kisah kalau nak nasihat tapi berpada-padalah! Jangan hanya bercakap fasal soal aurat tapi mulut dan lidah kena jaga juga.




  



Difahamkan, gambar yang dimuat naik itu adalah gambar lama sebelum dia memakai tudung.


Dalam masa yang sama Fiza kata dia bukanlah seorang yang baik tapi sedang belajar ke arah itu.

"Aku bukan orang baik, tapi perlahan-lahan aku nak belajar baik. Aku tak suka hipokrit!" ujarnya.




  



Dia langsung tidak kisah kalau tindakan dia menunjukkan gambar tidak bertudung itu membuatkan dia kehilangan peminat.

"Rezeki bukan bergantung kepada netizen!" katanya.




  



Di ruangan komen, ramai yang meminta Fiza agar memadamkan gambar tersebut dan ternyata ianya sudah dipadamkan.


Siapa agaknya yang dah buat Fiza marah benar sampai sanggup tunjuk aurat tu ya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau x lawa
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lembut je muka dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik..i like......tapi kurangkan meroyan. Ignore haters ok
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:05 PM | Show all posts
Rezeki bukan bergantung kepada netizen


Siapa pula yang kata?
Tapi sheols memang lawa, dan anak sheols comel.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:12 PM | Show all posts
cantik betul
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:12 PM | Show all posts
ni gambar lama kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cutenya anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia dgn suami 1st sepadan.. yang latest pun sepadan ... Sheols cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:15 PM | Show all posts
motif letak gamba nmpk aurat??
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:19 PM | Show all posts
hahahaha... itu pun nak sentap....
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:22 PM | Show all posts
cntik rmbut dia....

free hair pn cantik

berhijab lgi cantik

tutup la aurat tu...dh Allah suruh kan...xyah nk cabar2 sapa nk kecam x kecam dekkk

Allah sure kecam dek....
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik2 la retis malaysia ni ....
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Udahnye kata rezeki bkn dtg dri netizen yg ko sebok nk melayan kecaman netizen tu ngape..lantokkn jele neti2 tu..diam je..stay classy jah
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Test Market nak bukak tudung ke tu??

Btw sapa follow natasha Hudson?
Iols follow IG dia.
Lately tengok story dia macam dia dalam masalah rumahtangga. Nampak hint dia bagitau dia keguguran.

And dia dah delete semua gambar2 husbnd dia di IG. And latest photos dia post shawl dia tu dah ala2 nak terbang dah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:28 PM | Show all posts
bukan masalah aku ko tak bertudung dek, tapi ko diakui cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:30 PM | Show all posts

tahniah, tudung budaya arab, identiti arab, bukan identiti kita, kita kena pakai identiti sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut hanglah labuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:36 PM | Show all posts

buka tudung lebih banyak ujian dari pakai tudung

tapi ujian menjadikan kuat hadap cabaran, sebab itu wanita berjaya biasanya tak pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 12:38 PM | Show all posts
EH, dia dah kawen lain eh? lepas adam?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
5.016016s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list