Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5041
View
44
Reply

Tayang Otot Di Instagram, Afieq Shazwan Dikecam Guna Steroid?

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-10-2019 08:50 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi baru Afieq Shazwan dikecam netizen gara-gara berkongsikan foto di pusat gym yang kononnya bertujuan untuk menunjuk-nunjuk.

Afiq,22, yang aktif turun ke gym mendedahkan dia mengamalkan rutin harian itu sejak berumur 18 tahun untuk mengekalkan staminanya.




Foto IG




"Sebenarnya, saya dah mula masuk gym sudah lama, memang nak badan yang fit. Selain gym, saya juga aktif bersukan, main bola dan berbasikal, sedikit sebanyak dapat membentuk badan yang saya idamkan," katanya kepada wartawan mStar.


Afieq juga menjelaskan dia sudah lama pergi ke gym, cuma masyarakat yang mengecamnya itu tidak tahu.


"Cuma, orang luar tak tahu dan tak nampak. Apabila baju baru orang nampak, padahal saya dah aktif di gym sejak dulu lagi," katanya lagi.


Afieq juga pernah mengajak rakan artis ke gym di antaranya ialah Ismail Izzani


"Saya ada juga ajak kawan artis untuk menyertai senaman di gym seperti Ismail Izzani pun muka ke gym sebab nampak apa yang saya buat ini menjadi," katanya.






Foto Instagram






Foto Instagram



Namun, ada sesetengah netizen yang tidak berpuas hati dengannya dan melebelkannya menggunakan steroid untuk mendapatkan otot sasa.


Pun begitu, ada juga yang menyebelahi Afieq kerana bukan senang untuk mendapatkan otot sasa tanpa disiplin dan penjagaan makanan.





Foto IG




Mungkin yang tidak berpuas hati itu mereka yang cemburu dengan bentuk tubuk Afieq dan malas pergi ke gym. Jadi apa pendapat anda, salahkah kita menunjukkan otot di Instagram? CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa salahnya dia tunjuk... Uishhhhhh lengan dia... Arghhhh sesungguhnya kurex  tak keruan... Uishhhh muka pun comel.. Uishhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Otot kemain ye sado..Tp bila keluar je suara terus turn off
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Lazat sungguhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul2 tak keruan kurex ni. Sampai 2kali komen
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 10:17 AM | Show all posts
muda lagi ni...tggu masak ranum baru la nmpak delisyes sket....mcm wemy sahakkkk

kipidap dekk...

xyah nk tayang sgt leh x.....ngadaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-10-2019 10:39 AM | Show all posts
Kurex replied at 26-10-2019 09:39 AM
Apa salahnya dia tunjuk... Uishhhhhh lengan dia... Arghhhh sesungguhnya kurex  tak keruan... Uishhhh ...

kurex = kurek? = korek? = korek apa tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 10:42 AM | Show all posts
dia ni kan belakon astro ceria jadi budak2 skolah dlu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols saja ke yng xrembes dngan lengan peha popeye?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
gegayah kat sini, berdenting tak uolsss???
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-10-2019 09:39 AM
Apa salahnya dia tunjuk... Uishhhhhh lengan dia... Arghhhh sesungguhnya kurex  tak keruan... Uishhhh ...

Hahaha... kurex, u mmg tidak pernah tak mengecewakan!
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb heol stat belakon sjak kecik, rsa cam geli plk tgok sado2 gitu haha. Apapun budk ni pun bagus jg tgok tngkah lakunya. Nmpk hormat org n jnis x show off wlaupun kayo. Over ckt tu ada la
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah start balik ke trend jejanz body ketak2 ni?apa y best body ketak2 ni ek?x faham aiolzs..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 12:50 PM | Show all posts
iolls dah cuba kumpulkan jiran2 iolls untuk ulas perkara ni..tp hr ni weekends smua keluar bersama keluarga...iolls usaha buat wassup group untuk bagitahu perkara ni kepada jiran2 setaman iolls..... rata2 mereka sgt terharu dgr berita ini....terima kasih semua...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan camni kena jaga.. kalau tinggal jap lupa p Gym habis hudohh gelebeh..{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 02:13 PM | Show all posts
gay babi lahanat dah xsenang duduk
kejap komen mcm mufti
kejap komen mcm pondan sundal lorong
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tegap nye..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu nampak dia ni dekat event rumah TokTi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm dik,... Weols sokong adik semenjak big stage...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 06:56 PM | Show all posts
Aku tengok tak taste langsung.. Turn off dengan muka budak2 dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list