Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7934
View
109
Reply

Bekas Suami Fasha Sandha Dikecam Cium Mulut Anak Perempuan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-11-2019 03:21 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang dah bercerai tapi hubungan tetap terjalin mesra.


Macam Fasha Sandha dan bekas suaminya, Rizal Ahsram, kedua-duanya boleh berkumpul bersama meraikan hari jadi anaknya, Putri Raysha Jemaima baru-baru ini.


Foto: IG


Di Instagram, Fasha ada berkongsi saat-saat indah di sekitar majlis anak perempuannya itu.


Namun ada satu gambar Rizal atau lebih dikenali sebagai Jejai mencium mulut Jemaima telah menimbulkan rasa kurang senang rami pihak.


  



Di ruangan komen, ada yang bernai menegur dan mempersoalkan tentang perkara itu.


Katanya tindakan bapa mencium bibir anak perempuan adalah tidak manis, terikut-ikut macam orang Barat pula.


  



  



Tak perlu nak cium di mulut sedangkan boleh sahaja cium di dahi. Apatah lagi bila ianya ditayang kepada umum.


Ada juga yang kata ciuman sebegitu hukumnya haram.


Mungkin itu cara seorang bapa nak tunjuk kasih sayang terhadap anaknya.


  



  



Setakat ini tiada respons yang diberikan dari Fasha mahu pun Jejai sendiri.


Tapi sebaiknya lebih indah kalau menjaga batas bagi mengelakkan perkara-perkara yang tak diingini berlaku. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia biar la dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:43 PM | Show all posts
aku dah agak dah komen cenggini keluar bila tgk video tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:45 PM | Show all posts
Knp lah anak sulung Fasha tu asyiklah berambut Abu Bakar Elah
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak semua mak pak yg cium mulut anak ni pedo dan anak bukan akan terpengaruh nak cium cium org sebab cium mulut mak pak, tapi mentaliti close minded ni mesti nak kita ikut cara mak pak dia besarkan dia kalau lain sikit dah kira pesong jauh nyampah
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:51 PM | Show all posts
biarlah dia nak kiss anak dia.

bukannya dia kiss ibu kepada anak dia pun.


Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex laki abby pon sama kan. Dn pernah kena tegur gak. Ramai retis now cium mulot anak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bosan jugak cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 12-11-2019 03:45 PM
Knp lah anak sulung Fasha tu asyiklah berambut Abu Bakar Elah

Klau xsilap i sbb dkt dahi ada tanda lahir besar. Tp lg sorok lg org nmpk. Suggestion i, buat la laser treatment. Duit kan byk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ozlyn nampak sado
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa lantak hang la nk cium ank. Tp mcm xmanis kalau bapak dgn ank girl. Dan kalau nk buat xperlu ditayang pd public mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni macam orang kecam david beckham lah sebab comolot anak pompuannya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jadi stendet eh comolot gitu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:00 PM | Show all posts
Terkejut I, ingat bekas suami cium mulut pasha
Ya ampun , maafkan I yg rabun tahap buta
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut tengok pompuan yg dgn rita sosilawati, ingatkan acik/nenek mana tadi, nyanyi birthday sedap betul, tengok betul2 baru perasan tu saerah rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:17 PM | Show all posts
anony-mous replied at 12-11-2019 03:56 PM
Klau xsilap i sbb dkt dahi ada tanda lahir besar. Tp lg sorok lg org nmpk. Suggestion i, buat la l ...

Buruk nau ke tanda lahir tu chuols?
Bakalan mencacatkan penampilan anak sheols ke?
Hmm...lelaki kot, x pe rasanya kalau ada tanda2 atau parut2 ni
Baru maskulin, x yah lah nak berwajah metroseksual sangat
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo..rasulullah saw kan cium mulut Hasan r.a dan Husin r.a
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:20 PM | Show all posts
penghuni2 gua baru keluar...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 12-11-2019 04:17 PM
Buruk nau ke tanda lahir tu chuols?
Bakalan mencacatkan penampilan anak sheols ke?
Hmm...lelaki  ...

Boleh tahan besar jgk tanda tu . Tu i ckp kalau berduit pegi la treatment. Ada je kwn sek ren i prempuan , tanda lahir separuh muka. Elok je kahwin beranak pinak
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 04:21 PM | Show all posts
bosan betul gossip mcm ni.... xde cter best ke harini?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109511s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list