Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22402
View
370
Reply

"Elakkan Orang Kelantan" - Netizen Nasihat Sharnaaz Ahmad

[Copy link]

Author: taniabecks92       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2019 10:16 AM | Show all posts |Read mode
Rumahtangga mana yang tidak bergolak. Setiap perkahwinan pasti akan menempuh badai. Yang berbeza adalah penerimaan setiap pasangan, sama ada mereka kuat untuk mengharunginya atau mereka memilih untuk berundur.

Isu paling hangat sekarang ialah isu kakak selebriti terkenal Neelofa iaitu Noor Nabilla memfailkan perceraian di mahkamah walaupun setelah usaha berbaik dengan suaminya Sharnaaz Ahmad, dilakukan sebelum ini.


Kredit foto: IG





Terdahulu, Sharnaaz dilaporkan berbaik dengan isterinya demi anak mereka, Jebat yang mengalami masalah kesihatan sehingga terpaksa dirawat di hospital.


Kredit foto: IG





Namun begitu, tiada siapa menyangka, mereka dapat berbaik cuma sekejap sahaja. Sekarang nampaknya Nabilla nekad dengan keputusannya untuk bercerai. Isu semakin hangat diperkatakan apabila timbul dakwaan mengatakan Nabilla mengadu bahawa Sharnaaz memberi nafkah cuma RM500 sebulan sedangkan dia mampu memberi lebih.


Berikutan itu, netizen yang dahulunya menyalahkan sikap panas baran Sharnaaz, kini berpihak kepada Sharnaaz pula. Malah, ramai yang tidak melepaskan peluang untuk menasihati selebriti itu di ruangan komen IG Sharnaaz.


Namun, ada pula yang mengaitkan kenegerian Nabilla dengan punca perceraian mereka. Bukan setakat itu, bahkan nama Fizo Omar turut diheret sama oleh pengguna IG yang lain.







Isu kenegerian sepatutnya tidak diheret dalam kes ini kerana rasanya ramai lagi di luar sana yang bawa ibu atau adik-beradik tinggal bersama keluarga.


Ada juga yang menuduh Sharnaaz kedekut dengan Nabilla.







Apa-apa pun, doakanlah yang terbaik untuk mereka dan berhenti membuat spekulasi bukan-bukan jika tak tahu pokok pangkal masalah mereka. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Thread ni akan trigger org Kelantan ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah. Natizen dan kenegerian berpisah tiada.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
semaknya 1 1 thread pasai diorg ni, mohon momod merge
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Rserve my comment about Kelantanese
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenegerian = Kenegaraan
Isu yg boleh membuatkn org trigger..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols rasa netizen harus lebih beware dgn orang terengganu.. Hati tisu xblh kawin org terengganu.. Especially yg keje o&g.. Mark my word..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik nilopa org new york..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 10:59 AM | Show all posts
org Kelantan kena kahwin dengan set set mereka sendiri ,biar pecah dara ke set mereka sahaja.

Jgn datang ke negeri lain.

Orang2 Kelantan   tidak bertamadun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi betul kan......
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
nasib ko la shahnaz ooi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:12 AM | Show all posts
bakalan dikecam puok serambi berjemaah siap ngan puok2 lobai nih
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang betul punn..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Awak terlalu kelantan untuk saya
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Tapi betul kan......


mmg btol pon..elakkan lah klu boleh..klu dah jodoh, hurmm redho
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 14-9-2019 10:49 AM
Meols rasa netizen harus lebih beware dgn orang terengganu.. Hati tisu xblh kawin org terengganu.. E ...

Yesszaa..hati tisu toksah la kawen org ganu baik laki ke pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Wlpun ni thread psl kelantan. Tp nk komen sikit. Rupa2nya Tuanku permaisuri agong pun layan cari.com ni. Td nmpak kat twitter. Trbaik la. Daulat Tuanku. Respekla
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada kebenaran nya kot
Kalau tenguk pada jiran aku ni,
Laki org kelantan , bini org Pahang
Asal cuti je balik Kelantan
Hari Raya puasa /Aidil Adha beraya Kelantan dulu.
Rumah dia adik beradik kelantan saja memanjang dtg..
Family bini jarang2 sgt datang.,
Bini dia kadang dtg mengadu kat mak aku
Stress dia ckp..semua nak dulukan family dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Shinichikudo replied at 14-9-2019 11:24 AM
Yesszaa..hati tisu toksah la kawen org ganu baik laki ke pompuan

Kenapa ye chuols?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105374s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list