Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14283
View
131
Reply

Sape kacau jering ni?

[Copy link]

Author: Ailebiu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kesian surirumah ni, sapalah yg kacau dia ni
Aku mcm syak dia sesaja buat kontroversi
Sbb ahad lepas intan g tgk GV live kan?
Ude tahik lalat kan pemuzik gv, maybe kak jering rasa tergugat
Screenshot_2019-12-04-14-46-54.png
Screenshot_2019-12-04-14-47-09.png
Screenshot_2019-12-04-14-47-25.png
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian...
Dah le jd surirumah.
Ude please la bwk binik hang ni p tgk GV.. sedeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:25 PM | Show all posts
Kahkah..takut kena rampas dengan janda ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:28 PM | Show all posts
sedih idup ko jering

rasain lol
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Duduk kat rumah banyak masa la tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Jering nape dah lama xnampak Muka ko berlakon drama?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Best ke jering jadi surirumah.. Kude ko boleh dah melilau carik nombor 2.. Nombor 1 ko dah cerai so tambah lagi extend masjid. Jgn takut jering kan surirumah.. Ko kan punca pendapatan hehehe. Kalu bini mengamuk ko cerai jer hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kucing_gebu replied at 4-12-2019 03:22 PM
Kesian...
Dah le jd surirumah.
Ude please la bwk binik hang ni p tgk GV.. sedeyyyy

Hehehe kan intan g.. Bagus intan.. Flipshwal jer ngan ude.. Gv tue bukan ada pintu tak allow org lain datang.. Insecured much
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Labulababibu replied at 4-12-2019 03:38 PM
Patut la intan bersuara dua tiga harini.. Tp bagus jugak intan bangkit, jgn bg diorg pijak kepala..

Harap Intan x layan la org yg dimaksudkan tu..

And banyk pulak masa org dm si yizreen kan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:53 PM | Show all posts

"Awas! Aku Tak Pernah Post Mengarut Di IG"- Siapa Kacau Izreen Azminda

"Kalau benci pun, jangan sampai jadi batu api fitnah yang bukan-bukan. "



Kredit foto: IG




Pelakon Izreen Azminda memberi peringatan kepada semua yang berniat melaga-lagakan dirinya dengan pihak tertentu dipercayai bekas madunya, Intan Liana Saleh.

"Awas! Aku tak pernah post benda-benda mengarut ni di Instagram," tulisnya di Instagram.


Izreen Azminda Aznam, 34, ternyata tidak dapat bertahan lagi dengan fitnah yang dilemparkan terhadapnya akhirnya menyuarakan apa yang terbuku di hati selama ini.




Kredit foto: IG




Dia memutuskan untuk membuka mulut selepas ada pihak mendakwa dia kononnya mengeluarkan kenyataan berbaur hasutan yang dipercayai mengaitkan nama bekas madunya ketika live di Instagram.




Kredit foto: IG




Bersama entri itu, Izreen sertakan sekali paparan skrin perbualan dengan individu yang dikatakan cuba memfitnah dirinya.




Kredit foto: IG


Kredit foto: IG




"Lepas ni kalau ada apa-apa lebih baik tanya tuan badan dulu sebelum 'sembur' apa-apa sebab kadang-kadang kita tak tahu ada yang sengaja nak laga-lagakan," ujarnya terkilan.



Kredit foto: IG



Kredit foto: IG





Sudah-sudahlah tu mengapi-apikan mereka. Berilah peluang Izreen tenang di samping suami dan anak. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:26 PM | Show all posts
org tu tnya kt tuan badan la tu. yg kau nk sembur dh knp jering. oo intan dtg GV ek. tergugat le tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:38 PM | Show all posts
mizruncing replied at 4-12-2019 04:26 PM
org tu tnya kt tuan badan la tu. yg kau nk sembur dh knp jering. oo intan dtg GV ek. tergugat le tu  ...

mestilah tergugat

exjanda lagi meletop

sheols pulek mengepam kat umah takdejob
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:49 PM | Show all posts
sendiri komen. sendiri screenshot. sendiri meroyan. pooodahhh jering. mereput kau sana.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak dapat kulupakan mulut dia beria ria dulu masa jadi 2nd wife. No one forgets lah.

At least 2nd 2nd wife yg pu pu yg hangat diperkatakan takdelah tampil beria ria ke depan. Cuman somi depa je.

Tapi jreen you,,,,you....hmmmm.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun syak jering buat fake acc,lepas tu buat2 jadi mangsa fitnah, sooo jeringgg
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa je la jering
Yg ai tau intan lagi cantik meletup dari ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:56 PM | Show all posts
hahahaaaa....nasib la izreen!! seronok sangat caras somi orang kan..tanggung la semua ni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pencaras mmg gini la hidup sampai mati pun tak tenang rasa insecure je selalu. Kesiannnn
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko nak ckp apa pun jering, mostly org memadankan je muka ko
Aku nasihatkan ko agar kambus blik muka dlm tanah
Agak2 ank ko tu nak skolah, br la buat kemunculan semula ok
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:02 PM | Show all posts
siapa acik sebelah jering tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115944s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list