Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18859
View
214
Reply

Daphnie Iking Dikecam Buang Bulu Kemaluan Pun Tunjuk Pada Anak

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-11-2019 01:18 PM | Show all posts |Read mode
Pernah dengar Brazillian Wax? Kaum wanita mungkin tahu sebab ia adalah antara kaedah yang digunakan untuk membuang bulu kemaluan.




Kredit foto: IG




Golongan artis memang biasa lakukannnya dan salah seorang daripadanya adalah Daphne Iking.


Di Insta Story dia ada berkongsi mengenainya. Siap muat naik gambar, okey!













Katanya, anak perempuannya, Iman Daniella sangat teruja melihat kaedah tersebut.


Niat Daphne hanya mahu berkongsi, tapi bila perkara ini sampai di Twitter, banyaklah pula yang berasa kurang senang.


Salah seorang pengguna Twitter kata, ianya sangat pelik bila anak melihat kemaluan ibunya.










Ada juga yang kata benda sebegitu sepatutnya tidak perlu dikongsikan kepada umum.

"Buat malu je! Tak payah nak tunjuk moden sangat," kata mereka.










Mungkin Daphne hanya untuk suka-suka saja, tak sangka pula kena hentam begini.


Apa pendapat anda? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
what daaa... urbannya sis anak dah besar pandai bercakap dibaginya tengok pepek?? pastu sis gi hupload? nape tak amik gambo tiram tu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila hidup takde batasan
Tiada pedoman
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mgkn ini salah satu silibus pendidikan seks???
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention whore.  Dia ingat dia sorang ja yang pandai bersihkan seluruh badan. ..

Ada sesetengah tu ralit bercerita kat umum cara nk bersihkan anu. ..macam orang lain tak reti gamaknya. ..orang pun buat tapi X delah nk bodoh bgtau satu dunia..

Mentally sick. ..nak muntah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:29 PM | Show all posts
segannya lahai....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak malu ke weii
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah aku bukan kat malaysiaaa.  Giloo.  One day x mustahil ank tengok mak pak berji***.  

Or aku yang terlalu kampung dot com
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry i org kg...xbleh terima semua nie
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:32 PM | Show all posts
....... Ya Allah....apa sudah  jadi?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:36 PM | Show all posts
cukup bulu cekpit pun kena bagi tau satu dunia ke

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:38 PM | Show all posts
iols okay jah kalau anak pompuan sheols tengok masa waxing tu...
tapi perlu ke pos dekat IG.... choyyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:42 PM | Show all posts
nape xpost sblom ngan selepas wax tu..indah sgt ke smpai kne gtau 1 dunia
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow open minded sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:48 PM | Show all posts
Bodoh tanpa sempadan. Fullstop.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti dia pernah ehem2 dpn anak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:49 PM | Show all posts
Dorang ni dah biasa kot, kita je agaknya kuno
Tapi memang awkward gila.. Iols dgn adik2 perempuan pun malu kot
Nak tukar baju pun kunci pintu takut kang tetiba dorang masuk
Kadang2 lupa kunci pintu, tetiba dorang masuk kelam kabut nyorok belakang pintu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow urbannya?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 8-11-2019 02:02 PM

Bestie Lisakayu ni

Anyway td meols bace kt twitter dekat thread kisah dia ni la, ada org tumpah teh tweet bgtaw kwn dia penah kerja dgn si attention seeker ni, sheols & husband sempat mengongkek seround dlm bilik persalinan sebelum buat show. Siap ada bunyi2 lg kedengaran

Edited: baru perasan dlm ss tweet kat atas tu ada skali terselit kisah ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116259s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list