Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4981
View
103
Reply

Mr E Dah Sedia Nak Kahwin, Ruhainies Tak Mahu Terburu Nikah

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-10-2019 11:28 AM | Show all posts |Read mode
Kekasih Ruhainies yang digelar sebagai Mr E telah menyampaikan niat untuk melamar dirinya dalam masa terdekat ini.


Namun, Ruhainies pula berkata pada Mstar Online dia tidak mahu terburu-buru untuk mendirikan rumah tangga dan mahu kakaknya, Risteena terlebih dahulu melangsungkan pernikahan.


Foto: Instagram Ruhainies




Mr E telah lama bersedia untuk berkahwin dan tidak mahu menangguh lama urusan perkahwinan mereka. Lain pula Ruhainies yang ingin diberi masa kerana ada beberapa perkara ingin diselesaikan sebelum kedua-duanya disatukan.


Dia tidak mahu langkah bendul kakaknya dan kekasihnya sekarang hanya tunggu lampu hijau sahaja daripada dirinya untuk melamar.


  



  



  



Tambahnya lagi, majlis kahwin juga akan dibuat berasingan kerana itu adalah kenangan sekali dalam seumur hidup. Jika Risteena menangguh, maka dia pun perlu menunda perkahwinan.


  



Andai sudah ditakdirkan jodohnya dengan Mr E perlu dilangsungkan dahulu maka dia terima sahaja ketentuan Tuhan dan tidak mahu bertunang dalam tempoh masa yang lama.


Jangan tunggu lama-lama nanti banyak pula dugaannya. Benda baik harus dipercepatkan. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:30 AM | Show all posts
Gambar atast u gigih menyuap guna tgn kanan, tgn kiri pgg hp ek
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Rajin betul uols wartawan buat thread ruhainies ye.

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata nak lurangkan cerita pasal jantan wahai kemut
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemut dan jantan berpisah tiada. Kemut jealous ke thread kakak heols baru naik kat forum last week?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:39 AM | Show all posts
so belum lamar lagi la .. ingat kn dh lamar sbb rasa mcm penah dgr dia ckp nk kawin thn depan lepas akak nya ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:41 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 21-10-2019 11:31 AM
Rajin betul uols wartawan buat thread ruhainies ye.

of cos lah

kalor buleh nok buka setiap jam benang kemut

kalu dok buke kekgi sendu sejuk beku si kemut
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:42 AM | Show all posts
yg jantan pun dah kalau org tu xnak kawin lagi n u pun dah bersedia nak kawin... cari la org lain ... rimas i dgn org cam ni.. phui
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis obses ngn jantan mcm ni la. Kekonon pakwe redha kena tggu.  Padahal dlm hati dh bergelodak nk kawin. Puik
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
diamlah. produk takde, semedang pasal jantan. dah kawen nanti baru bukak thread.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendu dan beliau berpisah tiada. Setiap kali up cerita mesti pasal boyfriend.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:10 PM | Show all posts
aku ni nk marah ke nak gelak ni?
ko kawin je la dgn retis kaki lesing pompuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:12 PM | Show all posts
ya  letewwww nak bagi kakak kawin dulu

eleh cuba jantan tu lamar ko mesti ko gatal bijik terus cakap setuju

dasar

kan senang ko cakap mr e tak pernah lamar saya

mesti e tak pernah cakap pasal kawin

propa je nak tunggu kakak langkah bendul bagai koserrrrrrrrrrrr sangat  
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:18 PM | Show all posts
x suke tgk mata dia..macam sakit mata...berjangkit..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:21 PM | Show all posts
berita penting ni..1 dunia wajib tau pasal ni..wartawan2 top dunia mana x buat keje ke?? x nak ke paper korg laku dlm masa 5 minit je kalau buat headline pasal berita ni..penting ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
choiii!!! bukan aritu tamau citer pasal hal  boipren ka ...ni keluaq lagi...apa da!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kimek la kemut ni. Tak abih-abih pasal jantan. Sejenis asam keping berdenyut kah?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:38 PM | Show all posts
Aunty_Acid replied at 21-10-2019 12:10 PM
aku ni nk marah ke nak gelak ni?
ko kawin je la dgn retis kaki lesing pompuan tu

dia kapel dgn retis ke u?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.415009s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list