Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17304
View
386
Reply

"Omg Sweet Sangat" - Ucapan Bersemut Fazura Buat Fattah Amin Sempena Ulang Tahun Ke-2

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2019 12:29 PM | Show all posts |Read mode



"I love every bits of you and Iook forward to the years to come."



Selamat ulang tahun perkahwinan yang kedua buat pasangan serasi, Fattah Amin dan Fazura.


Ig




Ucapan manis penuh romantis itu didedikasikan Fazura kepada suaminya Fattah yang dipanggil 'husbaby' yang menerima segala keanehan, kemanjaan dan kerana menjadi suami yang terbaik untuknya.



Ig





Tulisan di Instagramnya disambut dengan komen tahniah oleh selebriti tempatan seperti Fasha Sandha, Erra Fazira, Nabila Huda dan lain-lain.






Sementara itu, Fattah sendiri memuatnaik video nyanyiannya di sebuah pentas berduet dengan isterinya dan mengucapkan terima kasih atas momen manis selama ini.


  



Ig




Tiada gosip panas kali ini, hanya sekadar ingin berkongsi momen bersemut pasangan ini dengan Forumner semua dengan ucapan, kita tunggu 'baby' Fatzura pula ya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 12:45 PM | Show all posts
Erra Yusri dulu camni gak.. tup tup....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols xsabar nak tgk fattzurahh junior
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow bam patah telah kembali! Aura ittew masa dia bujang terbaik bam patah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Herrrlok nye... *ala ala elly mazlein* Haha. Semoga yg baik baik utk fattah fazura. Buat hal sendiri je kan nokksss, xperlu rengsa dengan org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
LuvAurora replied at 5-12-2019 12:53 PM
Iols xsabar nak tgk fattzurahh junior

Me too.. Semoga ada rezeki buat faz n fattah.. Iols doakan d berikan baby kembar
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:15 PM | Show all posts
kejap bertudung kejap idak....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 5-12-2019 01:15 PM
kejap bertudung kejap idak....

Majlis keagamaan bertudung la u.. biarlah dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sekali............
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84: Majlis keagamaan bertudung la u.. biarlah dia..


Kannnn....hakak memuda pun berselendang nampak jambul uollsss pi majlis ugama kenduri kendara dia kwasan non urban....menghormati majlis...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok they both.. aman aman manja
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
so sweetttttttt bersemut
semoga jodoh kekal ke akhir hayat
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 5-12-2019 01:43 PM
sekali............

Kurex jgn menyondol hak org tau..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya gambar wedding mereka
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:37 PM | Show all posts
iols perasan fazura mcm tersisih daripada group kawan dia. dah jarang post gambar sesama. baru ni ada event dgn Royal Selangor ke ape tah. Geng dia semua ada, update insta story bagai.  fazura duduk dgn iman tang je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tggu haters masuk bawak kes scammer jap..haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama cantik sama padan.semoga bahagia sampai syurga
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
missannabella replied at 5-12-2019 02:37 PM
iols perasan fazura mcm tersisih daripada group kawan dia. dah jarang post gambar sesama. baru ni ad ...

Fazura tu dtg situ ada tugas kena mengadap queen selangor tu..lols
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
missannabella replied at 5-12-2019 02:37 PM
iols perasan fazura mcm tersisih daripada group kawan dia. dah jarang post gambar sesama. baru ni ad ...

Bukan tersisih.. Faz special guest kot dpt front row.. Kwn dia semua duduk row blkng..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119106s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list