Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
4573
View
34
Reply

"Awak Tolak Saya Sana Sini Macam Bola" - Alyah Kecil Hati Dengan Siapa?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-10-2019 01:10 PM | Show all posts |Read mode
"Bukan hendak dilayan seperti RAJA tapi common-sense lah. Awak panggil saya, lepas tu awak tolak saya sana sini macam bola."


Kredit foto: IG




Penyanyi Datin Alyah marahkan siapa tu? Nampak kecewa betul dia dalam luahan di Instagramnya.


Difahamkan, Alyah kesal dengan sikap segelintir pengajur yang sering kali menjemput golongan selebriti berniaga di saat akhir.

"Kepada pihak penganjur, lain kali diharap jemput artis kerana nama dan komitmen dia ya.

"Janganlah panggil artis tu last pada saat akhir," tulisnya.


Banyak juga yang dikesalkan Alyah termasuklah ruangan tempat letak kereta yang tidak disediakan. Macam kalut pula pihak penganjur ni.




Kredit foto: IG



"Awak mampu pilih berapa banyak artis awak nak sebab awak syarikat gergasi.

"Tapi, kalau awak ada hati perut sebagai manusia, cuba fikir macam mana orang nak berniaga dengan nak bawa barang masuk booth disuruh parking di luar," luahnya.




Kredit foto: IG




Syarikat gergasi mana lah tu agaknya ya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:24 PM | Show all posts
tabah la datin. you bukan level dato siti org nak tatang :p
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Alyah dan merempan mmg senada seirama {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam: Alyah dan merempan mmg senada seirama {:smile

Nanti netizen katanya batu api ... kaki sibuk ...

Xyah hiraukan dia ni

Gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabarlah Datin, begitulah dugaan hidup
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Skali skala rasa laa apa yg peminat u rasakan klu join berniaga kt booth ni....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 02:24 PM | Show all posts
begitu la layanan pabila kita adalah pilihan terakhir untuk mengisi kekosongan tapak beniaga..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 02:30 PM | Show all posts
sabar aje la datin..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 03:04 PM | Show all posts
iols perasan setiap kalau musim GV tinyah akan kuat merempan..sumpahan GV kah? atau sunyi sbb tokram bz?
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bykkn brsabar datin..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 03:37 PM | Show all posts
attention seeker...mutiara jrg digilap kot dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 22-10-2019 03:04 PM
iols perasan setiap kalau musim GV tinyah akan kuat merempan..sumpahan GV kah? atau sunyi sbb tokram ...

Hahahhaha... Dia saja jer kot nak tumpang naik nama dia sekali.. tapi, i suka lagu meluruh dia laaa... Harap nanyi live x hauk
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 04:53 PM | Show all posts
boojaat replied at 22-10-2019 04:19 PM
Hahahhaha... Dia saja jer kot nak tumpang naik nama dia sekali.. tapi, i suka lagu meluruh dia laa ...

kan.. lagu2 dia best.
tapi nyanyi live... adoiiii sedehhhh.
macam deaf tone pun ade dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 04:56 PM | Show all posts
Edited by damian_lee at 22-10-2019 08:57 AM
AshkieLa replied at 22-10-2019 08:53 AM
kan.. lagu2 dia best.
tapi nyanyi live... adoiiii sedehhhh.
macam deaf tone pun ade dia ni...

lagu dia best2 kannn ..... lagi2 abam wemy selalu muncul dalam MV
dia punya kerjaya dalam dunia seni ni sangat2lah berliku ....

sampai kadang aku rasa dia hilang jati diri ...... sebb sudah terlalu banyak benda dia cuba .... sehinggalah percubaan menjadi lady gaga malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 22-10-2019 03:04 PM
iols perasan setiap kalau musim GV tinyah akan kuat merempan..sumpahan GV kah? atau sunyi sbb tokram ...

Feeling kita sama sis, masa episode pertama GV, tengok jer muka tok ram, hati iols berkata, ni nanti ada lah berita pasal tin Alyah. Isu apa pulak dia nak gebang. Pandai cari limelight dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 05:08 PM | Show all posts
bertabahlah..bgni pla layanan kalau last minute kena kol..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt merempan sal tok ram. Kehulu ke hilir merempan sal laki. Dia ni sama spesis ngn kemut nis.

Beza dia ni better sikit dri kemut nis. Dh halal, si kemut asal kuar cari je mesti news sal laki.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dok diam2 kan bagus datin..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 22-10-2019 04:56 PM
lagu dia best2 kannn ..... lagi2 abam wemy selalu muncul dalam MV
dia punya kerjaya dalam dunia s ...

Iols bri tahu abam remi artis residen alyah utk klip2 vid dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni asek merempannnnnn aje. Tak classy langsung.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102621s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list