Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13349
View
102
Reply

Sudahlah Sedih Dengan Adira, Sekarang Anak Perempuan Datuk Red Pula Nak Bercerai

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-10-2019 06:34 PM | Show all posts |Read mode
Bertimpa-timpa pula nasib malang yang menimpa Datuk Seri Adnan Abu atau lebih dikenali sebagai Datuk Red.


Sebelum ini kecoh bila isterinya, penyanyi Adira failkan penceraian.


Kali ini anak perempuan Datuk Red, Aziera, 20 juga dalam proses penceraian.


  



"Mereka (anak dan menantu) pun nak bercerai, Allah duga saya sangat kuat. Anak saya baru 20 tahun dan usia perkahwinannya juga baru masuk setahun. Pada saya, ini semua akibat saya alpa dengan kehidupan dunia??? Inilah balasannya," katanya kepada Gempak.


Datuk Red ada memuat naik foto bersama anaknya yang berada di di Mahkamah Syariah Rendah Kuala Selangor.


Aziera merupakan anak hasil perkahwinan pertama Datuk Red dengan bekas isteri ketika berusia 20 tahun dan hanya bertahan selama lima tahun sahaja.


  



Walaupun dirinya sendiri sedang sedih namun Datuk Red lebih bersimpati dengan nasib Aziera.


"Dia jenis berahsia, dari dulu dia hidup sendiri. Itu yang saya kasihan dengan nasib dia. Anak saya ini, kalau dia tak susah dia memang tak akan hubungi saya. Namun dia juga rapat dengan Datin Red," tambahnya.


Foto: IG


Bersabarlah ya Datuk Red. Dugaan, semoga semuanya dipermudahkan. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Confius itu anaknya ke adira? Yg baju hitam tu anaknya laa kan..tp yg baju purple tu anaknya ke adira? X lari jauh kot taste dia ni ye..maybe anak tu muke mcm maknya
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dato red ni memang imej dah berubah eh. Tengok mcm dah ke arah islamic dengan jambang
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:41 PM | Show all posts
Agaknya lepas bercerai dgn ibu Aziera, Dato Red pun sibuk mengatur kepala isteri...tu yang anaknya memilih hidup sendiri...malas nak kacau ayahnya...harap lepas ni lebih fikir pasal anak2 ok...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemana tumpahnya kuah...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp muka anak sebijik muka adira?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
La, tak tau yang dia ada anak yang dah besar. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pixie902 replied at 15-10-2019 06:41 PM
Agaknya lepas bercerai dgn ibu Aziera, Dato Red pun sibuk mengatur kepala isteri...tu yang anaknya m ...

Mungkin kot. Sebab kita tak tau kan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
harap semuanyaaa ok.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:09 PM | Show all posts
pic yg 1st tu anak tok red..pic kdua ketiga tu pic adira kan ...

yg 1st tu nampak dr angle blakang badan anak2 muda gituh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:16 PM | Show all posts
what goes around comes around..anggaplah dugaan hidup dan banyakkan muhasabah diri..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tu la bila kaki perempuan ni ingat sikit kat anak2 awak, adik2 awak, kene buli ngan jantan, nak meratib ya auloh ya auloh pun dah tak guna, sebabnya suka aniaya anak orang juga
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kusutnya aku..no 1 2 3 mmg adira ke wei? No 1 dan 2 tu tudung sama hitam tapi muke adira tu..no 3 sah2 muke adira senyum..

Kenan adira ke darin red ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang betul2 insaf ke ni? Kifarah kan. Kau buat org, kena kat anak sendiri tak pun cucu cicit yg kena. Cuba kalau setia kat bini first yg dah banyak berkorban dari dulu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 19thn ler anak dia kawin?awal sgt tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 07:46 PM | Show all posts
'dia dengan adira tak jadi cerai ke?

kalau tak jadi cerai .. jadilah suami yg baik

ini tidak .. ayah mertua meninggal punkau tak jengah .... kuangjaq punya menantu hantu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 08:09 PM | Show all posts
bagus lar klu sedar, semoga lepas ni tak alpa dgn duniawi yg sementara...aiyooo...tiber akak arini jadi ustajah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh tp meols ada la sedara yg mcm gini. Masa muda psg byk..askar...mana pegi ada satu bini. Akhirnya ada bini yg steady sorg. Dpt ank2. Tp ank perempuan pon kwen cerai. Kesian lak mcm hobi bapak buat ank org lain. Ank sendiri yg kene kwen cerai.
Tu lom lg kes ank2 bini2 lama cari bapak bila nak kwen.
Tak pasti la lelaki mcm gini rasa apa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 08:15 PM | Show all posts
dok sibuk susunpaku bini dan anak2...  siap demand anak nak berderet2...  pastu apa jadi kat anak haram nak tau...  nak cover salah, cakap anak tak suka susahkan dia n jenis independent...  
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik gak anak tokred ni. Sayang jodoh x panjang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123826s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list