Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3711
View
45
Reply

"Awak Seorang Je Lelaki Yang Boleh Hadap Degil Dan Perangai Sepah Saya" - Nabila Huda

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-11-2019 05:42 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini, Nabila Huda meraikan hari ulang tahun perkahwinannya di sebuah restoran.


Ada juga dia berkongsi beberapa gambar dengan ucapan yang cukup manis buat suaminya.




  


"Tahniah Mohd Izwan! Awak berjaya bersabar dengan isteri awak yang penuh drama dan emosi yang unpredictable ni.

"Tak ada lelaki selain awak yang boleh bersabar dengan degil saya yang luar biasa ni."


Tambah aktres ini lagi, suaminya memang cukup bersabar dengan karenahnya seperti mengigau bercakap, bertumbuk, menangis dan macam-macam lagi.




  



Bukan itu sahaja, Nabila juga memuji suaminya yang cukup memahaminya dalam apa jua situasi.


Tahun ini adalah tahun keempat mereka bersama sejak bernikah pada Disember 2015.




Kredit foto: IG




Paling membuatkan Nabila atau lebih mesra dipanggil sebagai Abil adalah kejutan yang diberikan suaminya.


"Fuhhh dinner jepang weh..Fine dining! Thank you for tonight love."


  



Kalau dah sayang dan cinta, degil macam mana pun tetap kena layan.


Semoga sentiasa berbahagia hingga ke syurga ya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam kupu2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
memang boleh nampak dia jenis tak berkemas
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang bodoh mana yang nak tau benda2 yang dia bagitau ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mohdcrow replied at 13-11-2019 05:56 PM
Orang bodoh mana yang nak tau benda2 yang dia bagitau ni?

Followers yg 2.6m Tu la kot... Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kebabomb at 13-11-2019 06:34 PM

Jangan  terlalu selesa dengan perangai sebegitu..walau Laki bodoh-bodoh alang... ikut semua kemahuan... dan diri sendiri tak ada niat berubah, lama-kelamaan jemu jua....
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung dapat bini low maintainance macam ni, tak serabut toklaki gigih nak beli Audi nak beli rumah banglo bagai, nak pakai beg LV and dress up branded 24 jam siap sebut harga walaupun berbinikan retis,

Happy Anniversary Abil, Semoga yang baik2 sahaja untuk lu dan keluarga lu, kesederhanaan lu gua puji, kekal lah begitu Abil sampai AJM, terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 06:38 PM | Show all posts
ciri2 isteri toxic ..... kalo tok laki mampu layan ok lah.

retis mangkin ramai punya mental problem . mild mental problem .

jgn sampai jadi princesscikki




Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy Anniversary Abil.. till jannah laaa ye... a piece of advice, dont take things for granted.. haaaa giteww tetba kaka sbuk nk nasihat mcm kn ko baca... hehehehehe... org laki ni mmg nmpk cool ilek2, skali meletup, dia x pndg blkg dh.. be grateful n thankful...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Suami hang bukan bersabar tapi dah laki hang pun sama. Tgk ala ala mat rempit ala paham sgt gitu gitu jelah perangainya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga terus bahagia...
Till jannah kata orang.

Lain2 hal, sendiri hadap.
Kita doa yang baik2 aje untuk mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslaaaah.. til jannah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi Bert ni mmg baik pun..peramah dan pemurah orangnya.. Rezeki abil dpt suami yg baik2 cm Bert ni.. Alhamdulillah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga abil bertambah baik..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la laki kau x kisah kau menyeksi.. menyepah... wht eva la.. sebab xde masalah nk jaga prangai depan mentua..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
coyote_ugly0911 replied at 13-11-2019 07:12 PM
Happy Anniversary Abil.. till jannah laaa ye... a piece of advice, dont take things for granted.. ha ...

eh eh bkn sma ker dgn idola uols.......
mentang mentang dpt laki baik nerd ikut sumer maner bini nk pegi nk bejimba sana sini.......
lama lama tggu maser bosan chow..........

lama mner sgt nk bthn uols......
beranak pn tak nmpk byg.....
kasian laki..........ahgitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 13-11-2019 06:38 PM
ciri2 isteri toxic ..... kalo tok laki mampu layan ok lah.

retis mangkin ramai punya mental prob ...

same la mcm idolat uols......
toxic bwk pgaruh buruk pd laki.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 09:17 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 13-11-2019 08:57 PM
same la mcm idolat uols......
toxic bwk pgaruh buruk pd laki.....

Yang itu acik2  badigol lihat sebagai toxic kerana mereka kecewa DIA pilih isteri yang tidak bertudung. Acik2 badigol masih tak boleh terima...... gituuuuu. sabar lah ye acik Badigol.....



Kalau tak silap si Nabila ini pernah masuk hospital kerana putus cinta dgn boifren dia kan. Retis juga .....

  


Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 09:32 PM | Show all posts
coyote_ugly0911 replied at 13-11-2019 07:12 PM
Happy Anniversary Abil.. till jannah laaa ye... a piece of advice, dont take things for granted.. ha ...

ada makcik meroyan tang abdol. tak bleh terima hakikat abdol pilih isteri wantita yg tidak bertudung.....





Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
SayaSayangMama replied at 13-11-2019 07:18 PM
Suami hang bukan bersabar tapi dah laki hang pun sama. Tgk ala ala mat rempit ala paham sgt gitu git ...

Tu yg i pikir. Kalu laki jenis pengemas, xde nye boleh sabar lama2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115117s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list