Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
14836
View
75
Reply

Boleh Tahan Biadab Artis Junior Ni, Saudara Kandungnya Pun Ramai Tak Suka!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-8-2019 02:05 PM | Show all posts |Read mode
Artis-artis baru nak naik ni memang macam-macam betul ya, ragamnya?


Cik Pang dari Harian Metro ada mendedahkan, seorang artis junior yang sungguh biadab. Katanya, bakat artis remaja itu dicungkil menerusi program realiti, bukan ada pencapaian besar pun setakat ini.


Menurutnya lagi, artis tersebut dijemput ke sebuah sesi wawancara bersama beberapa artis baru yang lain.


Yang lain elok menjaga pertuturan, tapi artis yang ini bukan main lagi cakap besar. Siap tiada adab pula tu bercakap dengan artis senior!




Gambar Hiasan




Lucunya, buah bicara artis junior itu ada yang pincang tapi artis senior tersebut hanya memilih untuk diam.


Punyalah nak menonjolkan diri sampai nak menang semua hal. Asal boleh buka mulut, mesti laju sahaja dia bercakap seolah-olah lagi arif tentang selok belok dunia hiburan.


Tambah Cik Pang lagi, saudara kandung artis junior ini juga kurang disenangi oleh ramai orang. Pendek kata, adik-beradik tersebut memang menjadi bahan kutukan.


Kalau macam inilah perangai mereka, memang payah nak bertahan lama dalam industri.


Ubahlah sikit perangai tu ya, dik? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa?? Tolong csi
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hajah amira kah.. Sbb ada adik bradik dlm industri. Teka jek
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak.. Awal lg.. Nanti2 laa aku masuk balik..   
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:19 PM | Show all posts
Ala.. tak de jawapan ker...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:21 PM | Show all posts
takkan anak2 nd lala kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:23 PM | Show all posts
gitau jela nama...biar dia rasa tinggi rendah dgn sikap poyo dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik lalat?{:run{:run
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:25 PM | Show all posts
aduhh.. siapa plak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:33 PM | Show all posts
salah ajaran mak pak lah ni .. anak biadap
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa pulak adik beradik yang x disukai nie... Bg extra hint please
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum di identify ke sapa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tggu geng2 csi menjalankn tugas
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:41 PM | Show all posts
Clue

1) Bakat dicungkil menerusi rancangan realiti
2) saudara kandung pun orang tak berapa suka

tak rasa LMK sebab dia bukan retis pun.
kalau family La La La mungkin ye kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:42 PM | Show all posts
iols tak ingat cerita apa yg cik kiah ni berlakon tp my fmily n i panggil dia kome...ada satu cite mmg dia cakap perak je...tataula kot memang cite cik kiah...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:43 PM | Show all posts
Haruslah Cada Mejah dan kakak sheols Shilalat Mejah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:47 PM | Show all posts
anak seorang penyanyi power point presentation kan dok meratib sini sana kata datang from keluarga seni..first hand education ka apa ntah dok cerita kat pentas besar tu..tu spekuan aku saja
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai artis yg beradik beradik dalam retis jgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Syada Amzah? Bawang Live kat astro ria?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan Aiman & Hazel. Tp dari program realiti so they're not
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111574s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list