Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
7367
View
74
Reply

Lepas Fenomena 'Halal Beg', Ben Amir Bikin Angau Dengan 'Halal Jaket' Pula!

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 25-8-2019 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka idea ni
No skin contact tapi boleh merenyam
Boleh buat byk lagi halal renyam trend
Contohnya
Halal glove
Halal plastik kiss gap ke
Halal selimut
Halal bantal
Dan lain2

Kreatif
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-8-2019 10:47 AM
Ohhh ben.... Halalkan aku dalam pelukanmu..

Hahahaha sambil hang tukanh flip kan rambut die heh... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols. Sejak xde kat youtube... Xkoser nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm ade ke drama2 kol 10 yg "bagus" semua scene? Drama kol 7 atu skali pon....
Nama drama "sweet dream" ape la yg korang expect....lain la drama2 berat...tu pun ade je scene yg boleh buat salah paham.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 25-8-2019 01:15 AM
Tau x kedai kopi chong kok?haa seberang je jalan masuk lorong kecik..lorong jepun kt dlm tu laa..d ...

Hah.. area mana tu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni semua jadi #halalbeg #halalmotor # halal phonecall #halalshoppingberdua...mampusss
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 23-8-2019 11:37 AM
iols tgk drama ni tryhard sgt nk promote.mcm mcm marketing dbuatnya.tinggal tunggu ben dgn migha cin ...

Over kan bbnu yg pollow drama skg. Xpyh la smpai nk ngeship. I tgk ben ni taste dia bkn si mira ni kot. Paling2 mcm uqasha. Sb pernah tgk masa interview spanar jaya yg baru tu dia mcm bg line dkt uqasha tp uqa x layan. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
I rengsa cerita ni cakap dekat sgt berapa inci je muka. Tertengok  1 epi itu pun x habis dgn anak2. Suka plak drg ni scene cincin tergolek tu. Tp tu je la yg tengok
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 01:51 PM | Show all posts
memcm halal dah dlm citer ni
lps ni halal apa plk
nsb baik anak2 bkn jns melyn drama memlm
klu x kan abeslah ada yg angau
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 23-8-2019 11:16 AM
Semoga mira pasrah bermadu dgn nilopa setelah lahir ank ke 3 kita nti..

Hang pun dh pandai nak semoga semoga ni.. cumenye hang versi halal la x cm kurex
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku folo 2 epi je..pastu x tgk dh..rse plastik sgt...beza ngan setelah terlafaznya akad..sblm tu main2 cinta (eh..ye ke tajuk tu).MMC tu aku jrg tgk.STA tu aku lyn dr mula smpi abis.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
jab, x layan sangat cerita ni..on off kadang tengok kadang tak, depends on mood

so, im curious, kan mira ni communicate via phone ngan org lain kecuali si carl tu je. Mak ayah adik dia xde blajar sign language ke? So mcm mana masa mira ni kecik2 nak express? Takkan dari kecik pakai phone, abih time baby/toddler/kids?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah #halalbebird bakal menjadi tular selepas ini?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:34 PM | Show all posts
tertengok utk 5-10 minit gitu sbb channel surfing.. tak bole brain cete ni.. hahah.. rasa mcm wow rajinnya dia menaip kat hp utk communicate.. hahah.. maybe patut guna note/mate 20x utk tulis guna stylus lagi cepat kot.. huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:34 PM | Show all posts
soo korean style.. congrats micheal Ang!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096492s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list