Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8942
View
100
Reply

'Mesranya! Ariff Aziz Ada Kekasih Baru Luar Negara Yang Lebih Muda Dan Bergetah?'

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2019 02:36 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG





Oh, wow! Nampak mesra Ariff Aziz dengan seorang wanita luar negara. Ada apa-apa ke tu?


Menerusi Instagramnya, Ariff, 30, atau nama sebenarnya Wan Izma Ariff Abd Aziz memuat naik beberapa foto dan video intim bersama wanita itu.




  



Mesra semacam sampai laga-laga hidung dan pipi. Sesuatu sangat!


Gambar mesra itu mencetuskan pelbagai spekulasi, namun tiada penjelasan daripada Ariff.


Menerusi ruangan komen, ada juga komen nakal warganet yang berseloroh mendakwa kononnya Ariff mahukan pengganti pasangan hidup yang lebih muda dan bergetah.




Kredit foto: IG




Ariff pada 25 April lalu mengesahkan dia sudah bercerai dengan penerbit popular, Datuk A.Aida hanya selepas 10 bulan melayari bahtera rumah tangga.


Bakal suri hati baru ke tu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda dan bergetah? Mcm acik kepam versi kokesen je. Sejenis yg layak jadi penonton dalam talk show, pekerja behind the scene drama, kerani dalam company, etc. But not the main character of anything {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 02:53 PM | Show all posts
Tweety_Senrose replied at 22-11-2019 02:49 PM
Muda dan bergetah? Mcm acik kepam versi kokesen je. Sejenis yg layak jadi penonton dalam talk show,  ...

kalau nak banding dgn nek aida getah nya masih byk la

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:03 PM | Show all posts
Tweety_Senrose replied at 22-11-2019 02:49 PM
Muda dan bergetah? Mcm acik kepam versi kokesen je. Sejenis yg layak jadi penonton dalam talk show,  ...

haha kejam tp benar
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:13 PM | Show all posts
aku salah bace.. aku nampak "Aliff Aziz"
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Betara_Indera replied at 22-11-2019 03:13 PM
aku salah bace.. aku nampak "Aliff Aziz"

Samalah! Pastu bila tengok gambar, yadda, sape ni?
Kekekeke...sorry tak famous sangat sampai iols tak kenal langsung ariff aziz ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:15 PM | Show all posts
ni kokosen cap ayam je ni....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam bangla je..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:17 PM | Show all posts
Iols baru nak padankan muka si Bila Aztilah. Rupanya Ariff Aziz, bekas laki nek Edah Spring
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak cantik pon. Bam sajat lagi cun {:hero
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:22 PM | Show all posts
nasib baik ada ayat last sekali
baru iolls tau siapa heolls
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:27 PM | Show all posts
melepas la @Kurex sebab lambat masuk line.. kalau tak, mesti dah lemas dalam pelukan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:28 PM | Show all posts
stok2 backpackers yg melancong kat msia je gayanya..

tq tt highlightkan dia ni bekas laki a.aida..
who r yus sangat ko dek
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:30 PM | Show all posts
ni tahap muka acik kepam jahh..haishhh si duda nek edah ni, asalkan bercikkikan kokosen walaupun.........................................
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 22-11-2019 03:30 PM
ni tahap muka acik kepam jahh..haishhh si duda nek edah ni, asalkan bercikkikan kokosen walaupun.... ...

Walaupun sendu....,
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ukranian tahap pekerja cleaner kat sana je.. Mesti sana xde sape pandang behse2 sgt aihhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:38 PM | Show all posts
Themilo replied at 22-11-2019 03:27 PM
melepas la @Kurex sebab lambat masuk line.. kalau tak, mesti dah lemas dalam pelukan..

takpe.. tu kejap je tu..nanti putus la....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali baca ku sangkakan alipjiss
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru iols excited nak tag @LadyCarefree untuk datang menghencap billahastillah rupanya salah orang, salah baca
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:40 PM | Show all posts
salah baca... ingatkan alif aziz tadi.so i reserve my hencapan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101610s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list