Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1937
View
34
Reply

"9 Bulan Tak Lahir, Kupukul Kau" - Lucinta Luna Hamil 3 Bulan?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-8-2019 01:54 PM | Show all posts |Read mode
Tindakan penyanyi kontroversi Indonesia, Lucinta Luna memuat naik kapsyen kononnya sedang hamil mengundang pelbagai reaksi warganet.




  



  




Lucinta yang sedang bercuti di Queensland, Australia bersama kekasihnya, Abash memuat naik gambar berpelukan mesra di tepi pantai di Instagramnya.


Dalam pada orang ramai mengecam penyanyi transgender itu, ramai juga meninggalkan komen nakal kerana penampilan seksinya.




Rasa gerakan di perut, baru 3 bulan...













Kredit foto: IG Lucinta Luna




Walaupun pedas, komen-komen yang membanjiri IG Lucinta sememangnya menghiburkan! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ubt dia blh hamil gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:01 PM | Show all posts
bf dia pompuan ke? mcm gaya pengkid je kutengok
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Saja kot, click bait insta dia?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan ke pacarnya tu pongkid
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambk je ank angkat mcm sajat pastu ckp beranak kat luar negeri..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cacingan gerak itew makan obat lho.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dedua jantan mana maunyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 03:06 PM | Show all posts
dunia makin kiamat. berangan sgt nk jadi pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 03:10 PM | Show all posts
Yg peknen tu tah2 bf pengkid dy tu la kot..dunia da nak terbalik da ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bf dia pengkid ke. Kira boleh kawen lah kan. Cuma mak nyah ni lah yg kena salam tok kadi. Cukup bulan 'suami' dia beranak
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dah betul2 bertukar ke? Means,  dah buat pembedahan?

Aku pelik,  ada gak orng bernafsu kat yg dah bertukar ni ye?  
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 03:51 PM | Show all posts
Ibu negara indon kena pindah sbb jakarta akan tenggelam dlm masa 50 tahun..no wonder la..sebab melaun ni la..

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 04:02 PM | Show all posts
angan2 sungguhlah
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang jantun pompuan ke?? Sah2 la boleh ngandung, yg jantan tu lah...terbalik dunia
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bf pengkid tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 05:50 PM | Show all posts
terhibur baca komen2 yindon
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 06:50 PM | Show all posts
kahkahkah. i rasa dia melawak je kot. at least tau la dia ni jantan daripada si kunsa sajadiah tu.  masih diragui
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo pengkid ke patutlah soft je raut muka. So tunggu apa lagi kahwin je la. Boleh la viral 'suami' mengandung..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen2 yindon tak pernah mengecewakan. Lucu amatt
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list