Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8044
View
139
Reply

"Dah Hilang 45 KG Lepas Buang Perut" - Patutlah Slim, Michael Ang Dedah Rahsia Kurus

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2019 04:26 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang memuji penampilan terbaharu pengarah Michael Ang yang nampak semakin segar dan susut badannya, berbanding sebelum ini.


Tak mahu menyembunyikan rawatan apa yang dijalankan, Michael mendedahkan dia menjalani proses pembedahan 'mengikat perut' di sebuah hospital.


Kredit foto: IG




Malah, yang membuatkannya teruja dan bersemangat, dia kini kehilangan 45 kilogram hasil program tersebut. Hebatnya!


Bukan itu sahaja, tahap kesihatan juga semakin meningkat apabila tekanan darah dan tahap gulanya kini pada paras normal.


Salam semua. Pagi2 dah terpacak kat UKM specialist to see @drnikritzakosai for my follow up check up after my sleeve gastrectomy procedure. Lain kata BUANG PERUT! Alhamdullilah dr cakap semua ok.

Diabetes dah tak ada, blood sugar level n tekanan darah semua dah normal. And i have Lost 45kg in total! Luv u all!, tulisnya di laman Instagram.


  



Michael turut memuat nak gambarnya bersama doktor yang menjalankan rawatan 'buang perut' nya itu.


Warganet memuji dan kagum dengan perubahan positif pada Michael ini. Nampaknya sudah ramai yang terinspirasi kan.


Apa pula kata anda? - CARI


  
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:30 PM | Show all posts
wow! tp apasal gigi dia pun nampak lain, bkn badan je
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Senanglaaa cri anak hikan lepas ni khennnn
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:34 PM | Show all posts
and iols begitu naif ingtkan heols amalkan pemakanan sihat
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:36 PM | Show all posts
lovelytouch replied at 22-11-2019 08:31 AM
Senanglaaa cri anak hikan lepas ni khennnn

of course.. mak hayam besar dah pasang body, silap-silap @Kurex pun jadi antertu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:37 PM | Show all posts
Fakenya gigi ko nyah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:41 PM | Show all posts
wow diabetes pun bleh hilang... ajaib... i want one
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:48 PM | Show all posts
Themilo replied at 22-11-2019 04:36 PM
of course.. mak hayam besar dah pasang body, silap-silap @Kurex pun jadi antertu

iols tak andertu, cuma iols yg memilih...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:49 PM | Show all posts
fakenya gigi
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka maintain bulat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:04 PM | Show all posts

heols buat veneer kat thailand katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:06 PM | Show all posts
apsal mulut, pipi, muka nampak lain?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg jenis muka bulat, turun berat pun stilll the same pipi tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:35 PM | Show all posts
kepala still nampak besar.. klo tengok muka je macam takde pape perubahan.. walopon dah kurus makanan manis tetap kena jaga jugak.. orang kurus pon boleh dapat kencing manis
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:40 PM | Show all posts
still hodoh..
y bother...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
fish replied at 22-11-2019 04:30 PM
wow! tp apasal gigi dia pun nampak lain, bkn badan je

Sebab dia buat veneer. Haritu dia ada explain dekat IG. Iols rasa dia pilih warna gigi tu terlampau terang sebab tu nampak lain sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:50 PM | Show all posts
kau ada duit kau boleh sihat..boleh cantik...semua duit maaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada duit nak buang apa pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigi rupanya.. Ingat kan tadi dia tepek kertas putih atas bibir.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada gambar bekar operate tak? Nak tgk berapa besar perut kau dikerat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107701s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list