Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
2356
View
52
Reply

"Jam Tangan Kegemaran Saya, Harap Awak Suka Ya?" - Naim Daniel Buat Peminat Menangis

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-10-2019 10:18 AM | Show all posts |Read mode
Semua orang pasti ada mempunyai artis kegemaran masing-masing. Tak kisahlah artis baru mahupun artis lama, mesti akan gembira apa mendengar lagu mereka.


Lagi seronok kalau dapat berjumpa mereka depan-depan. Selalu dengar lagu menerusi radio sahaja, lagi teruja kalau dapat dengar secara langsung.


Tapi lagi mengujakan apabila anda dapat kejutan daripada artis kegemaran itu, siap diberikan hadiah lagi! Samalah seperti kisah seorang gadis ini.


  



Gadis bertuah ini merupakan seorang pelajar di UITM Merbok dan tanpa disangka, artis kesayangannya iaitu Naim Daniel telah menanggalkan jam tangan yang dipakainya dan dihadiahkan kepadanya.


Rupanya, sebelum sampai lagi ke majlis itu, rakan-rakan kepada gadis ini telah menghantar mesej terus kepada penyanyi itu melalui Instagram dan memberitahunya bahawa dia adalah peminat tegarnya.



Kredit foto: Instagram



Lantas, sebagai penghargaan dia telah memanggil gadis itu ke depan pentas dan secara spontas memberikan jam tangannya itu.


Rata-rata peminat yang melihat video itu melahirkan rasa cemburu kerana melihat gadis bertuah itu. Mereka turut memuji Naim Daniel kerana menghargai para peminatnya, sampai bergenanglah air mata gadis itu kerana terharu!


Untunglah! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:29 AM | Show all posts
jam apa tu. kalau jam yang ada kira steps tu akak pun nak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Huntong laa ko dikkk... lps ni jam tu g msk dlm frame...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 14-10-2019 10:29 AM
jam apa tu. kalau jam yang ada kira steps tu akak pun nak.

Ha kaka.. Sy hadiahkan
15710208624193627435138191839304.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah x byk artis yg make a fan move with an act like this. Dlu2 zmn bkn socmed selalu jgk kan klau atas pentas baling brg
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2019 10:41 AM
Ha kaka.. Sy hadiahkan

Nak juga....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:50 AM | Show all posts

bak sini. akak takde jam ni. kemana2 usung hp je nak kira steps
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kira step tu best.. Aku hari2 reach target.. Tu yg fit sentiasa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 14-10-2019 10:50 AM
bak sini. akak takde jam ni. kemana2 usung hp je nak kira steps

Hahahaha.. Sy beli kat shopee murah2 saja kaka..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Intanterpilih09 replied at 14-10-2019 10:47 AM
Nak juga....

Kekeke.. Sbb baca komen2 kat forum la beli jam step ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:01 AM | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2019 02:54 AM
Kalau kira step tu best.. Aku hari2 reach target.. Tu yg fit sentiasa..

chuolsss guna jam apa kurex .....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 14-10-2019 11:01 AM
chuolsss guna jam apa kurex .....

Samsung fit yg biasa punya, rm150 kalau tak silap.. Ada step, heart beat, calories, alarm, notification dll.. Kalau nak kira step semua tu better pakai yg biasa la.. Kalau tak membazir je.. Lain la kalau nak dengar lagu, menaip semua tu.. Tapi ni company bagi kurex.. Semua staff dapat..
IMG20191014111440.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:26 AM | Show all posts
Nampak naw sendu si Naim ni, chuols duk borak pasal jam
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2019 11:20 AM
Samsung fit yg biasa punya, rm150 kalau tak silap.. Ada step, heart beat, calories, alarm, notific ...

Kurex, jam ni leh bwk swim tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 14-10-2019 11:33 AM
Kurex, jam ni leh bwk swim tak?

Boleh.. Dah lupa dah berapa lama & dalam.. Tapi takde camera la
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:37 AM | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2019 10:59 AM
Hahahaha.. Sy beli kat shopee murah2 saja kaka..

uols beli kt shoppe seller mana uols?
tahan x?
iols nak beli la sbb gemok la skrng dah x fit
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-10-2019 11:35 AM
Boleh.. Dah lupa dah berapa lama & dalam.. Tapi takde camera la

Menarik ni Kurex, meols kene cari 1 neh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli biasa punya je.. Dekat shopee pun ok.. Tak berbaloi kaau beli yg boleh buat call, camera semua tu.. Tapi kalau nak jugak, silakan.. Kalau yg betul2 ada brand, biasa punya rm130+ ke atas..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2019 11:00 AM
Kekeke.. Sbb baca komen2 kat forum la beli jam step ni.

Shopee brand/shop apa sis? Honor Band ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 14-10-2019 11:26 AM
Nampak naw sendu si Naim ni, chuols duk borak pasal jam


Memang whoareyous pun tak tau nak komen apa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114024s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list