Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3019
View
71
Reply

¡°Jangan Buat Kami Menontonnya¡± - Marina Tak Restu Filem Baru Mahathir

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-11-2019 04:34 PM | Show all posts |Read mode
"Keluarga saya lebih suka tiada sesiapa menghasilkan filem, filem bografi, muzikal, kartun atau apa saja mengenai kami kerana ia memalukan."


Anak sulung Perdana Menteri, Marina mendakwa filem biografi berkaitan Tun Dr Mahathir Mohamad tidak mendapat restu daripada keluarga Seri Perdana kerana merasakan akan jadi memalukan keluarganya.




Kredit foto: MalaysiaKini



¡°Jangan buat kami menontonnya,¡± tegas Marina sekiranya pembikinan filem itu diteruskan.


Memetik MalaysiaKini, 'Mahathir: The Journey' arahan Prof Dr Mohamad Hatta Azad Khan dan terbitan Reliance Media Group itu baru saja dilancarkan dalam satu sidang media di Petaling Jaya, baru-baru ini.




Kredit foto: Media Hiburan



Bakal menampilkan Ning Baizura yang memegang watak Marina sendiri, filem itu merangkumi 16 tahun kisah perjuangan Dr Mahathir yang bermula dari persaraannya selepas 22 tahun memimpin negara hingga kembali berkhidmat pada 2018.




  



Menurut Marina, pihak produksi tidak ada meminta izin sebelum menghasilkan filem mengenai keluarganya.

¡°Mereka tak (meminta kebenaran). Saya hanya kata kami tidak menyokong ini, atau pun yang lagi satu itu (filem berkaitan Hasmah),¡± katanya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 04:37 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 13-11-2019 04:38 PM

ehh ehhh tetibe plak i rasa nak jadi team marina (kat part tak perlu filem je lah )
cite peee yemm ni kanggg byk fakta tak betul tapi  emmmm i tak suke peee yemm sebb pee yeeemmmm selalu kata melayu malas.ehh daku pening  


Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 04:44 PM | Show all posts
aku pun tak sokong..mcm rasa tak perlu. tapi yg tak sokong ni Marina ja. Che Det tak kata apa..maybe kalau Marina tu bukan dilakonkan oleh Ning okey ja kot.

nak saing rudy habibi-ainun ke nih... yg ni best gilehh
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ade yg nk g tgk ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 04:48 PM | Show all posts
ooo lisdawati jd izzah... kekdahnya iols pn kowser nk tgok sbb yg bawa watak Tun M tu x sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 13-11-2019 03:48 PM
ooo lisdawati jd izzah... kekdahnya iols pn kowser nk tgok sbb yg bawa watak Tun M tu x sesuai

Mcam xsesuai je casts dia except maybe pojiah latep. Ni filem syok sendiri. Harap melingkop.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nfaaa replied at 13-11-2019 04:44 PM
aku pun tak sokong..mcm rasa tak perlu. tapi yg tak sokong ni Marina ja. Che Det tak kata apa..maybe ...

Kalo watak marina dibwk oleh diana daniella baru ok.. kih kih
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
filem kipas selagi boleh
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaha. Macam kelakar pulak.

Kenapa tak tanya dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:09 PM | Show all posts
elehhhh.  malu2 lembu pulak kau ye.  tang sokong maksiat kau tak malu.  musibat....  
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:15 PM | Show all posts
dah tu macam mana boleh jd cerita ni kalau takde izin watak2 yg sebenar.. haih sis konpius..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:21 PM | Show all posts
According to the producer, PMO bagi approval. Script pun approved by PMO.

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:23 PM | Show all posts
blh la kot kutipan tiket dlm rm50k ja.........
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun x nak.. kami pun x nak tgk.. perlu ke filem bagai...biografi cam kat astro tu dahler
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut buat filem psl Najib.lagi bagus.psl rmai tk tau psl dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:38 PM | Show all posts
batmana replied at 13-11-2019 05:33 PM
Patut buat filem psl Najib.lagi bagus.psl rmai tk tau psl dia

akak kalo ada pilem kakros lagik akak setuju
tolong order umie aida jd mak dukun
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
1st step strategi marketing promotion dia..ok berjaya. bikin panasss..
kalau marina x bising..iols pon x tau ada citer ttg apak dia. iya2 marah..x izin walhal dlm hati..mai lah ramai2 dtg nonton ye.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang sejarah Ayah engko keluarga Dan keturunan dia Hina...memalukan!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pestaim datuk seri setuchu dgn marina hehehe mmg memalukan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 06:03 PM | Show all posts
Buat pilem psl rosmah la.. yang sebener bener punye.. kalah pilem munafik pecah panggung pecah umah semua la gamaknye.. ada brannnnn?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118825s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list