Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11810
View
131
Reply

"BFF Goals!" - Hafreez Adam Kena Hantar Afifah Balik Ke Lokasi Shooting Selepas Majlis Bertunang

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-10-2019 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Umum mengetahui tentang pertunangan di antara pelakon Hafreez Adam dan Zara Zya yang telah berlangsung secara senyap pada hujung minggu lalu. Walaupun disorokkan daripada peminat tetapi ramai rakan selebriti yang telah hadir bagi memeriahkan lagi majlis pasangan itu.


Ramailah artis yang datang, tapi yang paling menarik perhatian ialah adik kepada Anzalna Nasir iaitu Afifah Nasir yang turut kelihatan hadir pada majlis itu. Menurut entri wanita itu di laman Instagramnya, dia dan Hafreez merupakan sahabat baik.



Kredit foto: Instagram



Kata Afifah, satu pengorbanan yang besar telah dibuat baginya kerana sanggup ke majlis pertunangan itu yang berlangsung di Hulu Langat dan kembali semula ke set penggambaran di Kuang.


"Jadi harap kamu hargainya. Hahahah. Hulu Langat ke Kuang bukan satu perjalanan yang boleh dibuat main ya, jadi sekali lagi tolong hargai saya," katanya.


Hafreez juga kelihatan telah membalas komen itu dan mengucapkan terima kasih kepada sahabat baiknya itu. Dia juga berseloroh kerana terpaksa menghantar wanita itu pulang ke set penggambarannya semula.



Kredit foto: Instagram



"Terima kasih kerana hadir ke majlis kami di Hulu Langat dan membuatkan saya menghantar awak kembali ke lokasi penggambaran.

"Tidak dilupakan juga, terima kasih Ariz kerana mengambil awak di Hulu Langat dari Damansara dan membawa awak ke majlis saya di Kuang dan kembali menghantar awak ke set," tambahnya.



Amboi sahabat baik betul ini sebab sanggup hantar kembali ke set penggambaran walaupun baru lepas bertunang. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik ucapan tahniah kau pipah
Kau tu ppuan
Tunangnya pun ppuan
Dh kenapa di hr ptunangan org, kau minta dihargai pula
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:39 AM | Show all posts
Afifah ni dh putus yek ngan BF dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaha..  lawak.. tu pun nak bgtau
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:45 AM | Show all posts
xpyh nk goal2 sgt lahhh

jgn ada upacara caras tunang org udahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:52 AM | Show all posts
bahaya betul betina ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:55 AM | Show all posts
hulu langat ke kuang je kan?
bukan keluang  pun.

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:57 AM | Show all posts
Please appreciate me gitchuuuuu.
Ko tu dah la ada sejarah dengan laki orang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Retis2 ni klu x pelik2 mng x sah..  
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain mcm ko pnya wish di media sosial. Aku membayangkan kalau laki tu tunang aku. Mmg takleh accept cemni pnya bff goal kau dgn kwn. maksudnya ko pesan kat laki aku, supaya tetap hargai kau dan igt kat kau dan jgn lupa kau walaupun selepas kami kawin nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Gediknyer la ucapan pipah ni. Mohon frumer yg terer english bgtau mksud yg sbnrnya. Pmhaman aku yg kurg fasih english ni, bukan si hafrez yg antar tp si aris fourteen tu yg jemput n antar pipah pegi knduri n pulng smula ke set
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka hafreez ni memang nampak kegayahan....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bff ape benda nak suruh tunang orang appreciate pulak. tak paksa datang pun
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-10-2019 12:04 PM
Muka hafreez ni memang nampak kegayahan....

Saya setuju 200 %
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik aku ginila..its all about her her her..kawan laki die kawen die wish our man day..hek eleh......
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa biasa je la ayat...motif nak hencap...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 15-10-2019 12:01 PM
Gediknyer la ucapan pipah ni. Mohon frumer yg terer english bgtau mksud yg sbnrnya. Pmhaman aku yg k ...

Maksud heshe mungkin heshe sponsor duit minyak si ariz tu la..

Apa si pipah ni xde manager or PA ke??
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukannya jauh sgt pun. Iols mula2 terbayang hulu langat to kluang,johor. Itu patutlah dihargai. Maybe mereka sejenis kwn2 yg happy go lucky. Iols pun ada besfren laki tp selepas kawen iols menjaga batas2nya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mleeen82 replied at 15-10-2019 11:39 AM
Afifah ni dh putus yek ngan BF dia tu

Lo dah putus ke dgn bopren kayo.
Bukan masa kes ngan alif dulu gigih bopren membekap
Apa suda jadi
Nape putus. Bopren dah ade org lain ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 12:23 PM | Show all posts
susukambingbest replied at 15-10-2019 12:01 PM
Gediknyer la ucapan pipah ni. Mohon frumer yg terer english bgtau mksud yg sbnrnya. Pmhaman aku yg k ...

betullah pemahaman kau

dak forteen tu dtg dari Damansara ambil pipah dari set pergi ke majlis tunang pastu hantar dia balik ke set



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.234595s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list