Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4951
View
52
Reply

"Kak Zaza Paling Menyerlah!"- Ramai Tonton Kau Yang Pertama Kerana Elly Mazlein?

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-8-2019 04:41 PM | Show all posts |Read mode
Drama Kau Yang Pertama kini mendapat tempat dalam hati para penonton. Ramai yang melekat di hadapan siaran TV3 jam 7 petang setiap Isnin hingga Jumaat supaya tidak terlepas tayangan drama ini.


Walaupun ramai yang menonton drama ini kerana gandingan Farah Nabilah dan Fikry Ibrahim, tapi tidak sangka ada watak lain yang telah memikat hati penonton!


Watak selamba dan kelakar dibawa Elly Mazlein sebagai Kak Zaza ternyata berjaya mencuit hati penonton drama ini.




  



  



  



Rata-rata peminat yang menonton drama ini memang tersangkut habis dengan watak Kak Zaza sampai ada yang mengaku mereka menonton drama ini pun hanya kerana Elly Mazlein.





Kredit foto: Instagram




Memang menjadi betul watak Kak Zaza ini. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyeri drama
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tgk pun sbb heroin buruk benor
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:08 PM | Show all posts
fffffaakkkkeeeee #anehaneh
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestlah tengok kak Zaza


Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 06:43 PM | Show all posts
hmmm...okey. next
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat drama ni. Heroin ckp meleweh leweh sgt. {:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka kak zazaaaa tapi masih tak mampu nak menarik iols tengok cite tu sebab heroin hmm
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
apa yg bestnya.aku tengok over acting jr
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:46 PM | Show all posts
Iols xminat drama2 Mlayu, Netflix boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam over acting. Tp x leh lawan over acting fauziah ahmad daud. Okay la penyeri drama non hadooo
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:31 AM | Show all posts
xtgkkkk....
xtau ngape, eben minat sgt ke dak pikrie ni, tp tetap mek  xtgk drama melayu dah
last yg mek ikut sgt yg untasah ngan kamal deli jah...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:39 AM | Show all posts
tak best sebab dia jadi baik.. elly mazlein best berlakon watak jahat je.. kelakar habis.. mcm cite nora danish jadi bunian dulu tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Heroin die tu Ngan tone suara die mmg x best sekali Ngan mimik muka manjang berkerut.... Tp tuk kak Zaza mmg best sgt2!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:40 AM | Show all posts
gigih layan drama ni sbb ada kak zaza je...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtengok pun drama ni
Tp dr clipping2 kat artikel ni, kelakar la skrip kak zaza tu...iolss terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:27 PM | Show all posts
kalau elly ni berlakon mmg best tambah wakta gedik2... i suke... cam nak vote her utk pelakon drama..tercalon ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 12:50 PM | Show all posts
go go kak lina pom
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun tak folo drama ni,,, tgk 1st episod ja, turn off terus.. tak tau pasai pa, rasa mcm heroin dan hero tu tak menjadi pulak chemistry kali ni. Herojn nampak mcm kaku..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 03:52 PM | Show all posts
yg ayat aneh aneh tu bkn ke ada nyah singaporean yg suka ckp..tp EM kena laa watak mcmni.walaupun over tp kena dgn dia.blh jd pelapis kak ogy tang overacting tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.141096s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list