Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10456
View
125
Reply

Datuk Red Bersyukur, Adira Tak Jadi Nak Bercerai

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-11-2019 01:11 PM | Show all posts |Read mode
Bulan lepas, kecoh bila penyanyi Adira dikatakan sudah memfailkan perceraian terhadap suaminya, Datuk Seri Adnan Abu atau Datuk Red.


Walaupun Datuk Red menyatakan hubungan mereka masih baik, namun Adira pada masa itu betul-betul nekad dengan keputusannya.




Kredit foto: IG




Kemelut semakin membuatkan hati Datuk Red resah apabila dalam masa sama, anak perempuannya juga bercerai.



BACA: Sudahlah Sedih Dengan Adira, Sekarang Anak Perempuan Datuk Red Pula Nak Bercerai


Namun, kini nampaknya dia sudah boleh menarik nafas lega dan bertenang.




  



Menurut satu paparan skrin yang dimuat naik di Insta Story miliknya, Datuk Red meluahkan rasa syukurnya kerana Adira didakwa mahu menarik kembali permohonan cerai.




Kredit foto: IG





Tak pasti pula siapa sebenarnya Fira kerana Datuk Red tidak menjelaskannya dengan lebih terperinci.


Difahmkan menerusi mesej tersebut, tindakan itu dibuat atas sebab anak-anak.

"Adira rasa untuk anak-anak, Adira tak nak cerai."


  



  



Sekiranya benar, tahniah kerana berjaya memulihkan kemelut rumah tangga yang melanda.


Kita tunggu pula apa sebenarnya yang terjadi dari mulut Adira sendiri nanti. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tentula lega. Bukan murah kalau nk kawin lain. Duit pun nak hado.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
habisla jap lagi dia datang toron chuols, habislahhh dia dah uhhh uhhh dengar tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:21 PM | Show all posts
Alhamdulillah. Selagi suami tu masih menjalankan tanggungjwb memberi nafkah dgn baik utk isteri n anak2, serba cukup semuanya wpun x mewah, xpernah memukul sudah cukup bersyukur. Semua org berhak dpt peluang kedua malah ke tiga. Hrp datuk red berubah n x kaki ppuan lg.
Kita ni manusia mana ada yg sempurna.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian juger anak2 masih kecil.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Euw xtau la nk ckp ape. Sb mmg dri 1step lg sheol slg lgkah tp masa xboleh undur. Patut jgn proceed nak kahwin. Dah la jd 2nd wife. Dah make sure tokred potong tube sperm ke???
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mngangkang forever lah kau adira
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa nya yg lelaki jenis bgtau segala siap update convo gini
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:35 PM | Show all posts
beranak kembar 3 la pulak nampaknya pasni adira
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu la hati perempuan aka ibu. Lbh pentingkan kebajikan anak2 dr diri sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
pulokkkkkkk

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:40 PM | Show all posts
Tahun depan mungkin timbul lagi berita Adira melahirkan anak keempat?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun depan bakal melahirkan anak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 14-11-2019 02:15 PM

dia bgtau kt org cmtu pastu dia ss sendiri pstu upload kot la fira tu yg ss, upload
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:55 PM | Show all posts
Napa dah isi balik ker adira ni?



Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tu ss adira...bured ni send sndri kut...dh tu ws status burred sndri...curiga lahai...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:07 PM | Show all posts
utk org yg pentingkan kebahagiaan sundri mcm iols, takda nya nak stay utk kebahagiaan anak or whatsoeva yach kalau diri sundri tak bahagia....

prinsip iols, utk bahagiakan org lain tmasuk anak2, 1st n foremost diri sundri kena bahagia dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:10 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 14-11-2019 01:33 PM
mngangkang forever lah kau adira

ini pasti uolss!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah dpt baby lagi la ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 02:21 PM | Show all posts
2020 dpt baby lagi tak agak2?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123058s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list