Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3003
View
57
Reply

[Tempatan] Cleo ori hurkeyyy! Berhenti memfitnah

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2019 03:02 PM | Show all posts |Read mode



DIA bekas isteri saya, ibu kepada dua anak kami dan memang wanita tulen, bukan pondan seperti mana didakwa segelintir warganet, kata usahawan, Datuk Mohd Nasir Yaacob, 46.

Mohd Nasir memberi reaksi itu bagi menjelaskan salah faham dan kekeliruan warganet berhubung identiti bekas isterinya, Nur Fathiah Syazwana Shaharuddin berusia 25 tahun atau Cleopatra selepas video pertemuan wanita berkenaan di pejabat Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman menjadi tular, baru-baru ini.

Menurut Mohd Nasir, beliau terpanggil untuk memberi penjelasan kerana tidak senang dengan fitnah dilemparkan warganet terhadap bekas isterinya.

Mohd Nasir berkata, walaupun tidak lagi bersama, menjadi tanggungjawabnya untuk mempertahankan dan menjaga nama baik bekas isterinya yang tercalar berikutan kontroversi berkenaan.

Kami berpisah tahun ini dan membawa haluan sendiri dan kali terakhir saya berhubung dengannya adalah kira-kira sebulan lalu berbual mengenai anak.

Tiba-tiba, tular mengenai kisah berkenaan dan mulanya, saya tidak tahu menahu mengenai perkara ini sehingga menerima banyak kiriman mesej di laman sosial daripada individu yang mahu mendapatkan kepastian.

Mulanya, saya biarkan saja kerana tidak dapat menjawab satu persatu pertanyaan diajukan tetapi terpanggil untuk menjelaskannya di laman Facebook selepas melihat tiada siapa mempertahankannya (bekas isteri) kerana walau apa pun terjadi antara kami, dia tetap ibu kepada dua anak saya.

Saya tidak pasti apa agenda individu berkenaan sedangkan bekas isteri saya seorang wanita yang baik dan tidak mengganggu sesiapa. Apa pun, gambar MyKad dan lesen memandu tersebar adalah palsu selain gambar perkahwinan kami ada di Instagram sebagai bukti, katanya ketika dihubungi Harian Metro.

Mohd Nasir berkata, beliau berharap penjelasannya itu dapat menghentikan tohmahan yang boleh memberi kesan terhadap emosi bekas isterinya.

Menurut Mohd Nasir, beliau juga sedang mempertimbangkan untuk membuat laporan polis dan mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang menyebarkan fitnah.

Saya harap fitnah ini dihentikan kerana ia tidak memberi sebarang manfaat, sebaliknya hanya mencemarkan nama baik bekas isteri, saya dan pihak lain yang turut dikaitkan dalam hal ini.

Sebaiknya, jangan kongsi perkara tidak sahih dan saya minta mereka melemparkan fitnah memohon maaf kepada Nur Fathiah.

Fitnah ini bukan hanya memberi kesan kepada bekas isteri , saya dan anak kami yang masih kecil tetapi keluarga kedua-dua pihak, katanya.

Malam tadi, Mohd Nasir memuat naik hantaran di Facebook tertera Perempuan viral dengan Syed Saddiq itu bekas isteri saya. Dia perempuan tulen bukan transgender. Dia ibu kepada dua anak saya. So please (Jadi tolong) hentikan fitnah dia.

Tidak terhenti di situ, Mohd Nasir memuat lagi hantaran di Facebook miliknya, sejam lalu dengan meminta warganet berhenti menabur fitnah dan mendoakan yang baik-baik.

Berita berkaitan

• Dia bukan setiausaha saya - Syed Saddiq

Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 23 Oktober 2019 @ 1:47 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh beza dulu dan sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian sis cleo.. dituduh ponen ..tu la over nau nak jangok pun.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:12 PM | Show all posts
so sape yang tuduh dia pondan tu boleh standby kneepad merangkak!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:12 PM | Show all posts
macam dah tak de kerja dah....next!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:15 PM | Show all posts
jadah apa nama Nur Fathiah Syazwana Shaharuddin tiba tiba tukar jadi Cleopatra
fefiling urban kah minah tanah gambut Malaya ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 03:15 PM | Show all posts
buapakperut replied at 23-10-2019 03:11 PM
kesian sis cleo.. dituduh ponen ..tu la over nau nak jangok pun.

jangok over dehh...cash la keno lahar

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 03:16 PM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 23-10-2019 03:15 PM
jadah apa nama Nur Fathiah Syazwana Shaharuddin tiba tiba tukar jadi Cleopatra
fefiling urban kah m ...

mix  chinese dutch katernyer

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 23-10-2019 07:16 AM
mix  chinese dutch katernyer

claim kemain macam king coco..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:26 PM | Show all posts
merangkak ler
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:27 PM | Show all posts
hahaha penat2 jangok sekali org cakap bapok

penat je letak gambar dgn syed sadiq sekali yg dpt bukan pujian tapi bapok
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
So warganet Islam lagi bijaksana sekelian...fitnah tu hukumnya apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 03:33 PM | Show all posts
matamata replied at 23-10-2019 03:30 PM
So warganet Islam lagi bijaksana sekelian...fitnah tu hukumnya apa?

sheoul pun ada saham jgk sis sebab menimbulkan fitnah gara2 bermekap ala2 drag queen

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:33 PM | Show all posts
so sahih
perempuan
kes closed
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:33 PM | Show all posts
punya lah cantik make up kau orang cakap bapok? kejamnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 03:34 PM | Show all posts
R2D2 replied at 23-10-2019 03:33 PM
so sahih
perempuan
kes closed

selagi x check jantina selagi tu case x boleh close
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu kot guna celak mata macam tu, sesuai dengan nick Cleopatra maybe? Muda lagi dia ni, baru 25 tahun. Mesti kahwin awal dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 03:35 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 23-10-2019 03:33 PM
punya lah cantik make up kau orang cakap bapok? kejamnya

cantik ker sis?  rasanyer over sgt la mekap dia...muka  dh cantik x yah nk mekap over sgt

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu x pakai contacts x nampak mcm drag queen..

Nampak wanita biasa je..

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 03:40 PM | Show all posts
Modngengade replied at 23-10-2019 03:35 PM
cantik ker sis?  rasanyer over sgt la mekap dia...muka  dh cantik x yah nk mekap over sgt

cantiklah di pandangan mata sis vokuru
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091711s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list