Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4371
View
97
Reply

Ernie Zakri Nak Balas Dendam Di AJL 34, Tunggu Dan Lihat!

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2019 10:34 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Ernie Zakri pasti akan menjadi tumpuan di pentas akhir Anugerah Juara Lagu (AJL ke-34) yang akan berlangsung tahun depan.


Mempertaruhkan lagu Ku Bersuara, Ernie menepati ramalan pelbagai pihak dan pernah mendapat Vokal terbaik pada AJL 32.




Foto: Instagram Ernie Zakri




Ernie mengakui ramai yang meletakkan harapan tiggi padanya, namun dia tidak menjanjikan 100 peratus persembahan yang sempurna.


Berkata kepada MyMetro, dia akan cuba melakukan sehabis baik kerana itu tanggungjawabnya untuk menyampaikan lagu tersebut.




  



Dia turut mengatakan komposer lagu tersebut, Syamel seorang yang cerewet dan bukan mudah untuk memuaskan hatinya.


Syamel juga memintanya untuk menjerit dalam lagu ini sedangkan pendapatnya pula lain kerana nyanyian perlu diseimbangkan.




  



Tambahnya, dia akan menunjukkan kebangkitan seorang wanita serta melepaskan geram pada malam AJL 34 nanti. Itulah mesej yang akan disampaikan dalam lagu tersebut.


Memang tidak sabar tunggu Ernie beraksi. Vokal Ernie mantap dan harap Ernie tidak tertekan dengan harapan tinggi pelbagai pihak. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Good luck jela,ke aku sorang je rs suara dia ni biasa2 je,yg penting aina abdul dihatiku hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:49 AM | Show all posts
lagu ni tak sedap di pendengaran meols.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Try hard la minah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana satu nama ernie?? Yg duduk sebelah kanan or berdiri sebelah kiri???
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Takyah la jerit2.. maintain kan vokal aje
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 4-12-2019 10:43 AM
Good luck jela,ke aku sorang je rs suara dia ni biasa2 je,yg penting aina abdul dihatiku hahaha

Yassss! Aku pun suka aina abdul
Moga aina all out nnt
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:15 AM | Show all posts
Ku bersuara lebih kurang macam lagu Falling-Alicia Keys
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
try hard sgt la dia ni..lagu x best..kompem azmeera bg 1 award..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Peliknya taste malaysian..yang terjerit2 memekak mekak mcm aina abdul korang sokong. Sorang lagi ni pon terjerit2 gak, tetiba kata bingit. Padahal dua2 ekor sama jah style menjerit x merdu. Ernie okla comel sikit, muka pecah rumah mcm aina abdul tu ramai plak suka
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:04 PM | Show all posts
rileks chill je. takyah nk over n try hard sgt. mcm siti sarah dlu. suara dh sedap. tp cara nyanyi terlampau over n try hard. last2 vokal kelaut, suara jadi sengau n satu tempat pn tak dpt. pdhal dia antara saingan vokal yg hebat utk menang dlm AJL lepas
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:07 PM | Show all posts
kalau nyanyi mcm biasa kn ok, sedap di dengar.
ni nk jerit2 bagai dah kenapa kau??
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 4-12-2019 12:04 PM
rileks chill je. takyah nk over n try hard sgt. mcm siti sarah dlu. suara dh sedap. tp cara nyanyi t ...

Kan. Padahal ramai yang target Sarah akan dapat vokal terbaik atau top 3. Silap Sarah sebab dia tukar cara nyanyian, terus suara dia sengau dan nyaring. Rasa geram je dengan Sarah masatu, awatlah dia kalut sangat tukar cara nyanyian dia. Video dia nyanyi dalam kereta tu lagi sedap dari AJL tahun lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:30 PM | Show all posts
Bergosip replied at 4-12-2019 12:18 PM
Kan. Padahal ramai yang target Sarah akan dapat vokal terbaik atau top 3. Silap Sarah sebab dia tu ...

kannnn. sbb dia konpiden sgt. bak kata adibah noor kenapa laa try hard n tak tenang betul2 masa nyanyi. habis lari pitching semua
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsedap bg aku lagu tu.. Mcm lack of originality pun ada.. Rasa mcm penah dgr rentak tu tp di mana ya.. Harap kan suara erni je lah yg mantap. Kalau wani barista nyanyi lagu ni kompom x lps final
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Wlupun tone biasa2 je tp psembhan vocal dia lgu aku cinta still the best dlm sejarah AJL
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lagu ni tak sedap langsung, harapkan vokal semata2
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:53 PM | Show all posts
jakgi nak dengar sama ada aina abdul lagi power ke ernie lagi power. kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 4-12-2019 11:18 AM
Peliknya taste malaysian..yang terjerit2 memekak mekak mcm aina abdul korang sokong. Sorang lagi ni  ...

Biasalah forum sini terbalik sikit. Klu tgk komen kt youtube semua sokong minah ni. Semua vote ramai ramai dulu lagi ni masuk.  Aku pun suka tp tula dia xde aura sgt. Suara biasa x diingati. Masa mula dgr lagu ni rasa best gila lagu ni. Puas cari lagi kt youtube dgn search nama penyanyi bbnh. Last sekali taip lirik baru tau lagu dia. Lor... padahal dgr hari hari lagu dia dgn syamel dulu. Suara dia susah nk cam la sbb biasa sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Over.. Done kecam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107328s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list