Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6427
View
137
Reply

"Set Filem Malaysia Macam Nak Shooting Youtube, Produksi Lemah" - Zahiril Adzim

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-11-2019 11:12 AM | Show all posts |Read mode
Cara bekerja di set penggambaran sesebuah filem di Malaysia lemah dan langsung tak ada perubahan!


Itu kekecewaan yang diluahkan sendiri oleh Zahiril Adzim.




  



Menurutnya, bukan hanya pihak produksi malah kebanyakan artis tidak profesional sampai dia sendiri tak sanggup berdepan dengan situasi berkenaan.


"Dah 10 tahun sama juga, masalah sama. Jadi daripada saya mengamuk di set, lebih baik saya elak dan beri pada orang lain.

"Cara kerja di set pun lemah. Daripada saya masuk industri sampai sekarang tak berubah," katanya kepada mStar Online.




Foto: IG




Aktor ini juga mengakui yang dia nak memperlahankan karier dalam lakonan dan akan lebih selektif dalam memilih watak.


"Saya bukan berlakon untuk survive sebab fasa itu dah lepas. Saya tak menentang karya yang bersifat hiburan semata-mata, tapi biarlah seimbang supaya ada filem yang boleh dibanggakan di tahap antarabangsa," tambahnya.




  



Bukan itu sahaja, Zahiril akan bersetuju berlakon selepas mempertimbangkan beberapa faktor.




  



"Ada perkara saya kena tengok dulu. Misalnya, ada kawan-kawan yang saya pernah kerja bersama dan saya tahu mereka mungkin tak akan menimbulkan masalah banyak.

"Saya nak pergi set yang happy, bila orang tengok mereka tahu ini set untuk filem bukan set yang nampak macam nak shoot untuk YouTube." - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka betul tgk muka bini si Zahril ni. Lembutttt je. Sweet namatey.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
suka tengok dia.. dan lakonan dia.. beto apasal makin lazat?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 14-11-2019 11:14 AM
Suka betul tgk muka bini si Zahril ni. Lembutttt je. Sweet namatey.

Nmpak je sweet namatey uols.. tapi hermmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:30 AM | Show all posts
Carcosa replied at 14-11-2019 11:14 AM
Suka betul tgk muka bini si Zahril ni. Lembutttt je. Sweet namatey.

kan..dulu time selekeh pun comel
skrg bertambah comel


Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:31 AM | Show all posts
buat cantik2 pun xguna ujung2 nti org tgk video OKU kt youtube
iols lebih suka video youtube cam omeleto
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
realist_13 replied at 14-11-2019 11:23 AM
Nmpak je sweet namatey uols.. tapi hermmmmmm

I ade bnyk mase untuk dgr sambungan tapi u tu...... Tumpahkan pliz huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok: buat cantik2 pun xguna ujung2 nti org tgk video OKU kt youtube iols lebih suka video youtube cam omeleto


Buat filem susah payah tp orng buat yt mengarut beberapa minit dpt jutaan untung bebas cukai. Alepsokree pun dpt 50k sebulan hasil korng tngok yt dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Try p Indonesia la cuba nasib kat sana mcm Bront palarae tu. Untung dia skrg back to back filem dia skrg. Kalau masih kat sini, memang takat tu je lah periuk nasi kau tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah budget ciput nk swt gempak cmne
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 14-11-2019 11:41 AM
I ade bnyk mase untuk dgr sambungan tapi u tu...... Tumpahkan pliz huhu

Ni sbb trkena dgn iols n few closed ppl la... based on iols pnya pandangan, tiada kaitan dgn anyone else... myb dgn fans dia tk gitu la kot... quite snobbish in person... myb iols ni nan hado marhaen je kot, adik iols pn trkena jgak. If uols attending  a small gathering less than 10 ppl, takkan tak salam kan, siap buat muka mata ke atas, just becos weols group lain dari group host tu, which is dia punya kawan. Mybe sheols rsa superior & famous kot kat this town. Plg tragis adik iols 2 kali trkena, hari yg sama, kenduri rmh lain2. Adik iols pnya meluat, smpai la ni, tgok je muka bini dia, rsa cam eurghhhh, please....  
Few ppl yg dtg dgn iols pn surprised bila org lain dtg brsalam each other, she just buat dekkk je, wth sngt la perangai

But husbnd dia mmg gentleman, sejenis friendly type, brlakon pn best kan kan..

Ok, done mmbawang... nak cite lelebih tak boleh uols, nnti ada plk yg notis siapa iols ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:03 PM | Show all posts




hurmmmmm apasal mata aku nampak zahiril ni macam si kevin alejandro...sipi sipii je laa
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:10 PM | Show all posts
realist_13 replied at 14-11-2019 03:23 AM
Nmpak je sweet namatey uols.. tapi hermmmmmm

betul2...

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:15 PM | Show all posts
wei zahiril cerite ko yg kron tu cam ape2 ntah,,mcmane la ko ble belakon dlm cite gitu,,nyesal aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 14-11-2019 02:10 PM
betul2...

Konsep when u know, u know
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
realist_13 replied at 14-11-2019 12:04 PM
Ni sbb trkena dgn iols n few closed ppl la... based on iols pnya pandangan, tiada kaitan dgn anyon ...

Huhu.. tp kl tgk muke dia pun walaupun syomel tapi ade aura kekwat gak.. kalau few times dh terkene tu maksudnya mmg perwatakan dia cmtu la kan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:12 PM | Show all posts
realist_13 replied at 14-11-2019 11:23 AM
Nmpak je sweet namatey uols.. tapi hermmmmmm

why uols?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:15 PM | Show all posts
realist_13 replied at 14-11-2019 12:04 PM
Ni sbb trkena dgn iols n few closed ppl la... based on iols pnya pandangan, tiada kaitan dgn anyon ...

oic... tak menyempat nak scroll tadi rupanya dah ada sbb
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:17 PM | Show all posts
Kurex replied at 14-11-2019 11:18 AM
suka tengok dia.. dan lakonan dia.. beto apasal makin lazat?

chuolls abang zahiril nih pun leh tahan... bojang lagikkkk

tibahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 14-11-2019 03:17 PM
chuolls abang zahiril nih pun leh tahan... bojang lagikkkk

tibahhhh

apa nama abg dia???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.160550s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list