Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17766
View
386
Reply

"Omg Sweet Sangat" - Ucapan Bersemut Fazura Buat Fattah Amin Sempena Ulang Tahun Ke-2

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-12-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
diazzaid replied at 5-12-2019 06:19 PM
Lakonan dh improve...katanye. Makin cantik lepas kawen...katanye. Siape yg kata? Karatz sndiri lah k ...

Sama je mana2 karats pun..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 5-12-2019 06:26 PM
Pusing2 modal kertu, itu jer la...hahaha...skarang cash jer nak tunggu next cash utk idolat ...pop c ...

Khenn... Gigih masuk asal ada nama fattzura pastu butthurt sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hairan yang kutuk orang kertu nih...umur korang berapa? 18 tahun? Ke spisis keluarga Cullen tak makan usia

Mak bapak korang pn pasangan kertu juga kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 5-12-2019 06:26 PM
Pusing2 modal kertu, itu jer la...hahaha...skarang cash jer nak tunggu next cash utk idolat ...pop c ...

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikyot replied at 5-12-2019 04:42 PM
Selamat ulang tahun perkahwinan Abdul Fattah dan Nur Fazura. Semoga kekal bahagia hingga k syurga. S ...

Nama anak nanti abdol fafaz
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 5-12-2019 04:54 PM
Beria menangis, org lain relax je dia sedih mcm tiada hari esok
Sekali lagi 3 minggu? Pftttt! :cu ...

Kalau lg 3 minggu... Jgn aleh2x buat u-turn sudeeeeeeeeh.... Alasan peminat xkasi undur diri....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 5-12-2019 05:23 PM
Fattah Amin good looking sungguh
sejak2 jadi suami org
semoga smpai syurga la korang

Die mmg good looking sgt... Teringat muka die masa wedding rizman.. Yg faz pakai baju pink bg ucapan nanges2 tu... Fattah kat meja bulat tu aura naikk sgt... Hensem sgt.. Putihh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
diazzaid replied at 5-12-2019 05:21 PM
Bagi mngekalkan kerelevenan, topik wish anniversary pon jdi laaa...tambah2 dh xde job skrg, movie po ...

Relevan ke x tgk la wish anny je pon gigih forumer buka benang tau..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap mata memandang makhluk Allah berdua ini.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 5-12-2019 05:34 PM
Patah amin ada drama atau filemm baru x...tahap hensem die ni mmg kalah bertiang hero2 malaya yg lai ...

Next year 3 film dia akan kuar.. Mat kilau, deleted, mimaland
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling meols suka keluarga Abdul ni, kalau adik beradik dia semua jenis sopan gitu, tudung labuh2, family baik2, tapi sejenis yang tak judge orang, selalu sangka baik. Bila tanya pasal pakaian Fazura diorng tak pernah nak komen ke apa, diorang cakap doa yang baik, perlahan-lahan katanya.Fattah pun sejenis jaga solat. Faz pun pandai bawak diri, bila pergi majlis keluarga Abdul, elok dia bertudung hormat majlis..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hepi aniberseri kaka fazz n bamtah...walaupn u di cop fake,i ttp syg u!!muahxxx..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:11 PM | Show all posts
oh pls la kawan2 dia acah high class muka rempit semua dgn jantan2 kemain megah makeup2 dasar pondan
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kertu pn dah kawen laki helok...kertu yang tu tak dapat pisang.. buat susu pisang jela mampu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
i mgakui patah ni wlpun dah kawen, masih helok n x kepam

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:23 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 5-12-2019 04:44 PM
Patut lah ad umum nk bersara jd host program ituu. Rupanya nk overhsadow kisah seteru sambut 2nd ann ...

Sejenis meghan markle sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yer fattah mmg nnpk ensem skg.. mngkin sbb nk bganjak ke 30an.. Ke dah 30 iol x amek tau usia dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Joysparta replied at 5-12-2019 03:56 PM
joy pun perasan juga,,,dah kureng upload gambo sesama.,esp ngan rizman..
btw..joy lagi suka tgk r ...

Iols kurang minat tgk wife rizman tu bergambar. Dgn mulut dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
MnhSengalBengal replied at 5-12-2019 07:04 PM
Paling meols suka keluarga Abdul ni, kalau adik beradik dia semua jenis sopan gitu, tudung labuh2, f ...

Kannn. Iols bukan peminat bamtah tp iolls sgt kagum ngan family dia.. beza langit ngan bumi kot faz dgn family in law dia tp diorg relaks je terima faz. Patut la bamtah x pernah berkutik meroyan kalau kena kutuk sebab nmpk la didikan family dia cmna..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Helok nau dedua bilalah dpt jd jd camtik cm.faz ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109720s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list