Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5378
View
109
Reply

Bakal Beri Ceramah 'Friendzone' Di UUM, Netizen Perli Kredibiliti Ardell Aryana

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-10-2019 09:40 AM | Show all posts |Read mode
Umum mengetahui yang sahabat yang telah rapat selama beberapa tahun iaitu Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa telah pun berkahwin setelah sekian lamanya.


Kebanyakan peminat mereka yang mengikuti kisah mereka sejak daripada mereka mula berkawan lagi berasa gembira apabila kedua-duanya akhirnya disatukan sebagai pasangan suami isteri.




Kredit foto: Blog



Mungkin rezeki berumah tangga, Ardell dan Nadzmi kelihatan rajin menghadiri ceramah jemputan di beberapa universiti tempatan. Kalau sebelum ini si suami telah dijemput untuk memberikan 'talk' di UiTM Merbok, kini si isteri pula dilihat bakal memberikan ceramah di UUM.


Yang menarik perhatian ialah tajuk ceramah itu ialah mengenai topik 'Friendzone' dan dikhabarkan bakal berlangsung pada 20 November nanti.



Kredit foto: Blog



Walau bagaimanapun, rata-rata netizen telah memerli pelakon wanita tersebut dan tajuk ceramah anjuran UUM itu. Bagi mereka, banyak lagi isu lebih penting yang boleh disampaikan kepada pelajar universiti dan bukannya cerita pasal hal percintaan dan kahwin sahaja.


Netizen juga hairan apa kredibiliti dan pencapaian yang dipunyai oleh Ardell untuk memberi ceramah kepada ratusan pelajar universiti.




Kredit foto: Twitter


Apa pula pendapat anda? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:44 AM | Show all posts
hmmm..talk sampah cmni gak sanggup UUM nak anjurkan?ade kena mengena ngan silibus kat sana ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:46 AM | Show all posts
apa mende laaa talk mcm ni..universiti kot, mohon lecturer/pengarah tarik balik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik memang pelik.
Asal viral terus boleh bagi talk.
Kat kampung aku ni ada media influencer yang dalam semua video mesti ada mencarut.. sekali cikgu sekolah suruh bagi talk kat sekolah sbb nampak 'berjaya'.
Wow!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:47 AM | Show all posts
topik mcm tu sembang santai kat cafe sudah lahh woiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa budak uum slalu kena ftiendzone ke sampai kena ada talk mcm.ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:57 AM | Show all posts
Anjir apa student kemaruk sgt nak wat talk babi cmni? like wtf??? Nak menjana minda langsung kot. Seriously, ni je ke tahap intelek student U skrang>? like seriously?????
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:58 AM | Show all posts
so.. UUM students, takdak talk lain ka? come on, university students..  or statistics students kena friendzone kat UUM tggi ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:00 AM | Show all posts
Kebangangan apakah ini??
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:01 AM | Show all posts
Ya ampun. Perlu ke talk mcm ni kat Universiti?
Tolonglah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:01 AM | Show all posts
Talk yang tak membina langsung

buat malu level universiti je

bagi talk yang boleh kembangkan otak student boleh tak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
UUM ni dah knp??? Trencat akal
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:03 AM | Show all posts
should be " I'm Married to My friend" or "I Married My Friend". Bukan I'm married with my friend
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena bayar lak tu.. Utk student rm5-7 tu lps la nasi sepinggan. Toksah menggatal pegi talk bodo ni please
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahaiiii..
Talk macam ni ke yg bbnu suka dengar.. Dok bangga dgn friendzone.. Lahai dik oiiiiiiii
Tiap kali bukak fb, mesti ada memes friendzone..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:11 AM | Show all posts
  pasal friendzone pun kena ada talk ke...kena bayar plak tu...
bnyk lagi topik/isu lagi penting kot....sape la penganjur talk ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bdk2 u yg buat kertas kerja macam ni la jdnya. So xper dipertikaik
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:12 AM | Show all posts
kalau spin jamal pun boleh bg talk sampai list kan pensyarah under her belt...apa la sangat ardell ni....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:16 AM | Show all posts
lepas ni boleh la ceramah tik tokenhance look pakai apps
dan sebagainya


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:21 AM | Show all posts
Kenapa nak kena bagi talk tajuk ni?
Ada faedah ke? Kot dia cita pasal "anxiety" yang dia ada tu ka boleh gak terima.
Ni nak suruh kahwin dengan kawan sendiri ke apa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.125050s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list