Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23143
View
227
Reply

Zarina Anjoulie Tayang Kekasih Baru, Siap Tatu Nama Di Dada

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-9-2019 01:01 PM | Show all posts |Read mode
Tak lekang dengan kontroversi, lepas buka hijab Zarina Anjoulie tayang kekasih baru pula.


Belum habis lagi warganet sumpah seranah tentang isu Zarina pakai baju nampak payudara, sekarang yang ini pula.




  



Di Instagram, pelakon ini ada memuat naik gambarnya bersama seorang lelaki.


"Zarina djemat... His got my name on his chest YES his mine," tulisnya di kapsyen.




Kredit foto: IG




Boleh lihat sendiri yang lelaki berkenaan mempunyai tatu yang tertulis beberapa nama di dadanya.


Paling bawah mestilah nama Zarina, nak buktikan cinta tersemat abadi agaknya kan?




  



Menurut beberapa sumber, lelaki berkenaan adalah seorang duda.







Nama yang dipotong di dadanya adalah nama bekas isteri manakala yang lain adalah nama anak-anaknya iaitu Mason dan Camilla.








Nampaknya macam Zarina tengah dilamun cinta. Tunggu sahajalah kad jemputan kahwin nanti. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Who the fuck cares? Rempit sampah
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:22 PM | Show all posts
"his mine"

tulislah je la dalam BM ngongggg...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 26-9-2019 01:30 PM

Ingatkan Nedim be-tattoo ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
"His got my name on his chest YES his mine,"

"He has my name on his chest, yes, he is mine"

Why do i even bother...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Boifren baru dia ni Muslim ke? Tattoo banyak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:43 PM | Show all posts
iras rizal asram campur nedim hahahhaha...

semoga dedua pasangan boipen dan gilpren mendapat hidayah yang sebenar ya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepadan la...duds & jands
Eh kesah plak aku
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:44 PM | Show all posts
Erm.. dari gambar ex wife mamat ni lagi cantik.. jauh bertiang beza dgn minah sewel ni.  

Nampak sgt taste hauk..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:47 PM | Show all posts
brown_pupil replied at 26-9-2019 01:44 PM
Erm.. dari gambar ex wife mamat ni lagi cantik.. jauh bertiang beza dgn minah sewel ni.  

Nampak  ...

dah dia pun hauk.. sekufu la tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:52 PM | Show all posts
beach boy indon ke gary ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:52 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 26-9-2019 01:47 PM
dah dia pun hauk.. sekufu la tu

jauh benar dia downgrade..

kalau aku njd mamat ni pun, aku buat tatto temporary je dulu.. sebab minah sewel ni setakat layak touch n go jer..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Well katanya kat live dah nikah dah kat Bali. Nikah gantung.. tp tah lah knowing her yang sewel tu kan. Yang penting jijik ok tgk bibir mcm bontot tu. Btw, dia ni relevan lg ke kt dunia hiburan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tu putus..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni nk bu.red anjuling lalucah je.. nnti dh dpt, tinggal je la smbil bowl.gel.. pastu nnti meroyan abes kuar citer membu.red
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 01:55 PM | Show all posts
lepas clash zarina potong nama zarina plak
lepas tu tatoo nama lain
sampailah satu badan penuh..
zarina ni surrounded by orang orang yang salah .
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Abis nanti bila dah clash? Padam guna liquid paper. Dia ni asal boyfriend kekdahnya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:04 PM | Show all posts
BERAPA KALI BERCINTA........PASTU PUTUS......
SEMOGA KALI NI MNJADILAH
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:05 PM | Show all posts
nama zarina..apalah yg dia cari dlm hidup ni? dah tua pun bodo..bodo di mana
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg taste habis kt jantan bertatu ye..ex suami dulu pun penuh tatu satu badan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103796s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list