Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1781
View
23
Reply

Ihsan Mama

[Copy link]

Author: KILL_NANCY    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2019 07:30 PM | Show all posts

Laa..tak ada ke? I dah bagi kat penerbit sekali dengan sticker signature
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 26-9-2019 07:30 PM
Laa..tak ada ke? I dah bagi kat penerbit sekali dengan sticker signature

laaaa saya ingatkan signature tu tandatangan awak.

takpelah ipo takde rezeki saya.apa2 pun good job ya.teruskan berkarya dan dimurahkan rezeki.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2019 09:29 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 27-9-2019 02:02 PM
laaaa saya ingatkan signature tu tandatangan awak.

takpelah ipo takde rezeki saya.apa2 pun go ...

hahahha...tu sticker signature je

tak ada kesempatan nak pergi ke ofis penerbit untuk sesi tandatangan

harap yg sticker tu pun okeylah jugak

anyway, thank you KILL_NANCY sudi miliki karya saya yang tak seberapa tu.
Bahasa dalam novel tu tak seindah bahasa dripada karya awak

mohon review sepatah dua ya kalau sudi

nak kena baca banyak buku untuk tambah ilmu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 28-9-2019 09:29 AM
hahahha...tu sticker signature je

tak ada kesempatan nak pergi ke ofis penerbit untuk sesi ...

takde lah ipo.karya saya tu saya tikam2 je.saya tak terer mana pun menulis.

saya belum habis baca.insya Allah habis baca nanti saya review sikit ya.terus menghasilkan karya2 yang berkualiti ya.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073040s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list