Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7008
View
99
Reply

Aksi Sarah Suhairi Belanja Dangdut Di Korea Dapat Perhatian Ramai. Terus Trending No 1!

[Copy link]

Author: Kalel       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-11-2019 10:16 AM | Show all posts |Read mode
Aksi comel penyanyi Sarah Suhairi mendapat perhatian ramai sebaik sahaja sebuah video dikongsikan di laman Youtube.


Sarah Suhairi, 19, telah dijemput oleh saluran Youtube Blimey untuk ke Korea Selatan bagi satu kandungan video. Menerusi video itu, banyak aktiviti dilakukan ketika berada di negara K-Pop itu. Memang mengujakan.



FOTO : IG




Namun, apa yang mengejutkan Sarah ialah beliau dikehendaki untuk menyampaikan lagu dangdut kepada peminat di sana. Biar betul!







Tambah Sarah lagi, beliau pada mulanya risau tentang penerimaan penonton di sana, namun tidak menyangka persembahan dangdut ini mendapat pujian ramai.







Menerusi lagu 'Senggol Senggolan, Cubit-Cubitan', aksi Sarah Suhairi mendapat perhatian ramai sebaik sahaja video dikongsikan di laman Youtube.



Malah, ramai di kalangan warganet berasa terharu kerana Sarah membawakan nama Malaysia dengan baik menerusi persembahan hebatnya.


Selain itu, difahamkan video tersebut trending di tangga pertama menerusi Youtube. Hebat betul!


Alahai, makin rancaklah demam Korea di kalangan orang kita ya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:19 AM | Show all posts
mmg bangga sgt, Thanx to Blimey invite Sarah pergi korea and arrange all activities untuk dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat ,dapat  buat  show kat Korea!
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:48 AM | Show all posts
dari big stage dah nmpak potential sarah ni. very young and professional and can mingle around well. go girl. pedulikan acik bawanger semua move forward.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
First time aku ngk dangdut dlm kesopanan gini..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 11:00 AM | Show all posts
Comel, tahniah dik berjaya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap sarah ni cakap english..
Naim daniel ngn ismail izzani out

Teringat satu episod blimey dgn ismail izzani..
Ismail ckp oppa.. Saranghaeyo
Blimey tanya do u know what oppa means?
Ismail cakap No
Hancuss
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully ada peluang besar dia kat sana. Tambah2 dia dah rapat dgn han byul
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Good job sarah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:04 PM | Show all posts
die ni muke dgn cara ckp mcm liyana jasmay aka LJ
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Blimey pun dh upgrade video2 depa..
Bbnding dulu la..tp iols ok tgok sarah ni..xgedik mana..speaking pun ok..xprnh kenal pun..tp tgok video dia nyanyi lagu blackpink kat big stage tu..mmg
Bangga jgk dgr..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Terganggu tgk hidung kembang
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 01:49 PM | Show all posts
Iols kenal dia ni thru Big Stage 1st season
Masa tu dah jatuh cinta dgn karakter dan personaliti dia
Plus 2 single dia mmg sedap, Nyawa & Raga dgn Rise
Suara sheols mmg sedap didengar
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:06 PM | Show all posts
cute sarah, tak perlu nk cocok bedah muka pon ley mendonia soon.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats dik
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 04:17 PM | Show all posts
nice la eventhough baru harini dengau nama dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 04:24 PM | Show all posts
bgus lah hanbiyul ke msia, dia ke korea. ke korea ke kita? ehhh!
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Minat dia ni.
Tahniah!semoga suksess..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 04:30 PM | Show all posts
kaoru44 replied at 11-11-2019 12:09 PM
Blimey pun dh upgrade video2 depa..
Bbnding dulu la..tp iols ok tgok sarah ni..xgedik mana..speakin ...

terabur je pun speaking dia tu... grammar bnyk x betul... hahaha.. ha kecam.. kecam..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg adorable sgt sarah ni. Boleh kata underrated. Dia perform lagu blackpink dkt big stage tu wow sgt. Lagu baru best gila
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104242s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list