Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10551
View
83
Reply

Sukanya Dia! Aishah Azman 'Melompat' Gembira Bila Ditanya Kes Putus Tunang

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-10-2019 10:22 AM | Show all posts |Read mode
Siapa ingat kontroversi antara Syafie Naswip dan bekas tunangnya iaitu Aishah Azman? Pelakon lelaki itu didakwa mengasari tunangnya kerana menyebarkan cerita bahawa dia sebenarnya 'songsang' sehingga dibawa ke balai polis untuk mendapatkan keterangan.





Kredit foto: Blog





Pun begitu, ramai rakan artis seperti Namron serta Sweet Qismina tampil membela Syafie Naswip. Mereka menyatakan bahawa Syafie bukanlah lelaki seperti yang bertiup dalam khabar angin itu.

Abang kepada Aishah Azman iaitu Afiq Muiz turut tidak berdiam diri dan menyokong keputusan adiknya itu.



Setelah sekian lama mendiamkan diri, Aishah Azman membuat satu kenyataan baru mengenai hubungan pertunangannya yang putus di tengah jalan itu.


Menurutnya, dia kini sudah bahagia selepas episod duka itu sambil mengungkapnya dengan senyuman lebar. Siap melompat gembira lagi!





Kredit foto: Youtube





Kata Aishah lagi, dia kini sudah move on dan tidak mahu lagi mengenang kembali pengalaman hitam yang dilaluinya sebelum ini.


Alhamdulillah saya sangat gembira, kehidupan lebih baik, rasa lebih lega. Orang pun dah kurang bertanya tentang kisah putus tunang tu dan saya sendiri dah tak nak layan perasan-perasaan tu, kata pelakon itu kepada mStar Online.



Dalam pada itu, Aishah menafikan bahawa kontroversi yang berlaku itu menaikkan namanya.


Tawaran berlakon yang saya terima bukan disebabkan kes tersebut, malah tawaran diberikan sebelum kejadian itu, katanya.



Dia juga berterima kasih kepada ahli keluarganya yang tanpa berbelah bagi dan terus menyokongnya.


Ye ke tak dapat publisiti daripada kes ini? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:26 AM | Show all posts
iols team mukhsin dlm hal ni. kemain sheols berhappy2 ye sbb putus tunang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tetap takkan salahkan syafie
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 24-10-2019 10:26 AM
iols team mukhsin dlm hal ni. kemain sheols berhappy2 ye sbb putus tunang.

Happy la chuols... mukhsin tu bukan kaya mana..kena share pulak rumah n duit dengan bakal mertua. La ni boleh cari jerung lain pulak...kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:38 AM | Show all posts
happy la yer..lepas kawen xyah pikir nak kena jaga bakal mertua..xyah susahkan diri ye dak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Heshe sorang jah tak abis2 komen pasal putus tunang tu. Dah move on pun nak bgtau wartawan keeeeee
Si syapiee watlekwatpis je mengwhoareyus kan chuols dekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:43 AM | Show all posts
happy sgt dia ni
aku tgk dia berlakon dgn ernie zakri
kemain video gedik2 gelak mengilai di igs ernie

walupn gelak2 npk muka ko sedih dik x bole sorok
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:48 AM | Show all posts
mixed replied at 24-10-2019 10:43 AM
happy sgt dia ni
aku tgk dia berlakon dgn ernie zakri
kemain video gedik2 gelak mengilai di igs e ...

yes...mmg ada org mcm tuh.....gelak2 tp muka xleh tipu perasaan dlm hati....i sejenis muka boleh dibaca
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:48 AM | Show all posts
wat eva la dik. aku rasa ko rugi lepaskan syafie naswip. berkenan aku tgk dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk tawaran berlakon ke??
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
byk negative vibes lah minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke melompat kegembiraan tu? Over nyeh
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Smlm iols tertengok cooking show apa ntah kat hypp tv. Aishah ni jd guest buat cheesekut. Bila ditanya lelaki idaman. Sheols senaraikan lah. Pastu last sekali, dia tambah, mesti straight hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 11:54 AM | Show all posts
nape nak lompat2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 11:58 AM | Show all posts
prizadane replied at 24-10-2019 02:33 AM
Happy la chuols... mukhsin tu bukan kaya mana..kena share pulak rumah n duit dengan bakal mertua.  ...

ujian heols lah kan? kesian heols. punya lah baik reputasi ttiba kena tuduh songsang plak. syaiton mana entah sebarkan. sian betul.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 11:59 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 24-10-2019 03:00 AM
byk negative vibes lah minah ni

terasa sampai ke kita plak kan kak kiah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 12:00 PM | Show all posts
de_ikea replied at 24-10-2019 03:12 AM
Smlm iols tertengok cooking show apa ntah kat hypp tv. Aishah ni jd guest buat cheesekut. Bila ditan ...

takpelah, Tuhan tu ada. semoga sheols bahagia lah kalau betul sheols buat dajal kat adik mukhsin tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 24-10-2019 11:12 AM
Smlm iols tertengok cooking show apa ntah kat hypp tv. Aishah ni jd guest buat cheesekut. Bila ditan ...

Ha saya pun tengok gak rancangan tu. Tengok dia masak mee kicap. Dia letak satu kiub ayam dalam sup fishball tu .. kuah dia tak banyak pun.. lepas tu tambah garam lagi... tak masin ke hahahaha..

Ok untuk tak OT.. mulut dia jenis banyak bercakap kan.. pot pet pot pet .. tak tau la tu karekter sebenar dia atau depan tv je macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpela lelaki kaum kuat n leh je cr lain.. biar la kt si ecah ni happy2
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Truth will prevail soon.  Very soon!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121386s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list