Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11573
View
213
Reply

Fizo Omar Nak Kahwin Lagi, Tapi Status Duda Buat Ramai Takut Mendekatinya

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-11-2019 03:46 PM | Show all posts |Read mode
Selepas bercerai Julai lalu, Fizo Omar mengakui ramai yang takut untuk mendekatinya kerana status duda yang disandang.


Sebagai seorang lelaki, pelakon ini juga mempunyai hasrat untuk berkahwin lagi dan mahu mempunyai ramai zuriat.




Foto: IG




Namun, setakat ini dia masih belum mendapat pengganti Mawar Karim.


Tumpuannya kini diberikan sepenuhnya kepada anaknya, Maryam.


"Setakat ini, saya belum bertemu pengganti, mungkin kerana saya sendiri tidak berusaha mencari teman hidup. Apatah lagi, fokus ketika ini diberikan kepada Cik Yam (Maryam) dan kerjaya. Insya-Allah, apabila tiba masanya nanti, adalah (jodoh)," katanya kepada Berita Harian.




  



Mengenai perkembangan kerjaya, Fizo sekarang tengah sibuk di lokasi penggambara drama berisiri untuk TV3.

"Saya menerima tawaran menjayakan drama arahan Shahrulezad, dengan membawakan watak jahat. Menerusi lakonan terbaru ini, saya sedia untuk dicaci. Malah, saya sendiri geram melihat lakonan yang dijayakan.

"Menurut pengarah, saya membawakan watak jejaka berwajah kacak, namun karakter hitam. Saya mencabar diri dengan membawakan karakter berkenaan kerana sebelum ini, selalu sahaja diberikan watak baik," tambahnya.




  



Semoga Fizo dapat jodoh yang diidam-idamkan nanti. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif nak keluar statement ala ala hot daddy ni kenapa? Supaya mawar rasa menyesal ke camne?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kurex ada fizo.. kurex tak kisah dgn gelaran duda tu.. tau tak, masa fizo kata dh cerai, kurex la orang baling gembira
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 03:52 PM | Show all posts
banyak dah job heols lepas menjanda..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 03:56 PM | Show all posts
rasanya org takut bukan sebab status "duda" tp sb set2 sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 03:57 PM | Show all posts
Kurex replied at 5-11-2019 03:50 PM
kurex ada fizo.. kurex tak kisah dgn gelaran duda tu.. tau tak, masa fizo kata dh cerai, kurex la or ...

SEMOGA KUREX
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:02 PM | Show all posts
harulah byk job lps menjanda, kalau tak harapkan siapa lagi.. ye dok?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:06 PM | Show all posts
are you sure sebab status duda? bukan atas sebab2 lain?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:07 PM | Show all posts
Minta la mak carikan..

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:08 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 5-11-2019 04:06 PM
are you sure sebab status duda? bukan atas sebab2 lain?

Hahahahah...kannnnn
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:10 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 5-11-2019 03:56 PM
rasanya org takut bukan sebab status "duda" tp sb set2 sskjp

BINGO

nora bagi spuloh bintang
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Reason why they are afraid to get close bukan sebab duda kot pizo..sbb ramai ja duda yg dikejarin...mayb sebab lain..acah hot jgk kmu ni ya?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:14 PM | Show all posts
Kurex replied at 5-11-2019 03:50 PM
kurex ada fizo.. kurex tak kisah dgn gelaran duda tu.. tau tak, masa fizo kata dh cerai, kurex la or ...

all the best Kurex..

yg merah itu saga
yg comel itu Kurex

#donepuji


Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:16 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 5-11-2019 04:24 PM

"Status Duda Buat Ramai Takut Mendekatinya"........ YA AMPUN PIJO TAK SEDAR DIRI LAGI HANG NI , rajin betul hang meng "up" kan diri.  (sajaaaa lagi nak ckp utagha, bagi nampak kontra)
meh aku listkan kan sebab apa depa takut
1. takut dgn hang takde duit
2. takut dgn mak hang
3. takut dgn adik badik hang, sorang pinjam kereta, sorang buat kongsi maid anak & smua yg menumpang
4. takut dgn sskjp
5. takut tak dapat beraya dgn makpak sendiri
6. takut takde privacy dlm rumah
7. takut kena paksa makan tomyam
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:17 PM | Show all posts
Kurex replied at 5-11-2019 07:50 AM
kurex ada fizo.. kurex tak kisah dgn gelaran duda tu.. tau tak, masa fizo kata dh cerai, kurex la or ...

jom bermadu kurex
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:23 PM | Show all posts
kawin dgn fizo kena kawin dgn sskjp plus jiran2 sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:24 PM | Show all posts
watak jejaka berwajah kacak
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Xberjaya ke memikat c hawa pembaca berita tv3 tu?
Try la pikat lopa..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Eww..promote diri..orang takut nak dekat ngan si pijo ni sebab nampak sgt sengkek tak berduit. Lepas menjanda dan2 buat channel youtube sendiri..nampak sgt tak prepared hidup tak ditanggung gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 04:34 PM | Show all posts
wow perasan dia tahap dewa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.170172s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list