Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
19100
View
208
Reply

"Hanis Zalikha Kata Dapat Pinggang Kecil Sebab Essential Oil. Eh, Bukan Dia Memang Kerengga Ke?"

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-10-2019 04:10 PM | Show all posts |Read mode



"Nak tiru Kim Kourtney makan salad, so hidu oil sampai pinggang kecil, walhal memang dia kerengga pun."



Tak habis-habis lagi isu Hanis Zalikha bersama produk essential oil keluarannya.


Disebabkan 'overclaim', ada warganet yang tidak berpuas hati dengan eksperimen Hanis yang tidak logik.


Twitter



"Cakenis petite oil bantu saya disiplin makan salad dan ikan saja. Itu caranya saya dapat pinggang kecik."



Warga Twitter menegaskan yang jika benar minyak pati itu mampu mengurangkan selera makan sampai boleh kurus, memang ia sangat menakjubkan.









Bagaimanapun, ia  tidak boleh dibuktikan kerana Hanis memang sedia kurus pun!


Ig




Selain itu, dipersoalkan juga hasil kajian dari universiti luar negara yang kononnya menyokong produk sebegitu. Walhal apabila diselidik, kesahihan artikel dari institut yang 'who are yous'  itu sangat diragui.






Kalau benar bagai ditulis ini, jadi macam mana nak dapat pinggang kecik macam Keknis? - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-10-2019 04:21 PM | Show all posts
Perasan tak, Keknis kalau nak keluarkan produk baru rajin benar dia post cerita pasal anak2 dia yg adorable dan resipi masakan supaya menjadi idola bbnu dan mbnu.

dia selalu tunjuk dia memasak dan share resipi, tapi kalau tgk betul2 portion dia masak tu mmg cukup utk sorang makan je. makanya, dia sejenis tak makan sangat pun walau dia claim dia seorg foodie.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Keknis bukan jenis x makan banyak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:25 PM | Show all posts
propanya dia ni
da memang sejenis kerempeng
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Rsa dr zmn ank dara lg dia mmg kurus tinggi kn.. Xprnah nmpk dia gemuk pn... If dia ckp dia gemuk pn, tu dlm pikirn dia ja sbb bg dia itu adlh gemuk.. Bg kta yg normal ni anggap dia kurus ja..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak rasa berdosa ke menipu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh mmg jnz kurus...masa ngandong pun kurus... Prt je bsr tu pun xbsr mna...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:40 PM | Show all posts
it's all about $$$$$ bijjjj
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:41 PM | Show all posts
sejak azali memang kurus kerempeng...
ce sponsor kak adibah utk try, berhasil tak...sapu2 da kuruss
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:42 PM | Show all posts
dlm fb ada baca masa kes
kekrul dok diri kan kekcah
ada ex jiran kekrul ckp
keknis mmg kurus mana penah gemuk

membongak je  
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah.. Apa kata minum je minyak tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:51 PM | Show all posts
sebodoh2 keknis ni buat product mcm ni propa sana sini ckp mnyak dia berkesan sedangkan dia duk up la dia makan salad hari2

bodoh lagi si pembeli itu

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
prouk sampah pprt untuk pembeli bodoh lembam sampah pprt jua..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:55 PM | Show all posts
baru tgk igs dia buat sotong goreng tu

aaaah la portion sikit sgt
rasanya cukup2 utk si usop tu kot

maknanya dia idak la makan pon kan?
mmg meratah salad je hari2

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:55 PM | Show all posts
itupon ramai bbnu yang teruja memuja macam hanat
bodoh sangat ekk

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok ker cari makan dengan cara cengginih
Tak habis2 up kan cerita yang bukan2 feed netizen
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
If betul berkesan apasal tak bg to kakak dia buat testimoni
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:00 PM | Show all posts
sape la bodoh try minyak tu. buat hbs duit je. kemain tgk sold out. rajin chuols mengidolakan keknis ni ekkk. latest tgk resipi sotong ape bnda ntah tu mcm tak selera je. ramai plak tu yg try
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Keknis memang kuruskan. Bila masa dia gemuk?
Dulu selalu baca blog dengan tngok vlog dia. Tak pernah nampak dia gemuk. Waktu dia masuk pertandingan tu pon dia kurus. Waktu dia pregnant pon perut je kedepan, part lain semua slim.

Siapalah yg beli minyak tu. Harap dorang cari gambar keknis dulu2. Dia tak pernah gemuk pon.

Kalau Aizat Amdan jual ubat kurus boleh lah percaya. Sebab drastik berat badan dia dari zaman AF tu. Tapi nasib baik dia JUJUR, terus terang cakap sbb jaga makan dan senaman
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Penipuuu......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list